17 Ocak 2018 Çarşamba

SETHER: Sosyal Medya Pazarlaması

Merhabalar yeni bir yazımda yine sizlerle beraberim. Her geçen gün yeni Ico' lar ortaya çıkmaya başlamışken sizlere diğerlerinden farklı kılan ve yatırımcıların çok fazla desteklediği projeden biraz bahsetmek istiyorum. Sether Blockchain'in pazarlama kampanyalarını dağıtmak, kitlelere göre ayırmak ve müşteri davranışlarını tüm sosyal ağlarda incelemek için kullanılan ilk akıllı sosyal pazarlama platformunu sizlere sunmayı hedefliyor. Daha geniş ve daha ayrıntılı bilgi için (https://www.sether.io/) web sitesini ziyaret edebilir aklınızda kalan sorulara cevap bulabilirsiniz.
23621734_536243440067243_1296817329809358639_n.png
İlk ICO'sunu Aralık ayında başlayan Sether (Sosyal Medya Pazarlaması) İşletmelerin , ürünlerini tanıtmak amacıyla pazarlama kampanyaları düzenlemek, hedeflemek, motive etmek veya yeni müşteriler bulmak için kullanabilecekleri bir programlı sosyal medya pazarlama platformudur. Topluluk düzenlemeleri ile önceden erişilemeyen bir araç olan Akıllı Sözleşmeler'i kullanarak tüm dünyada reklam verenlere yönelik blok zincirini açıyor. Müşteri sadakatı ön planda tutuluyor. Ürününüzü sosyal medya kanallarında tanıtırsanız, belirli müşterilere özel indirimler ve promosyon teklifleri veriyor.
Müşterilerinize hızlı yanıt verme, hizmetleri ve ürünleri doğru bir şekilde tanıtma doğru kişiye doğru mesajı iletme amacıyla Sether'i kullanır. Amaç müşteri memnuniyetini sağlamaktır.
Sosyal medyadaki takipçilerinizin sosyal etkinliklerine dayalı olarak doğrudan tanıtım indirimleri sunmak için Sether'i kullanılır. Mesela , Facebook veya twitter takipçilerinizden biri beğendiği yeni bir bilgisayar hakkında bilgi gönderiyor. O bilgisayarı sitenizden satın alırsa eğer, ilerleyen 5 gün içerisinde ona bilgisayarda % 30 indirim teklif sunuyor.
İlgili bağlantılar, resimler veya videolar göndererek , yorumlar yaparak ve paylaşarak belirli hedefleri belirlemek için Sether i kullanıyor. İletileri otomatik olarak gönderebilir , belirli anahtar kelimeler size ait sosyal kanallarda göründüğünde şirketiniz, markanız veya ürünleriniz ve daha fazlası hakkında genel düşüncenin ne olduğunu görebilirsiniz. Farklı sosyal medya platformları arasındaki tüm teknik farklılıklar ile uğraşarak zamanınızı kaybetmeyin Sizin yerinize Sether kolaylıkla işlerinizi yoluna koysun.
Token Satış Şartları:
1: % 25 ICO öncesi satılacak
2: % 30 ​ICO'da satılacak
​3: % 35'i topluluk, beta test uzmanları ve stratejik ortakları teşvik etmek için Sether tarafından Projenin geleceğini desteklemek için ayrılmıştır.
​​4: % 10 servis tüketicileri için doğrudan platformda satılmaktadır.
Benim fikrim bu hizmeti başlatan ilk Sether di . Şu anda Sether'e rakip yok ancak işletmelerin ve geleceğin Ico'larının hizmetlerini sosyal medyayı kullanabilecekleri göz önüne alındığında bu proje çok tutulacağa benziyor. Bol şanslar diliyorum ...
Telegram: https://t.me/se
EHT adress : 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder