17 Ocak 2018 Çarşamba

Bitcoin Atom: Dijital Takas Platformu

Kripto para hayatımıza girdi gireli onunla yatıp onunla kalkıyoruz. Neredeyse çoğu yatırımcı ticari işlemlerini dijital para ile yapıyor. Tabi ki yatırımlar kripto para ile yapılınca düştü mü, düşecek mi, almak için veya satmak için uygun zaman nedir kollayıp duruyoruz. Bende sizlerle her geçen gün yeni ICO lardan bahsetmeye başlamışken sizlere ilgimi çeken Bitcoin Atom projesinden bahsetmek istiyorum. Ama öncelikle aklınıza takılan sorular varsa https://bitcoinatom.io/ bu linkten cevap bulabilirsiniz.
Bitcoin Atom Nedir?
Bitcoin Atom (BCA); gemide zincir atomlarının değişimi ile dijital varlıkları takas etmek için tamamen merkezi olmayan bir platformdur. Bitcoin Atom, eşyaları aynı anda satmaya ve satın almaya çalışan yatırımcıların hayatlarında önemli bir rol oynar. Çogu büyük borsa, doğrulama sürecine girmeyi ve BCA'yı ticari amaçlarla, tamamen üçüncü taraflara güvenilmeyen bir şekilde doğrudan kripto para birimi alışverişi için göndermeyi kabul etmiştir. Bu demek oluyor ki BCA artık büyük bir pazara açıldı. Bitcoin Atom (BCA) platformunu aracılık işlemlerini ve para alışverişi işlemlerini ortadan kaldırmak en önemli amaçlarından biridir. Bitcoin Atom, bulunan diğer tüm sistemlerden daha düşük işlem oranları ile bizleri çok şaşırtacağa benziyor.
Kendi dahili karma zaman kilitli sözleşmeler HTLC ağı vasıtasıyla ve kendi HTLC API kullanarak Atomik Takaslar (AS) aracıları içermeksizin direkt blok zincirler arasında varlıkları değiş tokuş etme olanağı sağlar. Atomların yer değiştirmesine atom çapraz bağlanması denir ve bunun için, ABD API'sını ve çapraz ticaret araçlarını orijinal Bitcoin çekirdek yazılımına getirerek ve BCA'ya nakletmesi açısından Bitcoin Atom desteği önerilir. Atomik Takaslar (AS) aracılar olmadan doğrudan doğruya blok zincirler arasında varlık takas etme olanağı getirir.
Birçok kripto para birimi en ucuz olduğunu iddia ederken aslında göründüğü gibi değildir. Alış satış işlemlerinde yapılan her işlem için komisyon talep ederler, bunun yanında kullanıcıların hesaplarından her para yatırma ve para çekme işlemlerinde kendi paylarını alırlar. Bitcoin Atom sayesinde bu işlemlerden alınan miktarlar azalır
Merkezi borsalarda yapılan işlemler, özellikle de Bitcoin'in önderliğini yaptığı ticaret hacmi ve kripto fiyatlarının artmasıyla kriptokrasi topluluğunun üyeleri arasında popüler bir konu olma yolundadır. Bununla beraber takas yapan kişilerin karşılaştığı sorunlar ve karmaşıklığı gidermek içinde Bitcoin Atom kullanılır. Örnegin 3. taraf ticari işlemlerdeki değişimlerde ; kayıt, doğrulama, doğrulama işlemi,döviz hesabınıza yatırma, rezervasyon yaptırma, para çekme, çekilme süreci ve parayı almak için bir sürü adımlardan geçeriz . Bu adımların tümü, exchange sağlayıcısına bağlı olarak genellikle 3 ile 5 iş günü içinde zaman alabilir. Bu kadar zaman alan bir sistemde bu adımlar Bitcoin Atom sayesinde
düğümünü kolayca açabilir ve herhangi bir zorluk yaşamadan ve aracıya gerek duymadan satış / satın alma siparişini hemen yerleştirebilirsiniz.
Bitoin Atom' faydaları:
Daha güvenli ticaret sistemi oluşturma
Daha iyi ticaret anlayışı
İşlemler sırasında yapılan gecikmelerin ortadan kaldırılması (eksik para yatırma, sunucu kesintisi gibi)
Doğrulama işlemi olmadan kişisel kimliğinizin korunması
Tüm ticari işlemler süreci gerçekten eşler arası olarak tanımlama
İşlemler arası yapılan maliyetleri en aza indirme
Bitcoin tutucuları için bonus
Özel anahtarları blok TBA numarasına sahip olan tüm Bitcoin sahipleri 1 BTC = 1 BCA için Bitcoin Atomu alacaklar. Bitcoin Atomunu satın almak ve işlem yapmak için Bitcoin özel anahtarınızı kontrol etmeniz gerekir.


Bitcoin Atom, Aralık ayı ikinci çeyreğinde (blok numarası TBA) gerçekleşecek önemli protokol yükseltmesiyle Bitcoin blok zinciri çatalıdır. blokların önceden belirlenmiş bir sayıda en orijinal BTC BCA tutturulur, ve her işlem, daha sonra tümüyle Bitcoin ağ ve Bitcoin Atom ayıracaktır yana yapılan bloke eder. O zaman, Bitcoin Atom ana bilgisayarda yaşayacak ve tamamen işlevsel bir kripto haline gelecektir.
Ico Bilğileri:
Ico başlangıcı: 11/12/2017
İco Bitişi: 30/01/2018
Total BCA: 21 Milyon
Bitcoin Atom projesi, uzman ekip önderliğinde mühendisler, tasarımcılar. mimarlar, pazarlama uzmanları ve araştırma geliştirme ekibinin ortak çalışmasıdır. Uzman ekip proje dahilinde her türlü zorluklara karşı baş edebilme gücüne sahiptir
Proje ile ilgili genel bilgileri sizlere sundum. Şimdi şahsi fikrime gelecek olursak eğer Bitcoin Atom projesi kripto para ile haşır neşir olanlar için umut vadedici gelecek içi alım satım maliyetleri düşecek kripto para daha kolay el değiştirecek. Sizlerde bu projeden faydalanmak için daha fazla beklemeyin.
İlğili Linkler:
Web site: https://bitcoinatom.io/
Twitter: https://twitter.com/atombitcoin
Facebook: https://www.facebook.com/atombitcoin
Telegram: https://t.me/bitcoinatom
My Bitcoin Talk Profil (PİnkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745
Eht adress: 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder