29 Ocak 2018 Pazartesi

WePower: Doğal enerji Platformu

Her geçen gün farklı projelerden bahsetmeye başlamışken bugün hepimizin için önemli olan doğal enerji kaynaklarını ticari hayatta kullanımına yönelik proje hakkında bilgiler vereceğim. Konu ile ilgili genel bilgileri sizlere paylaşmadan önce https://wepower.network/sayfasından ihtiyaç duyduğunuz bilgilere ulaşabilirsiniz.
Sizlerde biliyorsunuz ki ticari işlerde enerji kullanımı çok fazla oluyor gerek makinelerin işleyişi gerek bilgisayar kullanımı nedeniyle sürekli enerjiye ihtiyaç duyarız. Bu nedenler sizlere bugünkü seçtiğim konu doğal enerji kaynaklarına dayalı WePower Platformunun işleyişi hakkında bilgiler vereceğim.
Wepower Nedir?
Yenilenebilir enerji üreticilerinin kendi oluşturduğu enerji göstergelerini yayınlayarak sermayelerini arttırmalarını sağlayan Ethereum blockchain tabanlı platformdur. WePower blockchain sistemi şu anda Avrupa ve küresel pazarda en yenilikçi İletim Sistemi Operatörlerinden biri olan Elering tarafından desteklenmektedir. CEO ve kurucu ortaklarından biri Nikolai Martyniuk son 10 yılını yenilenebilir enerji üzerine çalışmalar yapmıştır. WePower tokeni WPR dir. Token Döviz Kuru 1ETH = 8000 WPR eşittir. Tokenları hem enerji tüketicileri hem de yatırımcılar tarafından satın alınabilecektir.
Gerek güneş enerjisi gerek rüzgar enerji üreticilerini bir araya getirerek kurulan tesisler tarafından üretilen elektriği tüketme hakkı için ön ödeme yapan yatırımcılar bu sistemde yer almakta. Bunu yapmak içinde kendi şifrelemesi olan (WPR) adı verilen bir şifre hazırlanmıştır. Üretilen her WPR bir kw saatlik bir gücü temsil ediyor. Enerji üreticileri bu simgelerle enerji alıcıları ile ticaret yapabilir ve oluşturdukları enerjiyi satarak sermayelerini arttırma yoluna gidebilir. WPR token sahipleri yenilenebilir enerji santralini platforma bağlandıktan sonra, tokenize enerjiyi satın almak için ihalelere katılıp öncelikli erişim hakkına sahip olacaklardır. Akıllı sözleşmeler biçimindeki bu simgeler, token sahiplerine enerji üretmek ve sunmak için bir taahhüdü temsil eder. WPR tokenları enerjinin en iyi fiyata alınabileceği ve enerji etiketlerinin açık artırmalarına katılımcılara öncelikli erişim hakkı tanıma olanağı sağlıyor.
Nick Martyniuk' e göre "Tüketiciler, yenilenebilir enerji satın almak yerel ve küresel doğal enerji kaynaklarını genişletmek için istedikleri projelere doğrudan yatırım yapabilecekler" dedi. Bu demek oluyor ki; artık enerji kullanımı daha rahat ve daha güvenli olacağına işaret ediyor. Gelecek için enerji üretimini düşük maliyetle satarak sermayeyi artırabilir veya enerji yatırımcıları da piyasa fiyatının altında alabilme imkanına sahiptir.
WePower ; Nikolaj Martyniuk , Kaspar Kaarlep, Arturas Asakavicius, David Allen Cohen, Jon Matonis, Eyal Hertzog ve farklı dallarda araştırma geliştirme ekibi tarafından hazırlanmıştır.
WePower, blok zinciriyle yönlendirilen teknolojik değişime yardımcı olabilecek ve aynı zamanda enerji kullanımından dolayı hava kirliliğini önleyerek dünyayı daha yeşil hale getirecek bir çözüm sunuyor.
İco Bilgileri:
Token: WPR
Token type: ERC20
ICO Token Price: 1 WPR = 0.13 USD
Fundraising Goal: 40,000,000 USD
Sold on pre-sale: 30,000,000 USD (25% BONUS)
Total Tokens: 289,000,000
Available for Token Sale: 45%
Wepower hakkında genel bilgileri sizinle paylaştım. Şahsi fikrime gelince özellikle gelecek için enerji tasarrufu sağlayarak daha temiz bir dünya sunar. İster evde ister ticari işlerde doğal enerji kaynaklarını kullanmak maliyeti azaltacağından bu projeye katılımın çok olacağını gösteriyor. Sizlerde yüzyılın projesinde yerinizi almak istemezmisiniz. O halde daha fazla beklemeden sizlerde bu platformda yerinizi alın. Bol şanslar diliyorum.
Konu İle İlgili Ayrıntılı bilgileri aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz.
Websitesi : https://wepower.network/
Telegram: https://t.me/WePowerNetwork
Medium: https://medium.com/wepower
Facebook: https://www.facebook.com/WePowerNetwork
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCsocTWqQzDvoLBf2sVj96lQ/featured
Whitepaper: https://drive.google.com/file/d/0B_OW_EddXO5RWWFVQjJGZXpQT3c/view
My Bitcointalk profile (PinkBlue) : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745
Eht Adress: 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder