25 Ocak 2018 Perşembe

Caviar: Gayrimenkul Yatırım Platformu

Teknoloji her geçen gün ilerlemeye devam ederken kripto parada günden güne tanınmışken sizlere farklı bir Ico dan bahsetmek istiyorum. Bugün ki projemiz gayri menkul yatırımı üzerine olacak olan CAVİAR platformudur. Konu ile ilgili bilgileri aşağıda vereceğim ama daha ayrıntı bilgi isterseniz https://www.caviar.io/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Caviar: Ehtereum Blockchain de ilk çift amaçlı şifreleme ve merkezi olmayan gayrimenkul yatırım fonu platformudur. Kısa zamanda gelir getirme olanağına sahip kripto para ile kısa sürede yatırım yaparak değer kazanır. Caviar karları en üst düzeye çıkarmak ve riskleri en aza indirmek için kripto piyasasından gayrimenkule para aktarmaya olanak sağlar. 2013 yılından beri faaliyet gösteren bir gayrimenkul borç şirketi olmasının yanı sıra Son 5 yıldır gayrimenkul yatırımcılarına finansman sağlıyor.
Caviar platformunun verdiği tüm gayrimenkul borçları, borçlu tarafından yapılan kişisel teminatlarla ve gayrimenkul varlıklarına karşı güvence altına alınır. Herhangi olumsuz bir haciz söz konusuysa eğer, Caviar platformu projeyi pazara sunmak için gerekli eksiklikleri tamamlayacak, bir liste hazırlayarak mülkünü satacak. Bu şekilde varlıkların iyileştirilmesine yardımcı olacak bir şirket içi altyapıya sahiptir. Caviar, Kuzeydoğudaki tek aile veya toplu aile konutlarını satın almak, onarmak ve satmak amacıyla kısa vadeli krediler de vermektedir.
Caviar Platformu Kirill Bensonoff, Guy Neumann, Alex Shvayetsky, David Drake, James Jamil, Kariat Kalieyv, David M. Wirth, Benjamin Finch, Ihor Pidruchny, Ivan Labrie ve daha bir çok araştırma geliştirme ekibinin ortak ürünüdür.
Caviar Yararları:
Gelir kaynaklı gayrimenkul kredileri kripto para birimleri veya varlıkları ile çeşitlendirerek riske duyarlı bir portföy oluşturmak
Gayrimenkul yatırımcılar, akıllı sözleşme aracılığı ile üç aylık karların % 75'ini alır.
Gayrimenkulları piyasadaki olumsuzluklara karşı koruması
Bankacılık sisteminde görünen işlemler ve yatırımlarda şeffaflık sağlar.
Akademik deneyime sahip ekip ruhu
Diğer yatırımcıların ve hizmet sağlayıcıların bir gayrimenkul topluluğuna katılarak ödül alabilme imkanı sunuyor.
Gayrimenkul yatımcıları projelerini geliştirmek için para toplayabilir ve token sahipleri ilave kar sağlayabilir.
Gayrimenkul piyasasını üst düzeye çıkartmak için yatırımları değiştirebilir.
Token Satış Bilgileri:
Hedeflenen Satış: 25 000 000 $
Token Türü : ERC20, Ethereum Blockchain tabanlı
Maksimum token: 375.000.000
Belirtilen fiyat : $ 0.10
Bonuslar :
Günler 1–3 -% 15 
Gün 4–6 -% 12.5 
Gün 7–9 -% 10 
Aralık 31 -% 7.5'e kadar uzatılmış
Caviar hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Kendi şahsi fikrime gelince gayri menkul yatırım için ileriye dönük güzel bir proje. Sizlerde emlak sektörüne yatırım yapmak istiyorsanız daha fazla beklemeyin İco nun bitmesine kısa süre kaldı. Sizde bu projede yerinizi alın.
Konu ile ilgili linkler:
EHT adress: 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder