21 Ocak 2018 Pazar

AMLT Nedir?

789654.png
Kripto para her geçen gün farklı şekilde karşımıza çıkmakta. Özellikle de teknolojik gelişmelerin yaygınlaştığı bu dönemde gerek alışverişte gerek ticari işlemlerde kripto para kullanılmakta. Bugün size bahsedeceğim proje AMLT. Konuya başlamadan önce her türlü ayrıntılı bilgi için https://amlt.coinfirm.io/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
AMLT nedir?
Kripto para dünyasında netlik sağlayan, bir dizi yasal gereklilikle uyumlu, güvenli ve demokratik bir platformdur. Bu sistemin üyeleri , belirli adresler hakkında bilgi sağlamak için AMLT alır. AMLT nin amacı tüm ekosistemin daha güvenli olmasına yardımcı olmak ve küresel ekonomiye bağlanmasına olanak sağlar. Kısaca belirtmek gerekirse AMLT nin amacı merkezi olmayan para birimlerin şeffaflığı için açık bir küresel standart oluşturmak ve bunları ana akımın içine , verimli, güvenli ve etkili bir şekilde sizlere sunmayı hedeflemiştir. Bu sistem, günümüzde var olan tüm blok zincir çözümlerine ve ortaya çıkacak olanlara uygulanacaktır.
flow.jpg
Sistem, her katılımcı başına gelebilecek riskleri tespit edecek ve zamanla katılımcılar uyarılacaktır. Gelişmiş algoritmalar kullanarak analiz için büyük miktarda veri toplanır. Tüm bunlar bu platformun yüksek kalitede veri ve güvenli ortam yaratmasını sağlayarak , bu tür faaliyetler sonuncunda kaynaklanan maliyetler azaltacaktır. AMLT tüm şebeke katılımcıları, diğer AMLT sistemi kullanıcıları için oluşabilecek iş risklerini belirler. AMLT tokenları çeşitli ikramiyeler ve birtakım haklara izin verir.
Coinfirm'in AML / CTF Platformu, blok zincir ve kripto para birimlerinin güvenli bir şekilde kullanılması ve kabul görmesi için verimliliği artıran, maliyetleri düşüren, uygulanabilir veri sağlamak için tescilli algoritmaları ve büyük veri analizini kullanır. Blok zinciri ve kriptocurrency platformunun tamamını makro ekonomiye yayar ve kitlesel pazarın benimsenmesini sağlar. Yeni iş ortamlarını kripto para birimlerine benimsemek için bir köprü işlevi görür.
AMLT katılımcıların sorunlarına çözüm bularak finansal hizmetler sunar. AMLT platformu sayesinde güvenli ve şeffaf blok zincir ekonomisine erişim olanağı sağlar. Bağlı olduğunuz ortaklarınızı ve müşterilerinizi olası her türlü risklerden korur ve ticari anlamda büyümesine izin verir.
AMLT projesi güçlü bir ekip önderliğinde, Pawel Kuskowski,Paweł Aleksander, Maciej Ziolkowski, Jakub Fijołek ve Grant Blaisdell ve tasarımcılar mimarlar, pazarlama uzmanları araştırma geliştirme ekip çalışmasının bir ürünüdür. Her hangi bir zorlukla baş etme kapasitesine sahiptir.
timeline2.png
1 AMLT : 0.0003387075 ETH dir.
Token satışı : 210000000
Neden AMLT?
AMLT, Blockchain için önemli bir sistemdir. İşletmelerin güvenliğini sağlamak, işletmelerin müşterilerini korumak ve yöneltmek için AML prosedürleri kullanılır. AMLT, yatırımcıların dijital para birimleri ile ilgili karşılaşabilecekleri risklere dayalı verilere erişmeye olanak sağlar. Kripto para ekonomisinden tam olarak faydalanmak için AMLT'yi kullanır.
AMLT hakkında genel bilgileri sizinle paylaştım. Kendi fikrime gelecek olursak gelecek için ve umut vadedici bir platformdur. Hem sizi hemde müşterilerinizi güvene alabilecek sistem geliştirmişler. Ico nun bitmesine çok az bir süre kaldı. Sizlerde bu projede yerinizi almak için daha fazla beklemeden bu projeye ortak olun Bol şanslar dilerim...
Konu İle Alakalı linkler:
Web site: https://amlt.coinfirm.io/
White Paper: https://amlt.coinfirm.io/pdf/white-paper.pdf
Telegram:https: //t.me/AMLT_Coinfirm
Facebook: https://www.facebook.com/AMLToken/
Twitter: https://twitter.com/AMLT_Token
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/coinfirm/
Reddit: https://www.reddit.com/r/AMLT/
My Bitcointalk Profile (PinkBlue) : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745
Eht Adress: 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder