22 Ocak 2018 Pazartesi

COPYTRACK : Küresel Telif Hakkı Platformu

COPYTRACK-ICO-696x449.jpg
Dijital para her geçen gün farklı şekillerde karşımıza çıkmışken bende sizlere ilgimi çeken ve güzel bir projeden bahsetmek istiyorum. Bugün ki Projemiz Copytrack. Konuya başlamadan önce ayrıntılı bilgiyi https://copytrack.io/ sayfasını ziyaret ederek aklınıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz.
process.png
Teknolojinin gelişmesi ile artık her şeye kısa sürede ulaşabiliyoruz. Gerek cep telefonu gerek tablet ve bilgisayarlar nedeniyle dünyanın öbür ucundaki bilgilere bile bir tıkla ulaşabiliyoruz. Buda kişisel bilgilerimiz için tehdit oluşturmaya neden oluyor. Başka biri sizin fotoğrafınızı alıp başka yerde kullanabiliyor. Kendi fotonuzu başka birisinin hesabında veya profil fotoğrafında bile görebiliyorsunuz. Tabi bunun önüne geçmek veya denetlemek çok zor oluyor. Bu nedenle Copytrack dünyanın dört bir yanında resim arama ve telif hakkı uygulaması için özel bir dizi hizmet sunan önde gelen platformlardan biridir. Bunu dijital para teknolojisi ile daha güvenli ve takibi daha kolay şekilde ulaşmanıza yardımcı olmak için güzel bir sistem geliştirmiş. CopyTrack internet sektördeki sorunları tamamen ortadan kaldırabilir uygulama geliştirmiş.
Bu projeye daha açıkça değinirsek Berlin merkezli şirket New York ve Tokyo'da ofisleri bulunan dünyanın dört bir yanındaki resim arama ve telif hakkı uygulaması dijital hizmet sunan platformlardan biridir. Kısa bir sürede, hızlı büyüme kat ederek Copytrack dünya çapında yüksek otomatik telif hakkı uygulayan küresel pazarın lider şirketi haline geldi. Birçok ünlü sanatçıdan da bu proje büyük destek gördü. Copytrack platformunun simgesi CPY dir. Şimdi Copytrack'in hizmetleri müşterilerin internet üzerindeki görüntülerini aramaya yönelik olarak ilerlemekte. Daha sonra ise blokchain üzerinden kayıt olmasını, sanatçılar ve alıcılar için yeni bir küresel pazar oluşturmasını sağlayacak şekilde ilerletmeyi hedeflemiştir. Copytrack dijital içeriğin telif haklarını merkezi olmayan bir sicil örneğini oluşturur.
Ücretsiz ve açık telif hakkı kaydını oluşturmak için öncelikle hesap açılır. Daha sonra fotoğrafların yüklenir. CopyTrack CPY , müşterilerinin resimlerini çevrim içi olarak arayan özel bir görüntü izleme motoru kullanır. Copytrack kullanıcılarına telif hakkı ihlallerini hemen rapor edebilir ve böylece şirketin yasal ekibi bir uygulama sürecini başlatır.
roadmap.png
Token Bilgileri:
Blockchain sistemin yeni tokeni CPY dir.
• Token Satış süresi: 10 Ocak — 10 Şubat 2018
• Simge: CPY
• Token tipi: ERC-20
• İCO Token Fiyatı: 1 CPY = 1.07 USD (0.00135 ETH)
• İCO Hedefi: 56.600.000 USD (71.516 ETH)
• Toplam Hedef : 100.000.000
• Satılacak token miktarı: 60%
• Min / Max sınır : 0.1 ETH / 2 500 ETH
• Kabul edilen para birimleri: ETH
Copytrack, 140'dan fazla ülkede görüntü hırsızlığına karşı mücadele edebiliyor ve gerektiği takdirde telif hakkına karşı dava açabiliyor.
MARCUS SCHMITT, STEFAN BAR, SANDRO MADER, J. KRAPP, G. PETER, D. SKODAWESSELY, F. STACHOWIAK, D. EIBA, S. MANNSFELD gibi başarılı bir ekip tarafından oluşturulmakta.
Copytrack ile ilgili genel bilgileri vermişken gelelim şahsi fikrime ; bence bu proje gelecek için büyük bir önem arz etmekte. Özellikle telif hakları ihlal edilen bir çok kişi ve sanatçılar bu proje sayesinde kendi şahsi mülkiyet haklarını savunabilecek ve dolandırıcılığın önüne bir nebze geçilmiş olacak. İco nun bitmesine kısa bir süre kaldı. Sizlerde bu platformda yer almak için daha fazla beklemeyin derim.
Konu ile ilgili linkler:
Website: https://copytrack.io/
Telegram: https://t.me/copytrackhq
Facebook: https://www.facebook.com/COPYTRACK/
İnstagram: https://www.instagram.com/copytrack/
Twitter: https://twitter.com/copytrackhq/
Whitepaper: https://copytrack.io/pdf/Copytrack_ICO_Technical_Whitepaper.pdf
My Bitcointalk Profile(PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745
EHT adress: 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder