29 Aralık 2018 Cumartesi

COINANALYST: Doğru Yatırım İçin Analiz Platformu

DmZ5BaRXsAAyAdm.jpg
Bitcoin ile kripto piyasası daha bilinir hale geldi. Artık her alanda farklı yatırım haberleri duyuyoruz. Son zamanlarda yüksek kaliteli, doğrulanabilir bilgi eksikliği kripto piyasasının sorunları arasında yer almaktadır. Kripto para alım satımı hala oldukça spekülatif aynı zamanda araştırması çok zordur. Piyasadan dolayı yatırımcılar neye yatırım yapacaklarını, daha fazla kazanç sağlamak için hangi hamleleri yapacağını kestirememektedir. Doğru bilgiye ulaşmak gerçekten çok zor. Genellikle piyasayı şekillendirmek isteyen kötü niyetli kişiler kripto para birimi fiyatlarında dalgalanma yaratmak için interneti sahte haber yaymak için kullanırlar. Düzenli yatırımcılar bu sahte tuzağa düşerler ve yatırım yaparak ciddi miktarda para kaybederler. Bu yüzden bilgileri doğrulamak her zaman önerilmesi gerekse de, bu süreç çok zaman gerektirir. Hepimiz kripto piyasası hakkında çok fazla bilgi ile karşı karşıya geliyoruz, ancak konuyla ilgili doğru haberleri yalan haberlerden ayırmak ve dolandırıcılıkları belirlemek çok zaman kaybına neden oluyor. İşte bugün sistemdeki bu sorunlara çözüm olacak CoinAnalyst platformu hakkında bilgi vermek istiyorum. CoinAnalyst nedir? Bizlere ne gibi faydalar sağlayacak? İşte tüm bu soruların cevabına aşağıda açıklık getirdim.
COINANALYST NEDİR?
Alman limited şirketi olan CoinAnalyst; kripto varlık sektöründeki ve diğer sektörlerdeki yatırımcıların gerçek zamanlı kripto pazarı verilerini izleyen ve analiz eden bir gösterge panosuna erişmelerini sağlayan yapay zeka (AI) tabanlı büyük veri analitigi platformudur. Kripto para birimleri ve ICO'lar ile ilgili tüm bilgileri mevcut tüm kaynaklardan toplayarak doğru bilgiye erişim sağlar. CoinAnalyst, örüntü tanıma ve yapay zeka kullanarak çevrimiçi verilerin semantik indekslenmesi ve yapılandırılmasını kullanan patentli Cogia teknolojisine dayanmaktadır. Cogia, akıllı bilgi arama, organizasyon ve analiz için ürün geliştirme konusunda yedi yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Aynı zamanda platform haber, fiyat teklifi ve mesajlaşma olanağı da sağlamaktadır. Genellikle bilgiyi manuel olarak seçme ve değerlendirme zaman aldığından dolayı bilgiyi otomatikleştirilmiş işlemlere dönüştürerek daha erişilebilir kılar.
Platformun amacı yatırımcıların fırsatları ve riskleri belirlemelerine yardımcı olmak ve kripto ile işlem yapma konusunda şüphe uyandıran yanlış bilgiyi ortadan kaldırmayı hedeflemektedir. Bu sayede doğrulanmış bilgiler, yanlış piyasa dalgalanmalarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur ve yatırımcıların, yatırımcıların daha iyi kararlar almalarını sağlar
CoinAnalyst kullanıcılar için kripto haberlerini, kullanıcıların geçerli verilere ve trend analizlerine dayalı karar alma ve satma kararlarını almalarını kolaylaştıran kapsamlı bilgiler de sağlayacaktır.
CoinAnalyst ayrıca toplanmış verileri ve analizleri yapılandırılmış bir platformda saklayarak, yatırımcılara karlarını en üst düzeye çıkarmak ve riski en aza indirmek için ihtiyaç duydukları bilgi avantajını sağlamaları için tek bir temas noktası kurar. Platform, özel analizler, şifreli veri akışları ve tüm şifreli para birimleri için sürekli güncellenen bir veritabanı sunar.
Screenshot_20181215-141242.png
CoinAnalyst Platformunun Özellikleri
Gerçek zamanlı çalışan Japonca, Çince, Rusça, Arapça ve diğerleri gibi en yaygın dilleri destekleyen çok dilli bir sistem sunar.
Platform kullanıcılara e-posta veya Telegram yoluyla gönderilen "En Son Haberler" özelliği aracılığıyla, piyasadaki önemli değişiklik veya etkileri yatırımcılara bildirir.
Terimlerin daha iyi anlaşılması için metne dönüştürülebilen ses ve video dosyalarının yayınlanması.
Herkesin dikkatlice sıralanmış, toplanmış ve konsolide edilmiş görüş ve önerilerini dile getirebileceği bir platform sağlar.
Daha iyi değerlendirme için kripto kaynaklarının duyarlılığının sürekli değerlendirilmesi.
Ticaretle ilgili ipuçları toplanan verilere dayanmaktadır.
Platformda büyük olaylar, yayınlar veya para birimi güncellemeleri de sunulmaktadır.
Tüm tüccarlar ve yatırımcılar için tek bir yerde bilgi edinmek için genel platform.
Hem yeni başlayanlar acemi yatırımcılar, hemde de profesyonel yatırımcılar için çok yararlı bir platformdur.
CoinAnalyst cüzdanı en son güvenlik standartlarını karşılar ve endüstriyel güvenlik önlemleriyle uyumluk sağlar.
TOKEN BİLĞİLERİ
Token adı: COY
Plarform: Ethereum ERC-20
Token döviz kuru: 1 COY = 0.01 Euro
Hardcap: 20 Milyon Euro
Minumum yatırım miktarı: 2000 COY
Kamu satışı: 7 Temmuz - 31 Aralık 2018
image.png
YOL HARİTASI:
coinanalyst-roadmap.png
EKİP:
CoinAnalyst platformu alanında uzman kişilerin oluşturduğu ekip çalışmasıdır. Takım üyeleri aşağıda yer almaktadır.
team1.jpg
Sonuç olarak; yatırımcılara doğru karar vermelerini sağlayacak hepsi bir arada tek bir yerde bilgi edinmek için oluşturulmuş platformdur. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder