17 Ocak 2018 Çarşamba

BTCx nedir?



Merhabalar bugün sizlere yeni bir proje hakkında bilgi vermek istiyorum. Bu yazımın konusu ‘‘BTCx’’. Her geçen kripto paranın popülerleştiği ve herkesin bildiği Bitcoin günden güne herkesin diline düşmeye başladı. . Tabiki talep çok olunca alım satım işleri zorlaşmaya başlıyor. Günlük işlemler saatlerce sürebiliyor. Günlük işlemleri kolaylaştırmak için farklı çözüm önerileri sunulsa da açıkçası pek bir faydası olmuyor. İşte tam burada BTCx devreye giriyor. BTCX hakkında bilgileri sizlere aktarmadan önce ayrıntılı ve doğru bilgiye ulaşmak için BTCx ’in web sitesinde (https://btcxproject.com) ziyaret edebilirsiniz.
Şimdi gelelim BTCx hakkında bilgi vermeye BTCx nedir? Neden BTCx? Hangi amaçla ortaya çıkmıştır.
BTCx, Bitcoin topluluğundaki işlem yoğunluğundan dolayı işlerin aksamasını ve işlevselliğin neden olduğu karışıklığı ve belirsizliği ortadan kaldırmayı ve geliştirmeyi amaçlar.
BTCx, daha güvenli, daha akıllı ve daha hızlı işlemler ve düşük işlem maliyeti ile Bitcoin’in en gelişmiş versiyonudur.
Gizlilik konusuna gelince içiniz rahat olması açısından BTCx gizliliğe daha çok önem veriyor.
BTCx, Bitcoin tarafından kullanılan gelişmiş blok zincir teknolojisine nazaran daha hızlı bir işlem olanağı sağlar. Ortalama blok aralığı 10 dakika olan Bitcoine göre . BTCx de bu süre 14 saniyeye kadar düşmektedir. Yani BTCx Bitcoinden 40 kat daha hızlıdır.
Bitcoin, onaltılık (hexdecimal) biçimde bir sayı üreten SHA-256 algoritmasını kullanır. Buna kıyasla, BTCx güvenlik tedbirleri açısından çok daha üstün olan bir güvenlik için Ethash algoritmasını kullanıyor.
Bitcoin de 2.5 dolar olan Tx ücreti, BTCx de 0.2 dolardır. Bu da BTCx in Bitcoine üstün geldiği başka bir özelliğidir.
BTCX’in ICO’su 11 Aralıkta başlamıştır. Ico dan sonra ETHERDELTA, BINANCE, HITBTC, MERCATOX ve YOBIT borsalarında işlem görmesi bekleniyor. imToken, Jaxx, MyEtherWallet, Parity, Ledger, Metamask, Trezor ve Exodus gibi uyumlu Cüzdanlar kullanılabilmektedir.
2018'in ilk çeyreğinde online alışveriş yapan bazı sitelerde işlem görmesi, ikinci çeyreğinde ise Kişisel işlem özellikleri uygulanması ve Yeni güncellenmelerin yapılması, 2019 yılında ise BTCx’in sık kullanılan bir ödeme yöntemi haline gelmesi planlanmaktadır. Bu sayede BTCx’in kullanım alanı daha da genişleyecektir.
Benim BTCx hakkında fikirlerim ise olumlu yönde seyretmekte. Kripto para dünyasında oldukça üst sıralarda olup bir çok kişi tarafından beğenileceğini, ve Borsalarda kısa zamanda yüksek işlem hacmine ulaşacağını düşünüyorum.
images.jpg
Token Bilgisi
Token Adı : BTCx
Ondalık: 8
Sembol: BTCx
Toplam arz: 21.000.000
İlgili Linkler:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder