7 Nisan 2019 Pazar

Blockchain Kitle Pazarı Benimsemesi ''DigitalBits''ile daha kolay...

D2EnqeAU0AAFuGx.jpg
Gelişen teknoloji bizlere her alanda farklılıklar yenilikleri karşımıza çıkarmakta. Bu yenilikler arasında yer alan ve geleceğimizin şekillenmesinde büyük fayda sağlayacağını düşündüğümüz Blockchain teknolojisi son zamanlarda pek çok projede başarılı bir şekilde kullanılmaktadır. Bu teknolojinin sağladığı yüksek güvenlik, tam şeffaf yapı, merkezi olmayışı, hızlı ve aracısız olması gibi avantajlardan yararlanılarak oluşturulan akıllı sözleşmeler ile birçok proje geliştirildi. Bu platformda oluşturulan başarılı projeler ile pek çok soruna çözüm geliştirildi.
Sıradan kullanıcılar için, blockchain tabanlı uygulamalarla etkileşime geçmek oldukça zor ve karmaşıktır. Herhangi bir uygulamayı kullanmaya başlamadan önce, kullanıcılar ilk başta kripto para birimi değiş tokuşları, güvenlik sorunları, transferler, cüzdanlar, tarayıcı eklentileri ve daha fazlası hakkında bilgi sahibi olması gerekir.
Dijital çağda yaşıyoruz ve dijital çağın gereklerini yerine getirmek için çabalıyoruz. Blockchain çoğu insan hızlıca zengin olma teknolojisi olarak görür. Ama blockchain toplumları demokratikleştirmek, bireyleri güçlendirmek ve küresel topluma finansal özgürlüğü sağlamak amacıyla oluşturulmuş devrimci bir teknolojidir. Blockchain artık her sektörde kullanılmaya başlandı. Sağlık, bankacılık, turizm, perakendecilik, finans sektörlerinde kullanılmasına rağmen, kitle kripto para birimleri benimsenmesi hala sorunlar yaşamaktayız. Blockchain teknolojisini mevcut işletmelere entegre etmek, basit ve kusursuz olmalı herhangi bir uzman ekibe gerek duymamalıdır. Peki blockchain'in bireyler arasında etkileşimini ve benimsenmesini nasıl sağlayabiliriz?
İşte size cevabı DigitalBits.
DigitalBits Nedir?
Blockchain endüstrisinde gerçek dünyadaki uygulamaların eksikliğine çözüm olan mevcut kullanıcı uygulamalarıyla bütünleşerek dünya genelinde kripto para birimi kullanım oranını arttırmak amacıyla oluşturulmuş platformdur. Kısaca DigitalBits, blockchain teknolojisinin kitlesel benimsenmesini teşvik etmeyi ve teknolojik yenilik ile günlük kullanım arasındaki boşluğu kapatmayı amaçlamaktadır.
DigitalBits, kullanıcılara blok zinciri teknolojisinin tüm avantajlarını sunarken mevcut uygulamalara doğrudan entegre edilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu tür uygulamalar müşterinin katılımını ve marka bilinirliğini arttırmasını sağlayacaktır. Kullanıcıların bildikleri uygulamalar yoluyla blockchain ile bağlantı kurmalarına izin veren DigitalBits, topluluğun teknoloji ile etkileşime girmesini kolaylaştırır ve blockchain'i benimseme ile ilgili tüm karmaşıklıkları azaltır.
DigitalBits, çeşitli dijital varlıklar için işlem katmanı olarak çalışmak üzere oluşturulmuştur. Günlük kullanım için entegre edilen dijital varlıklar, mevcut uygulamalar ve blockchain teknolojisinin avantajlarından faydalanacaktır. Bu sayede tüketiciler de alıştıkları uygulamaları kullanmaya devam edecek ve öğrenilen davranışlarda değişiklik yapılmasına gerek kalmayacaktır. DigitalBits, mevcut durumda var olan bir dijital varlığın faydasını arttırmakla kalmayıp, puanların algılanan değerini arttırmakla beraber tüketicilere varlıkları üzerinde özerklik kazandıracaktır.
digitalbits1.png
DigitalBits Platformunun Özellikleri
DigitalBits kitle benimseme hedefine ulaşmak için kullanımı kolay, esnek ve kullanışlıdır.
Çeşitli dijital varlıkların kesinliği ile ilgili taşınabilirlik, güvenlik ve likidite sorunlarını çözecektir.
DigitalBits, mevcut uygulamalarınızla doğrudan entegre olur.
Diğer servisler ve harici uygulamalar için bir eklenti arayüzü gerekmektedir.
DigitalBits merkezi olmayan ağına yapılan transferler birkaç saniye sürecek ve en düşük komisyon ücreti tahsil edilecektir.
Gereksiz ücretleri azaltır ve ağ üzerindeki merkezi kontrolü kaldırır.
Aynı zamanda, birlikte çalışabilirlik ve ölçeklenebilirliğin yanı sıra güvenlik ve uyumluluk en önemli özellikleri arasında yer almaktadır.
TOKEN BİLGİLERİ
Token adı: XDB
Toplam token miktarı: 100 milyar XDB
satış.jpg
EKİP
db ekip.png
Sonuç olarak DigitalBits, davranışlarını değiştirmeden milyonlarca müşterinin blockchain teknolojisinden faydalanabileceği bir platform yaratacaktır. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak ve projeye katılmak için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder