14 Şubat 2018 Çarşamba

Kripto Para İşlemlerinde Kolaylık: SAVEDROID


İnternet kullanımının artması ile hızla gelişmekte olan teknolojiye ayak uydurmak artık çok kolay . Neredeyse zamanımızın çoğu bilgisayar tablet ve cep telefonu ile geçmeye devam ederken kripto para artık daha fazla bilinir hale geldi. Bugün sizlere farklı bir projeden bahsetmek istiyorum. Özellikle para tasarrufu yapmayı kolaylaştıran SAVEDROID platformu hakkında bilgi vermek istiyorum. Genel bilgileri sizlerle paylaşmadan önce ayrıntılı bilgi isteyenler için https://ico.savedroid.com/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


SAVEDROID NEDİR?
Savedroid, kullanıcılar için para tasarrufu yapmayı kolaylaştıran Alman fintech firmasının kripto para birimlerini herkesin daha rahat tanıması ve kullanmasını sağlamak amacıyla oluşturduğu iOS ve Android için sunulan bir akıllı telefon uygulamasıdır. Kurulum oldukça basit ve kolaydır. 5 dakikadan daha kısa bir sürede yapay zeka (AI) ile tamamen otomatikleştirilen kişisel tasarruf planı uygulanır.
Savedroid kullanıcıları Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, IOTA, Dash vb AI tabanlı kripto tasarruf planlarına kolay erişim gibi avantajlardan yararlanacak. Kullanıcılar yaşam biçimlerini en üst düzeye çıkarmak ve daha fazla tasarruf sağlamak için Kripto para birimlerine kolay erişimi ile isteklerine daha hızlı cevap alabilecektir.
Mobil uygulamaları piyasaya 2016 yılında sürülmüştür. Sadeleştirme ve oyun oynamaya dayalı son teknoloji kullanıcı deneyiminde güçlü bir sicili var ve devlet tarafından desteklenmektedir.


SAVEDROİD NASIL ÇALIŞIR?
AI yani yapay zeka algoritması ve blok zinciri teknolojisi tarafından desteklenen kripto para birimlerini satın alabilme ve para çekme gibi işlemlerini daha kolay ve daha hesaplı bir şekilde yapabilme imkanı sunar. AI kendi kendine öğrenme algoritması teknoloji sayesinde kullanıcıların banka hesaplarını mobil uygulama olan savedroid’ a doğrudan bağlayarak istenilen kripto para birimini satın alabilmemiz bu platform sayesinde kolaylaşıyor.


Tüm bu işlemleri uygulamak için Ethereum blok zincir teknolojisini kullanılır. SAVEDROID simgesi SVD dir. Otomatik olarak kripto para hizmetlerinin ücretlerini ödemek için savedroid tokeni kullanılır.


TOKEN BİLGİLERİ
Token adı: SVD
Token tipi : ERC20
ICO Başlangıcı : 9 Şubat 2018–9 Mart 2019
Token Fiyatı: 1 EUR = 100 Token
Toplam Token Miktarı: 10.000.000.000
Kabul edilen para birimleri: EUR, BTC, ETH
En az satın alma: 1000 Token / 10 EUR
Satılmayan tüm simgeler yakılacaktır.

TOKEN DAGILIMI
Ön Satış % 5
Ana Satış % 55
Bounty % 5
Danışmanlar ve Hukuk % 10
Hisse Yatırımcıları & Ekibi % 15
Topluluk, İş Geliştirme ve Genişleme % 10

YOL HARİTASI
2015 yılında Savedroid kuruldu.
2016 yılında Deutsche Börse FinTech Hub finansmanı, Wirecard ortaklığı, Android ve iOS mobil uygulamaları ve AI algoritması, 50K + uygulama indirmeleri için seçme süreci başlamıştır.
2017 yılında Yapay Zekâ, AI algoritmasına geçiş, harcama optimizasyonunun başlatılması, büyüme finansmanı, 200K + uygulama indirmeleri, 10 milyon + tasarruf işlemi tamamlanmıştır.
2018 yılı Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, IOTA, Dash, Stellar vb.gibi ortamlarda kolay şifreleme yaparak, teknolojik engeller olmadan kolay erişim sağlayan kendi kendine öğrenen AI algoritmasının oluşturulmuştur. 2018 in ilk çeyreğinde token satışı başlamıştır.
2019 yılı Kendi kendine öğrenen AI algoritması, kripto para birimlerinde akıllı tasarruf ve harcama yapmanızı sağlayarak zahmetsiz kripto değiştirme ve ödemeler sağlayacak.
2020 Dijital para portföyleri, türevleri ve ICO’lara akıllı yatırımlar yapabilen, maliyet-etkin ve çeşitlendirilmiş geri dönüşler sağlayan kendi kendine öğrenen AI algoritmasının son aşamasına geçiş süreci

EKİP
Yassin Hankir. Kurucu ve CEO
Marco Trautmann. Kurucu ve COO
Tobias Zander. Kurucu ve CTO
Michael Fehse. Baş Veri Yetkilisi
Jan Gabriel Pleser. Pazarlama Şefi
Matthew Kirschnick. Kıdemli Ürün Sahibi
Sebastian Hoffmann. Akıllı Sözleşme Geliştirici
Michael Ryvlin. Kıdemli Arka Plan Geliştirici
Patrick Täufer. Mobil Geliştirici
Patrick Gotta. UX Tasarımcısı
Lennart Czienskowski. UX Tasarımcısı
Michaela Wenner. Sanat Yönetmeni
Alla Brodski-Guerniero. Veri Bilimcisi
Gautam Kumar Pramanik. Veri Bilimcisi
Lucien Tavano. Başkan Yardımcısı Uluslararası İlişkiler
Alexandra Hofmann. İş Geliştirme ve İcra Şefi
Lydia Witzmann. Dijital Pazarlama Müdürü
Sina Reubelt. Blok Zinciri İş Ortağı Yönetimi
Parna Youssufzay. Müşteri Hizmetleri
Stefan Telin. Müşteri Hizmetleri
Savedroid hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Şahsi fikrime gelirsek eğer Savedroid platformunun satış öncesi aşamalarını başarıyla gerçekleştirerek sadece 7 saat içinde 500 000 000 SVD sattığını hepinizin bilmesini isterim. Mobil uygulama sayesinde artık kripto para işlemlerinde daha güvenli ve aynı zamanda tasarruf sağlayacağınız günler çok yakın. Bu güzel projeye sizlerinde desteklerini bekliyoruz. Bol şanslar...
İlgili bağlantılar:
Web sitesi: https://www.savedroid.de
Whitepaper: https://ico.savedroid.com/savedroid-ico-whitepaper.pdf
ICO’ya katılım: https://ico.savedroid.com/
Facebook: https: //www.facebook.com/savedroid
Twitter: https://twitter.com/savedroidAG
Medium: https://medium.com/@ico_8796
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2578161
Youtube: https://www.youtube.com/c/+savedroidAGFrankfurtamMain
Telegram: https://t.me/savedroid
My Bitcointalk profile (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder