17 Ocak 2018 Çarşamba

Vinnd nedir?

Dünyada kilo ve obezite sorunu hızla yaygınlaşmaya başlamıştır. Düzensiz beslenme, hareketsiz yaşam, sağlıksız diyetler ve stres her geçen gün kilo alıp vermeye neden olmakta. Stres, kişilerin daha fazla yemelerine neden olur. Her insanın metabolizması farklıdır. Size uygun olan diyet programı bir başkasına uymaz. Herkesin amacı sağlıklı yaşam düzeni oluşturmaktır. Fazla kilo alımında bir çok hastalıklarda size misafir gelebilir. Dünya nüfusunun yarısı neredeyse kilo vermek istiyor fakat diyet ile başlayanlar spor yapmazlar aldıkları kalori miktarı egzersiz yapmadan yakmadıkları için kilo olarak geri döner. Vinnd hakkında bilgiyi aşağıda vereceğim daha ayrıntılı bilgi için https://vinnd.io/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz

Vinnd nedir. Ne işe yarar?

Vinnd’in dünyanın önde gelen merkezi olmayan dijital sağlık platformunu inşa etmeyi hedefliyor. Sipariş verildiği takdirde size uygun diyet programını bulmak amacıyla bir kan test kiti gönderiyor ve kolayca testi uygulaya biliyorsunuz.

Vinnd, evde kan testi yapmak ve bunları web / mobil uygulamasında değerlendirmek amacıyla hızlı kan test cihazı ve akıllı veri tabanı geliştiriyor. Kan test kiti yardımı ile kanı test ettikten sonra, verilerinizi Vinnd mobile / web uygulamasından herhangi birine girebilir ve daha sonra sonuça uygun olarak size uygun diyet programı oluşturuyor. Her katılımcının test sonucuna göre bireysel diyetleri neyi, ne zaman, nasıl , ne şekilde yapacağı hakkında bilgiyi size sunuyor. Bunun amacı ise uygulayacağınız diyet ile ilgili sorun yaşamamak ve gizli hastalıklarınız varsa onları bulmanıza yardımcı olmayı hedefliyor.

Bu uygulamanın sizler için olumlu sonuçları vardır. Birkaçından bahsetmek gerekirse kendiniz hakkında önemli bilgileri bulmanıza yardımcı oluyor. Bilmediğiniz herhangi bir hastalığın önüne geçebilirsiniz. Diyetisyene gitmeden evde kendi sağlık programınızı oluşturabilirsiniz.

Vinnd’in amaçı küresel pazar oluşturarak giderek artan insan nüfusuna ne kadar önem verildiğinin farkında olmamızı sağlıyor. Benim fikrim çok büyük bir proje ile karşımıza çıkan Vinnd güvenilir ve global bir şirket haline geliyor.
Proje şu anda çok yeni fakat ilerleyen yaşam için umut vadedici görünüyor.

Web siteleri: https://vinnd.io/
Facebook: https://www.facebook.com/thisisvinnd
Telegram: https://t.me/joinchat/B1LVkE1i9TlJBeGpz-6McQ
Twitter: https://twitter.com/thisisvinnd
White Paper: https://vinnd.io/assets/whitepaper/whitepaper_en.pdf
Username Bitcointalk: Pinkblue

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder