10 Şubat 2018 Cumartesi

E-Ticarette Yeni Ödeme Sistemi: BITCOINUS


Hızla ilerleyen teknolojik gelişmelere ayak uydurmak gerçekten çok zor. Dijital paranında hayatımıza girmesi ile beraber her geçen gün farklı projeler ortaya çıkmakta. Günümüzde internet üzerinden alışveriş yapmak artık çok kolay. Özellikle genç nüfus artık online alışveriş yapmayı tercih ediyor. Nerede olursanız olur beğendiğiniz bir ürünü istediğiniz zaman ürün bedelini ödeyip sahip olabiliyorsunuz. Online ödemeleri Paypal ve kredi kartları ile yapıyorduk. Blok zincir teknolojisinin gelişimi ile para anlayışı da değişti. Sürekli kullandığımız e-ticaret siteleri artık blok zincirli tabanlı dijital para ile ödemeleri kabul edecek. 2018 yılı sonu küresel pazarda çevrimiçi perakendecilik 3 trilyon dolara ulaşacak.
Perakendecilik sektörün böylesine bir potansiyele sahip olması ile birlikte e-ticaret işletmelerinde para kazanmak için tamamen farklı yollar geliştirmeye başladı. Bu yüzden bugün sizlere BITCOINUS platformu hakkında bilgiler vermeye çalışacağım. Bitcoinus kripto ödemelerinin gelişimini ve ortaya çıkmasını sağlamak için sizlere devrim niteliğinde bir platform sunmuş. Konuya geçmeden önce ayrıntılı bilgi için https://www.bitcoinus.io/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
BITCOINUS NEDİR?
E-ticaret işletmeleri için dijital para birimlerinin daha basitleştirerek ödemelerini kripto para ile yapabilmesini sağlayan platformudur. Bitcoinus, online alışveriş için çok yönlü bir blockchain tabanlı ödeme sistemini sunuyor. Bitcoinus hızlı kripto para işlemlerini mümkün kılacak bir güvenli bir platform inşa ediyor. Çevrimiçi şifreleme işlemi sayesinde her türlü kripto para birimi ile herhangi bir ürünü satın almak isteyen perakende müşterilere sunarak anında kripto paraların kullanımına izin verecektir. Her çeşit kripto paranın hem kişiler hem de işletmeler açısından anında ve güvenli bir şekilde kullanabilme avantajı sağlıyor.
Normalde online alışverişlerde ödemeleri yapmak için kredi kartı kullanılırız. Kişisel kredi kartı bilgilerini paylaşınca çeşitli riskler (dolandırıcılık gibi) söz konusu olur. Bitcoinus platformu gelişmiş KYC standartları ile önünüze çıkabilecek bu riskleri göz önünden kaldırarak size güvenli bir ortam sağlar.
BITCOINUS PLATFORMUNUN AVANTAJLARI


BITS'de ödeme yapıldığında ticari işlem ücretleri % 0 dır. Perakende ortaklarının çoğundan, sezonluk satışlar bekleniyor
Güvenli işlemleri hazırlamak için tüccar itibar sistemi sunar. Bitcoinus simgeleri 12 ay boyunca kilitlendi ve pazar manipülasyonu yoktur. E-ticaret sitelerinde (e-mağazacılık) kripto para ile ödeme kolaylığı sunar.

EKİP
Xavier Murtza - Kurucu Ortak, Kurucu
Tomas Mičkauskas - Kurucu
Povilas Ruzgaila - Pazarlama Şefi
Karyna Kavalenka - Sosyal Medya / Müşteri desteği
Liudas Šmatavičius - CTO
Boris Abramov - Geliştirici
Martynas Paliulis - Geliştirici
Dovilė Užkurėnė - Hukuk Müşaviri

DANIŞMANLAR
Ioana Frıncu - Blockchain Geliştirici
Eva Skornıckova - Veri Gizliliği ve Siber Güvenlik Danışmanı
Pedro Jordao - Profesör
Wulf Kaal - Profesör

ICO BİLGİLERİ
ICO BAŞLANGIÇ TARİHİ = 15 Ocak 2018
BİTİŞ TARİHİ = 10 Mayıs 2018
1 BITS = 0.001 ETH
Toplam = 65 000 000
Satılacak Token = 50 000 000
Soft cap = 3 000 000
Hard Cap = 50 000 000

TOKEN DAĞITIMI
% 75 Topluluk
% 10 Takım
% 8 Birleşme ve Devralmalar
% 4 Yasal
% 2 Danışmanlar
% 1 Bounty

YOL HARİTASI


09,2017 Bitcoinus ekibinin oluşumu
12,2017 MVP'nin geliştirilmesi
01,2018 ICO'nun başlangıcı
02,2018 Merkezi olmayan KYC'nin başlangıç testi
03,2018 İç blok zincir tabanlı döviz kuru çözümü entegrasyonu
05,2018 ICO'nun bitişi. Simgeler, ICO'nun bitiminden sonraki 15 gün içinde borsalarda işleme sunulacak.
08,2018 Global iş geliştirme ve pazarlama kampanyası başlama süreci
09,2018 MVP geliştirmenin beta sürümü bitişi (50'den fazla altcoin ile beta ödemeleri; tüm büyük e-ticaret platformları için entegrasyon; API)
1,çeyrek 2019 Kart işlemenin uygulanması; ek altcoins Q1, 2019 Tamamen işleyen e-ticaret çözümü (100'den fazla Altcoins entegre edilecek)
4,çeyrek 2019 - İlk mali yılda, 10 milyon dolarlık ciro elde etmeyi amaçlıyor.
4,çeyrek 2020 - Ciro 40 milyon dolara ulaşıyor (200'den fazla Altcoins entegre); Bitcoinus ayrıca küresel şifreleme ödemeleri ekosistemini geliştirir
Bitcoinus hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Şahsi fikrimden bahsetmek gerekirse özellikle e-ticaret sisteminde devrim niteliğinde bir proje. Artık ödemelerin kripto para ile yapılacağı dönem başlıyor. Sizlerde bu devrim niteliğindeki projeye desteklerinizi bekliyoruz.
Konu ile ilgili linkler:
Websitesi: https://www.bitcoinus.io/
Whitepaper: https://www.bitcoinus.io/docs/Bitcoinus%20Whitepaper.pdf
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2824950
Twitter: https://twitter.com/bitcoinus_io
Medium: https://medium.com/@Bitcoinus/
Facebook: https://www.facebook.com/bitcoinus.io
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/bitcoinus/
Reddit: https://www.reddit.com/user/Bitcoinus/
Telegram: https://t.me/joinchat/EArupgwBjB7GZFJSodtRHg
My Bitcointalk Profile (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745
Eth adress: 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder