25 Şubat 2018 Pazar

FINTRUX: Küresel P2P Borç Verme Platformu

26904393_973754299438197_3786306306939622261_n.jpg
İnternet kullanımınında yaygınlaşması ile birlikte küreselleşen dünyamızda bilgi alışverişi daha kolay ve daha hızlı. Eskiden olsa bir bilgiye ihtiyaç olduğunda tek tek defterleri arşivleri incelerdik. Tabi buda zaman açısından biraz vakit alırdı. Şimdiki zamanda her şey dijital ortamda saklanıyor. Bir bilgiye ulaşmak artık bir tık ötede. Bende sizlere her gün farklı ICO (Initial Coin Offering) lardan bahsetmeye başlamışken gözden kaçırdığım bir proje hakkında bilgi vermek istiyorum. Bugün ki konum en kısa tanımıyla P2P Borç verme Platformu olan FINTRUXhakkında bilgileri sizlerle paylaşacağım. Genel bilgileri sizlere aktarmadan evvel ayrıntılı bilgi isteyenler için https://www.fintrux.com/ sayfasına göz atmalarını öneririm.
26165585_962165497263744_3539754735810313652_n.png
FINTRUX NEDİR?
Block zincir teknolojisine dayalı borç verenleri, borçluları ve hizmet acentelerini birbirine bağlayan çevrimiçi platformdur. Bunu sağlamak için P2P (peer-to-peer) ağını kullanır. Özellikle yeni girişimciler için büyük avantaj sağlayarak ilk iş kurmadaki maliyetleri hafifletmesi adına FintruXplatformu onların ilk maliyetlerindeki ihtiyaçlarını gidermek için ödünç borç vererek onlara büyük bir yükten kurtarır.
Hepimiz biliyoruz ki bankalardan normal şartlarda kredi almak biraz masraflıdır. Aldığınız kredi miktarına yakın neredeyse faiz ödemesi ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Ayrıca bazı işlemlerinde teminat olmadan kredi almanız neredeyse imkansız hale geliyor. Onun için mecbur teminat olarak bir şey veriyorsunuz. Ayrıca sigorta işlemleri, komisyonlar gibi daha bir çok işlemler ve evrak işleri bir sürü zaman kaybına neden oluyor. Bu yüzden FintruX platformunun faydalarını sıralamadan geçmek istemiyorum.
27337333_976416729171954_3889553765474425814_n.png
  • Teminatsız borç verme ön önemli faydasıdır.
  • İşlem ücretleri bankalara oranla daha düşüktür.
  • Şeffaflık ve adalet ön plandadır.
  • Hızlı ve verimli fon kullanımı
  • Dijital ortamda veri güvenliği ön planda tutulmaktadır.
  • Kredi Geliştirme: Fintrux borç verenin her hangi bir olasılık söz konusu olduğunda karşılaşılabilecek kayıplara karşı sigorta düzeni sağlamanın yanı sıra faiz oranlarında indirime gidilir.
FintruX platformunda kullanılacak tokenin adı FTX'dir. FTX tokeni ERC-20 uyumludur. Bu token pazara katılım için ödüllendirilmek amacıyla kullanılır. P2P sitemi üzerinde gerçekleştiginde dolayı FTX bir katılımcıdan diğerine transfer edilebilir. Platformdaki kullanıcılar herhangi bir işlem için başlangıç maliyeti ödemeyecekler.
FINTRUX EKİBİ
Güçlü bir takım çalışmasının ürünü olan FintruX ekibinin kurucusu Nelson Lin'dir. 30 yılı aşkın bir sürede çeşitli finans kurumlarında başarılar elde etmiştir. Kurucu ortak Conrad Lin psikoloji alanında uzmanlaşmış pazarlama işlemlerinde başarılı biridir. Ng Eng Ho , Yew Poh Leong, Gary Ng, Aaron Xu. Douglas Thiessen, Philemon Selvaraj, Brinden Anandakumar, Alixe Cormick, Yash Mody, Dr. Jonathan Calof, Hüssein Hallak, Binh Vu, Victor Yuen, Dan Poh, Elie Glam, Abhijith Naraparaju, Jure Soklic FintruX ekibini oluşturur.
İş ortakları arasında Microsoft, Enterprise Ethereum Alliance, Rintagi, Crypto capital Grup, Robocoder Corporation ve Cynopsis'da bulunmaktadır.
TOKEN BİLGİLERİ
7 Şubat 2018 'de başladı ve 28 Şubat 2018 17:00 UTC'de bitecek. Kabul edilen para birimi ETH olacaktır. Aşağıda ayrıntılı şekilde ico ve token bilgileri mevcuttur.
4.png
25 milyon ABD $ toplandığında, satışı durduracaktır. Tüm katkıda bulunanlar o anki döviz kuruna göre ETH ye orantılı FTX alabileceklerdir.
FintruX platformu hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım şahsi fikrimi de belirtmeden geçemeyeceğim. Özellikle bu platform küçük işletmeler için büyük adım diyebiliriz. Teminatsız kredi vermek herkesin işi değil. O halde çok az bir süre kalan devrim niteliğindeki projeye sizlerde destek vermez misiniz? Katılımlarınızı bekliyoruz. Bol şanslar diliyorum...
**İlgili Bağlantılar: **

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder