17 Ocak 2018 Çarşamba

Descrow: Güvenilir Dijital Platform

Merhabalar, tekrar sizlerle beraberim her geçen gün sizlere yeni yatırımlardan bahsetmeye çalışacağım. Bugün sizlere seçtiğim konu başlıkta da belirttiğim üzere Descrow yani merkezi olmayan emanet platformu. Çok hızlı bir şekilde büyüyen ve gelişen teknolojiye ayak uydurmak o kadar zor ki artık her şey dijital yollarda yapılmakta. Bunun için yatırımcılar artık dijital dünyaya yatırımlarını yöneltmeye başladı. Hal böyle olunca Descrow dünyadaki ilk ve ICO'ların yürütülmesi için merkezileştirilmeyen emanet platformu ile sizlere bazı avantajlar sunmakta. Bu konuda daha bilgi https://descrow.com/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Descrow , ICO (Initial Coin Offering) nun bir platformunda projenin uygulanması için ilk sistem olan Merkezi Olmayan Emanet sistemidir. Her geçen gün mantar gibi ortaya yeni ICO lar çıkmakta. Seçenekler çok olunca hangisine güveneceğimizde sorun teşkil ediyor. Bende bir yatırımcı olarak ıcolara yatırım yapmadan önceden güvenirliliğini sorgularım. İşte burada devreye Descrow platformu giriyor. Güvenli ICO yatırımları için bir platform oluşturan Descrow, yatırımcıların Ico bittikten sonra fonların daha fazla dağıtımını ve kullanımını kontrol etmelerini sağlayan dahili bir emanet mekanizması sağlıyor. Katılımcılar için daha güvenli ICO yapmak, yatırımcıların yeni girişimlere karşı olan aşırı güvensizliğini gidermek, ICO pazarının büyümesine katkıda bulunmak, uygulanabilir tüm blok zincir bölümlerine çok yönlü bir araç olarak entegre etmeyi hedefliyor.

21557591_530779153939986_7583515552913702024_n.jpg
ICO kampanyasını başlatan bir başlangıç ​​şirketi olan Descrow yol haritasını ve uygulaması gereken programını sunar. Projenin yol haritasının her aşaması belirli bir zaman aralıklarında yapılması gereken aktiviteler bulunur. Bir sonraki aşama olan finansmana geçmeden önce yapılan ilerlemelere ilişkin raporlar yatırımcıların onayı için sunulur.
Sunulan raporlar şirketin yatırımcıları tarafından genel bir oylama yapıldıktan sonra finansman aşamasına başlamaya karar verirler. Yatırımcılar bazı nedenlerden dolayı finansmanı durdurmaya karar vermesi halinde, yatırımın sonraki aşamaları için ayrılan tüm paralar mülk sahiplerine iade edilir.
Descrow platformu hayallerinizi gerçeğe dönüştürür ve ilk dilimde yatırılan varlıklara yönelik size bir sigorta fonu oluştur. Bu fonun amacı hırsızlık riskine maruz kalındığı takdirde kullanılmak üzere sizi garantiye alır. Geri ödeme yatırımcı tarafından kaybedilen fonların % 70'ini geçmeyecek şekilde tahsis edilir.
ICO kampanyasındaki merkezi olmayan bir emanet mekanizması tarafından yürütülmesi, yatırımcılar için güven ve sadakati ön planda tutmayı hedefler. Descrow ICO kampanyası 29 Kasım 2017 de başladı. Ico kampansı boyunca projenin, daha büyük kitlelere ulaşması ve daha da geliştirilmesi için yaklaşık 20 milyon dolar toplamayı hedefliyor.
27 Ocak 2018 de ıco kampanyası tamamlanacaktır. 2018 in ilk çeyreğinde geliştirerek uygulanmaya konulması, ikinci çeyrekte lansmana sunulması, 2019 un ilk yarısında üçüncü parti blok zincirlerle entegrasyon için Descroll çözümünün geliştirilmesi hedefliyor.

Token Bilgisi ve ICO detayları:
ICO Başlangıçı: 29.11.2017 (12:00 UTC)
ICO bitişi: 27.01.2018 (11:59 UTC)
Descrow token: DES
DES compatibility : ERC20 standart 
Hard cap: 66 666 ETH
Initial price : 1 DES = 0,001 ETH (~0,30$)
Token total amount: ~ 66 666 666 DES
Special condition: increase of token price by 25% ia week
Initial price for blockchain-floating: 1 DES = 0,00175 ETH (~0,52$)

Son olarak kendi fikrimden de biraz bahsetmek istiyorum . ICO lardaki sahtekarlıklara karşı güzel bir sistem kurmayı hedeflemiş. Kısa bir zaman kaldı sizlerde daha fazla vakit kaybetmeyin derim
Linkler:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder