24 Şubat 2018 Cumartesi

ARBIDEX: Kripto Para Ticaretinde Yeni Dönem

Dijital para her geçen gün daha fazla bilinir hale geldiğinden dolayı gün geçtikçe farklı şekillerde karşımıza çıkmakta. Kimi zaman finans, sağlık , eğitim, alışveriş, ticaret vb. gibi işlemlerde kripto para birimlerini kullanırız. Bu nedenle dijital para işlemlerinde daha güvenli tüccarlara kripto para işlemlerinde kolaylık sağlayan Arbidex platformu hakkında bilgi vermek istiyorum. Genel bilgileri sizlerle paylaşmadan evvel ayrıntılı bilgi isteyenler için https://arbidex.uk.com/ sayfasını ziyaret etmelerini öneririm.
27654761_424866554612865_2961527308025705027_n.jpg
ARBIDEX NEDİR?
En açıklayıcı ve en kısa tanımını vermek gerekirse tüm büyük ölçekli borsaların likiditesini artıran ticaret platformudur.
Taraflar arasında döviz arbitraj sürecini tamamen otomatikleştiren platformda tüm kripto para değiş tokuş işlemleri tek bir yerde bir araya getiren ilk platformdur. Arbidex katılımcıları mevduatlarını kullanarak ilave kâr yapma imkanına sahiptir. Farklı ülkelerdeki tüccarlarının ticaret işlemlerini daha rahat yapmasına olanak tanıyan aynı zamanda birden fazla yetki alanına sahip güvenilir bir sistemdir.
1_QBzAjkNcuksewjaPs3zv1g.jpg
Arbidex MVP'nin Bittrex, Kraken Poloniex, vb. 5 borsa entegre edilmekte olmakla beraber aynı anda 25'ten fazla uluslararası borsayla ticaret yapmaya olanak sağlayarak tüccarların bir borsadan diğerine anında satın alma ve satmasını sağlayacak şekilde blok zincir teknolojisiyle geliştirilmiştir. Arbidex, arbitraj stratejileri için hiçbir risk taşımayan para kazanma fırsatıdır. İstediğiniz varlığı en uygun şekilde döviz kuruyla satın almak için hazırlanan platformda işlemler satın alma teknik algoritması kullanarak oluşturulmuştur.
TOKEN BİLGİLERİ
Token: ABX
Döviz Kuru: 1 ABX tokeni= 1 USD
Satış öncesi: 11 Aralık - 25 Aralık
Token Satış Tarihi: 23 Ocak - 28 Şubat
Toplan Token Miktarı: 25,000,000 ABX
Satılacak Token Miktarı: 17,200,000 ABX
ARBI TOKEN.png
TOKEN DAGILIMI
2,800,000 ABX Ekip
2,000,000 ABX Danışmanlar
500,000 ABX Bounty
2,500,000 ABX Rezerv
YOL HARİTASI
Aşağıda ayrıntılı olarak yol haritası verilmiştir.
ARBI ROAD.png
ARBIDEX EKİBİ
KAMILYA ARSLANOVA, EUGENE KHASHIN, DENIS PIZHEVSKY, ANTON ABAZIN, ROMAN ZHILTSOV, IVAN NIKIFOROV güçlü bir ekip tarafından kurulmuştur.
Arbidex platformu hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Şahsi fikrimi de belirtmek gerekirse özellikle kripto para işlemleri Arbidex sayesinde daha kolay ve daha hızlı olacak. Güçlü bir ekip tarafından oluşturulan platforma sizlerinde katılımını bekliyoruz. Bol şanslar diliyorum.
Daha fazla ayrıntılı bilgi için aşağıdaki siteleri ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder