24 Şubat 2018 Cumartesi

VELIX.ID: Küresel kimlik doğrulama platformu

image.png
Teknolojik gelişmeler nedeniyle her geçen gün farklı sektörlerde dolandırıcılık haberleri duyarız. Bazı kötü niyetli kişilerin eline kimlik bilgilerimiz geçtiyse eğer sakıncalı bir durum bizi beklemektedir. Bizim kimlik bilgilerimizle sahte iş yeri açmak, banka hesabı açmak gibi bir çok tehlike bizleri beklemektedir. Bu yüzden sizlere bugün ki seçtiğim konuyu ince eleyip sık dokudum ve kimlik doğrulaması üzerine güvenli bir platform olan VELIX.ID hakkında bilgiler vermeye karar verdim. Konuya geçmeden önce kafanıza takılan sorular için https://www.velix.id/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Splash-Screen-new2.png
VELIX.ID nedir?
Tüm dünyada çevrim içi ve çevrimdışı kimlik bilgilerini doğrulamak, tüketici hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak ve kimlik doğrulama ile ilgili sorunları çözmeye yardımcı olan merkezi olmayan platformdur. Bu sistem zaman ve paradan tasarruf etmek isteyenler kullanıcılar tarafından tercih edilir. Bu platformda kişinin kendi kimlik bilgilerini kontrol edebildiği ve hangi bilgileri paylaştığı gösterebilen bir sistem sunuyor.. Velix, gerçek zamanlı olarak elde edilebilen kullanıcının kendi isteği ile yakın çevrede bulunan kuruluşlar ve işletmeler arasında doğrulanmış kimliklerin sorunsuz bir şekilde değiştirilmesini sağlar, dolayısıyla hem işletmeler için hemde kullanıcılar için güvenli bir ortam sağlar.

1_WIT0_TMvyEh4dxJZxzshRg.png
VELIX.ID blok zincir teknolojisi ile Akıllı Sözleşmeler ve SCP kullanarak kişisel verileri saklar. Ofisler, üniversiteler veya metro istasyonları vb. giriş engelli olan yerlerde Velix.ID (Kimlik Doğrulama) sistemini kurmak için NFC özellikli kimlik kartları, cihazları ve yazılımları da inşa etmeyi hedefliyor.
VELIX EKİBİ:
Manav Singhal
Balwant Singh
Neer Varshney
Shivam Mehan
Mike Cunningham
Aajay
Pulkit Rawal
Abhinav Gulyani
Vibhor Jain
Utsav Shaw
Piyush Goel
Aquil Sultan
Animesh Kashyap
ortak çalışması sonucu ortaya çıkmıştır.
Token Bilgileri:
Token : VXD, ERC-20 uyumlu
Toplam Satış: 50 milyon
Hard cap : 25 Milyon dolar
Soft cap : 2,5 Milyon dolar
1 VXD=1 dolar
Ico bitiminde satılmayan simgeler yakılacaktır.
Fon Dağılımı:
Ürün geliştirme % 45
Ortaklık ve pazarlama %25
İşletme maliyeti %20
Araştırma geliştirme % 5
Yasal %5
Velix hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Şahsi fikrime gelince özellikle kimlik kartının kullanıldığı yerlerde ve tüketiciler için kolay ve güvenli bir sistem oluşturulmuş. Pek çok yerde kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Sizlerde bu projeye desteklerinizi esirgemeyin bu projeye desteklerinizi bekliyoruz. Bol şanslar diliyorum.
İlğili Linkler:
Eht Adress: 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder