26 Ocak 2018 Cuma

Eristica Nedir?


Son 2 yıla kripto para hızlı şekilde tanınmaya başladı. Bu kadar bilindik olmasından dolayı artık her proje ve yatırımlarda kripto parayla doğru orantılı olarak yükseliş göstermekte. Kullanıcılar bu kadar çok olunca yatırımcılar projelerini kripto paraya göre değerlendiriyorlar. Bugün sizlere bahsedeceğim konu özellikle genç nüfusun daha çok ilgisini çekecek olan ERISTICA platformudur. Genel bilgileri sizlere vereceğim fakat ayrıntılı bilgi isteyenler için https://i.eristica.com/ sayfasına göz atmalarını öneririm.
Akıllı telefonların yaygınlaşmasından sonra Youtube daki video görüntüleme oranları artmış bulunmakta. Son yapılan araştırmaya göre YouTube'daki izlenim oranlarının % 70'inin mobil cihazlardan yapılmaktadır. Bu nedenle genç nesil, sosyal medya kullanarak videolar paylaşması modern kültürün bir parçası haline geldi.
1_nXUxqPZ4I9G55GcyCqM_mg.jpg
Eristica Nedir?
Eristica, Sosyal medya ortamında çevrimiçi yarışmalara katılımı teşvik etme ve meydan okumalara olanak sağlayan P2P platformudur. Bu Proje 2015 yılında başlatıldı ve başladığı günden beri 1.2 milyondan fazla kullanıcısı var ve bu her gün dahada artıyor. Kullanıcıların çoğu Rusya ve Güneydoğu Asya'da gençler ve genç yetişkinlerden oluşuyor. Blokcain destekli Eristica platformu sektörün karşı karşıya kaldığı engelleri aşarak çevrimiçi ve çevrimdışı rekabet ortamı için tek bir ekosistem oluşturmayı hedefliyor. Başarılı tahminler yaparak sanal ödüller alabiliyorsunuz. Eristica , küresel bir platform olup, katılımcılar bu ekosistemdeki sinerjiden fazlasıyla yararlanmaktadır. Kullanıcılarına en eğlenceli, şeffaf ve karlı yolu vermek için blok zincir ve akıllı sözleşmeler teknolojisini kullanıyor.
Ayrıca bu platformun en önemli özelliği kullanıcıların katılımcı sayısını ve üye sayısını seçmesine olanak sağlar.
Normalde çekilen bir filmi yayına koymak için finansal ve teknolojik kısıtlamalar hep bir engel teşkil eder. Ama Eristica, kullanıcıların çevrimiçi yarışmalarda daha rahat ve daha güvenli, yasal olarak da rekabet etmesini sağlar.
Reklam ajansları, yalnızca yüksek izlenim sayısına ve kullanıcı etkileşimlerine göre az miktarda ödül veriyor. Merkezi olmayan bir oy sistemi mevcuttur. Eristica platformu kullanıcıları birbirleriyle rekabet edebilecek ve kendi kurduğu kurallara uygun hareket edebilecek seviyede kullanım kolaylığı sağlar. Örneğin; bir kullanıcı hazırladığı bir filmin en ilginç sahnesini 2000 $ gibi ödüllendirmek istiyorsa, bunu yapabilme imkanına sahip. Rekabet sistemini oluşturuyor. Kullanıcılar, şifreleme ödüllerini kazanmak için kendileri tarafından zorlukları tamamlayan videolar yayınlarlar ve başkalarına meydan okurlar. Bir aralar çok moda olan Buz kovası vardı. Buz kovasını alıp baştan aşağı dökülüyordu ve başka birine meydan okuyordu. Kısaca buna benzer meydan okumalar bu sistemde oldukça mevcuttur. Meydan okuma akıllı bir sözleşmedir.
Genç bir izleyici, Eristica platformunun en önemli avantajlarından biridir. Örneğin; 14 ile 25 yaş arasındaki gençler 1.2 milyon kullanıcı tabanının yaklaşık % 64'ünü oluşturmakta. Bu da ortalama olarak,haftada izleyici sayısı akıllı telefonlarda 20 saat video görüntülenmiş demek oluyor. Aktif katılımcılar günde ortalama 4 defa giriş yapar ve ortalama oturum süresi 13 dakikaya ulaşırsa bu sistem için daha fazla katkı sağlar.
ERISTICA ekibi,
Stan Larimer
William Bao Bean
Michael Taggart
Evgeny Tchebotarev
Bitbollo
Max Taldykin
William Shor
Ryan Shuken
Hayk Hakobyan
Melody He
Vlad Sapozhnikov
Nikita Akimov
Andrey Sheludchenko
Valentina Ivashchenko
Artem Dalevich , tarafından oluşmuştur.
Eristica platformunun tokeni ERT dir. ERT, kullanıcıların ünlülerle bile bahis oynamasına, zorluklarla karşılaşmak için ödül almalarına, başarılı öngörülerde para kazanmalarına ve platform hizmetlerine erişim olanağı tanıyacak .
ERT, ayrıca, yerel yönetimde çalışır ve bu da, kullanıcıların
bir meydan okuma ile kazananlar için oy kullanırken tartışmalı durumları çözme konusunda etkili olmasını sağlar.
Yol Haritası:
e8a76e9e170612053957.jpg
Eristica hakkında genel bilgileri sizinle paylaştım. Şimdiden bir çok kullanıcıya sahip özellikle genç nüfusunda akıllı telefonlara olan merakından dolayı daha fazla ilgi görecek. Devrim niteliğindeki platforma sizlerde destek vermez misiniz. O halde daha fazla beklemeyin yüzyılın projesine destek verin Bol şanslar.
Konu İle ilgili Bağlantılar:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder