3 Ocak 2019 Perşembe

ETHEREUM CLASSIC VISION


Gelişen teknolojiye ayak uydurmak gerçekten zor. Sürekli yeni gelişmeler içerisindeyiz. Bu gelişmelerin hepsi hayatımızı kolaylaştıracak yeniliklerle gündeme gelmektedir. Son yıllarda hızla popülaritesi artan blockchain teknolojisi hepimiz için yeni avantajlar ve imkanlar sunmakta. En fazla kullanım alanı ise finans sektörüdür. Kripto para ile yatırımlarımız şekil değiştirdi. Önceden olsa altın, arsa, gayri menkule yatırım yapardık. Ama artık gelişen ve değişen teknoloji ile birlikte yatırımlarda dijital ortama ayak uydurdu. Dolayısıyla yeni projeler yeni yatırımlar gündeme geldi. Bugün sizlere farklı bir proje olan Ethereum Classic Vision hakkında bilgi vermek istiyorum. Peki Ethereum Classic Vision nedir? Bizlere ne gibi fayda sağlayacaktır. Tüm bu soruların cevabına aşağıda açıklık getirdim.


ETHEREUM CLASSIC VISION NEDİR?

Ethereum Classic Vision; blok zincir endüstrisindeki yaşanan krize cesur ve etkili çözümler sunmak için oluşturulmuştur. Blok uygulamaları geliştirmek dünyanın önde gelen platformu olan Ethereum son zamanlarda derin bir kriz içerisinde. Daha önce birçok çözüm önerildi, ancak bunların hiçbiri bugüne kadar uygulanmadı. Şu andaki Ethereum yönetimi süreci gelecekte pek iyimserlik yaratmıyor. Mevcut sorunların çözülmesi uzun yıllar alabilir ve çözümler gelecekte daha da fazla sorunlara yol açabilir.
İşte Ethereum Classic Vision beklentiler ve gerçeklik arasındaki açığı kapatmayı amaçlayan sistemdeki sorunlara çözüm olacak yeni bir şifreleme para birimidir. Ethereum'un sert çatallarından olan sistem, ademi merkeziyetçilik idealini korurken, dünyanın en büyük ikinci dijital para birimi için önerilen en gelişmiş çözümleri kullanacaktır.
Platform, IPFS kullanarak paylaşma, P2P varlık paylaşımı, Dapp geliştirme araçları ve merkezi olmayan dosya depolama gibi yeni teknolojileri birleştirecektir. PoW tabanlı bir sistemle başlayarak, daha sonra yeni varlıklar oluşturmak için en uygun ortamı yaratacaktır.


ETHEREUM CLASSIC VISION'ın amacı, ölçeklendirme, madencilik yetersizliği ve yüksek veri depolama maliyeti gibi Ethereum'un karşılaştığı temel sorunları çözmektir. Kabul Kanıtı'na geçiş bu planın kilit unsurlarından biridir, ancak bir takım ilave modüller ve fonksiyonlar da önemli bir rol oynayacaktır.
ETHEREUM CLASSIC VISION, (ETCV), gerçekten başarılı bir blok zincirinin sahip olması gereken üç temel özelliği bir araya getiriyor. Bunlar: yerelleşme, ölçeklenebilirlik ve güvenlik.
ETH, ETC ve BTC'ye göre birçok önemli avantaj bulunur.
PoS madenciliğine tam geçiş yapmayı ve Ethereum ağında olduğundan daha hızlı bir şekilde geçerliliği kazanmayı sağlar. Aynı durum, sharding uygulaması için de geçerli olacaktır. Akıllı sözleşme sahiplerinin yalnızca bir defalık kullanım ücreti ödemeye devam edeceğinden ve yakın zamanda Vitalik Buterin tarafından açıklandığı gibi kiralık depolama ücreti ödemesi gerekmeyecektir. Diğer bir avantajı ise yeni dijital varlıklar geliştirmek ve dağıtmak için Ethereum Classic Vision'ı tam ölçekli bir ortama dönüştürmek için IPFS ademi merkeziyetçi depolama sistemi ve yerleşik ademi merkeziyetçi değişimi ile bir entegrasyon sağlar.

YOL HARİTASI



Proje hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Kısaca kendi fikrimi de belirtmek gerekirse blok zincir endüstrisindeki yaşanan krize yenilikçi çözümle getirecek. ETCV 11 Ocak, 2019’ da ETH sahipleri arasında ücretsiz olarak dağıtılacaktır. Önümüzdeki birkaç ay boyunca, ETCV büyük kripto para birimi değişim borsalarında listelenecek ve bir çok cüzdan ile ortaklık kurularak daha geniş kitlelere ulaşması sağlanacaktır. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak ve projeye katılmak için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
Website: https://ethereumcv.io
Whitepaper: https://ethereumcv.io/whitepaper.pdf
Twitter: https://twitter.com/eth_cv
Telegram: https://t.me/ethereum_classic_vision
Github: https://github.com/ethereumclassicvision
My BTT profile url (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745
My ETH Adress: 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder