7 Aralık 2018 Cuma

Yeni Nesil Kripto Bankacılığı: ORBIS


Teknolojik gelişmelerin hayatımıza girmesi ile birlikte alışveriş anlayışımızda da büyük değişiklikleri de akabinde getirmiştir. Alışveriş yapmak her birimiz için oldukça keyifli bir aktivite olmakla beraber ihtiyaçlarımızı karşılama konusunda da alışveriş işlemlerine oldukça sık başvurmuşuzdur. Ülkemizdeki çoğu insan şu anda internet üzerinden ödeme araçları kullanıyor. Aslında, mal için ödeme, hizmet siparişi veya internette para transferleri yapmak oldukça basit ve kullanışlı olduğundan dolayı sıklıkla tercih edilmektedir.
Ancak, şu bir gerçektir ki tüm kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayabilecek evrensel ödeme araçları bulunmamaktadır. Bugün sizlere herkes için yüksek kaliteli araçlar sunarak evrensel ödeme aracı olan ORBIS platformu hakkında bilgi vermek istiyorum.




ORBIS NEDİR?

Blok zincir temeline dayalı ödeme, para transferi ve yatırım yapmanıza olanak sağlayan merkezi olmayan platformdur. özel bir platformdur. Platformdaki mal veya hizmetler için ödeme sürecini basitleştirmeye yardımcı olacaktır. ORBIS, mal veya hizmet, kripto para birimi değişimi ve herkesin kullanımına açık transferler yapmayı hedefliyor. Bu platformun bir diğer önemli özelliği düşük işlem ücretleridir. Bu olumlu bir özellik olmakla beraber, uygulamayı çalıştırmak ve ödeme işlemlerini gerçekleştirmek için bankaya veya diğer devlet kurumlarına gitmekten daha kolaydır.
Orbis yeni teknolojiler kullanarak mobil ve bilgisayar yazılımı ile birleştiğinde, kişiye özel akıllı telefonların ve internet erişimli bilgisayarların yanı sıra, self-servis makinelerimizi kullanarak para transferleri, yatırımlar ve ödemeler yapma fırsatına sahip olacak. Orbis ekibinin vizyonu, blockchain merkezi olmayan teknolojiye dayanan, dünya çapında yeni bir finansal şube yaratıyor. Herkes, kripto para birimi projelerinin ve sistemlerin yalnızca sanal servisler sunduğunu biliyor. Orbis ekibi dünya çapında fiziksel self servis ATM'leri açmayı planlıyor. Bu ATM, dünyanın neresinde olursanız olun nakit para yatırabilecek, çekilebilecek, herhangi bir ödeme yapabileceğiniz tek müşteri servis sistemidir. Aynı zamanda bunu yaparken de yeni nesil teknolojiden olan sanal gerçeklik ile müşteri hizmetlerine ve sorunlarına yardımcı olacak. Aynı zamanda ekibi, başlangıç ​​şirketlerinin gelişmesine yardımcı olan akıllı sözleşme yazılımına dayalı profesyonel pazarlama ve yatırım hizmetleri sunacaktır. Ücretsiz kablosuz satış noktası, küçük ve büyük işletme sahiplerinin hizmet ve ürünler için ödeme almasına yardımcı olacaktır.


ORBIS Platformun Avantajları

Basit arayüz sayesinde, birkaç saniye içinde herhangi bir işlemi kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz.
İşlemler için komisyon ücreti çok düşüktür.
Platform güvenlik, anonimlik ve yüksek hızlı veri aktarımı anlamına gelen blok zincir teknolojisine dayanmaktadır.
Dolandırıcılık ve hacker saldırılarına karşı yüksek koruma sağlar.
Orbis, müşteriler ve fonları arasında erişim için verilen bir IBAN banka kartı sağlayacaktır. Müşteriler ayrıca kendi banka kartlarını kendi banka hesaplarıyla platforma entegre edebileceklerdir.
Merkezi olmayan bir platformla, Orbis müşterileri paradan tasarruf edebilecek, fonlarını aktarabilecek, bir tuşa basarak veya ekrana dokunarak kolay tıklama ile işlerine yönelik kredi veya finansman alabilecekler .
Tüm bunlar ve daha fazlası, her yaştan insan tarafından kullanılabilecek ve basit, kullanımı kolay bir tasarım kullanacak olan ORBIS masaüstü, ATM ve mobil platformlar tarafından ele alınacaktır.

TOKEN BİLGİLERİ

Token adı: ORBS
Token Döviz kuru: 1 ORBIS = 0,5 EUR
Kabul edilen para birimleri: ETH, BTC, EUR, USD
Minimum Yatırım: 0.50 EUR
Soft Cap: 500,000 EUR
Hard Cap: 25,000,000 EUR


YOL HARİTASI

Projenin yol haritası aşağıda ayrıntılı olarak verilmiştir.


EKİP

Orbis platformu ekibi konusunda uzman kişiler tarafından hazırlanış projedir. Kurucu ve ekip üyeleri aşağıda yer almaktadır.


Sonuç olarak ORBIS, günümüzün finans sektöründeki güncel sorunlara çözüm olacak finansal işlemleri basit, kullanışlı, erişilebilir hale getirecek. Aynı zamanda para transferi yapabileceğiniz, minimum komisyon ile ödeme işlemleri yapabileceğiniz yeni nesil teknolojileri kullana platformdur. Sizlerde proje hakkında daha detaylı bilgi almak ve projeye katılmak için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
Websitesi: https://orbistransfer.com/
Whitepaper: https://orbistransfer.com/downloads/Orbis-White-Paper-2.pdf
Twitter: https://twitter.com/OrbisToken
Facebook: https://facebook.com/orbistoken
Instagram: https://www.instagram.com/orbis_token/
Telegram: https://t.me/orbisgroup
BTT Ann: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3844192.0
BTT profile link (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder