3 Aralık 2018 Pazartesi

SECURYPTO: Blockchain Tabanlı Veri depolama ve Veri Güvenliği


Teknolojinin gelişmesi bizlere her yönden avantajlar sağlamıştır. Bunlar İnternet, blockchain teknolojisi, yapay zeka, nesnelerin interneti olarak sıralayabiliriz. İnternet, tüm dünyayı tek bir teknoloji ile birleştirdi ve imkansız olduğunu düşündüğümüz şeylerin bir kısmını kolaylıkla yapar olduk. İnternet her an, her dakika, sayılamayacak kadar büyük bir miktarda veri üretiyor. Çoğu insan artık ücretsiz veya veri aktarımı için düşük maliyetli olan İnternet kaynakları, haberciler aracılığıyla iletişim kurmaya çalışmaktadır. Bu demek oluyor ki, bu kaynakların hepsinin merkezi sunucuları var ve size ait olan bilgilerinizi kendi çıkarları doğrultusunda diğer kuruluşlara satış, reklam vs. gibi aracılara satarlar. Bu kadar çok veri üretimi dolayısıyla veri gizliliğinde açıklar meydana gelmektedir. Kişinin gizliliğini kaybetmesi sonucunda veriler kötü niyetli kişilerin eline geçebilir. Peki bu gibi sorunların önüne nasıl geçebiliriz. İşte size cevabı SECURYPTO.
46417782_474018149786124_8888536240429727744_n.jpg
SECURYPTO NEDİR?
Blok zincir temeline dayalı şifrelenmiş verilerin anonim depolanması ve aktarılması üzerine odaklanan bir Zerocoin, Masternode tabanlı projedir. Platform kullanıcılara özel olarak iletişim kurma fırsatı verirken, dünya çapında web üzerinden içerik oluşturulmasından para kazanma fırsatı sunuyor. SECURYPTO, görevler için özel açık kaynak kodlu araçlar tasarlayarak ve bunları uzaktan kullanımını daha da kolaylaştıran doğrulanabilir görsel iletişim teknikleriyle birleştirerek proje bütünlüğünü yeni bir seviyeye taşıyor. Securypto, her zaman kamu gizliliğine önem verirken, bireylerin interneti kullanım güvenlikleri ve mahremiyetlerinin korunması için gerekli önlemleri alıyor.
Securypto birincil hedefi güvenliği, şifrelemeyi, gizliliği herkes için daha elverişli ve etkili bir şekilde sağlamak, aynı zamanda herkesin çalınmasını sağlayabilecek her türlü bilgiyi saklayabilecektir.
Securypto, sadece güvenlik ve koruma ile ilgili değil aynı zamanda kripto para birimlerini ödeyen hayranlar ve kişiler için aynı zamanda kişisel verilerini internette korumak, satmak, bu projenin kullanıcı sayısında iyi bir beklenti ve büyüme sağlayan kişilere yöneliktir. Bunlarla birlikte, Securypto içerikten para kazanma gücü sunuyor. Gönderen, ücretli içerik seçeneğini seçmeye karar verirse, taraftaki alıcı bu içerik için belirli bir tutar ödemek zorundadır.
Securypto platformu içerik oluşturucuları destekleyen önemli bir özelliği bulunmaktadır. Platformda içerik oluşturucular her indirme, görüntüleme ve satın alma için doğrudan ödeme alabileceklerdir. Önceki sistemlerde içeriklerden para kazanmak oldukça karmaşık bir yapıdadır. Daha açıklayıcı ifade ile içeriklerden kazanılan paraları daha çok platform sahipleri almaktaydı. Securypto sizlere yüklediğiniz içeriklerden indirme başına kolay ödeme almanızı sağlayacaktır.
3-5.png
Securypto proje geliştiricilerinin ana hedefleri şunlardır:
Kullanıcıların anonimliği sağlamak,
Yeni bir pazar yaratmak için içerikten para kazanma fırsatı sağlamak,
Bilgi depolama ve aktarımı için güvenli bir ortam yaratmak,
Davetsiz misafirlerden veri temin etmek;
Sanal para birimlerinin güvenli ticareti ve depolanması için koşullar yaratmak.
Securypto’nun donanımın adı DigiSafeGuard’dır. Bu donanım güvenliğimizi artıracak, gizliliği güçlendirecek ve şifrelenmiş dosyaları ve mesajları kullanarak iletişim kurmaya yardımcı olacaktır. DigiSafeGuard özelliği ise; dijital varlığı depolamak ve harcamak için donanım cüzdanı olarak kullanılabilir. Güvenli olmayan kanallar üzerinden anonim ve güvenli bir şekilde mesaj gönderilmesini sağlar. İki faktörlü kimlik doğrulama ve şifre yönetimi ve diğer pek çok kişiye izin verecektir.
2-1-520x245.jpg
Securypto yazılımı açık kaynaklıdır ve aşağıdakileri kapsayan diğer cihazlarda çalışabilir. Bunlar;
Linux
Windows
Android
iOS
TOKEN BİLGİLERİ
Token Adı: SCU
Platform: Ethereum
Toplam token miktarı: 100.000.000 SCU
Token döviz kuru: 1 ETH = 1300 SCU
Kabul Edilen Para Birimleri: ETH
Özel satış en düşük yatırım miktarı: 50 ETH, Maksimum 100 ETH
ICO başlangıç tarihi: 3 Aralık 2018
YOL HARİTASI
yolh.jpg
EKİP
takm-2.png
Securypto platformu hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Kısaca kendi fikrimi de belirtmek gerekirse maksimum veri güvenliğini sağlamak için blok zincir teknolojisine dayalı yazılım ve aygıtların oluşturulması, ayrıca içerikten para kazanma yeteneği sağlamak hepimiz açısından olumlu bir hava katmıştır. Proje gelecekte güzel yerlere gelecektir. Sizlerde projeye yatırım yapmak ve daha fazla bilgi almak için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
Bitcointalk profile link (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder