29 Mart 2019 Cuma

EQWITY: STO Pazarına Kolayca Giren İlk Merkezileşmemiş Platform

Blockchain son 10 yılın teknolojik nimetlerinden birisidir. Kripto para piyasası Bitcoin’in ani yükselmesi ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Talebin bu denli olması ile birlikte yatırımcılar artık projelerini kripto paraya odaklı olarak şekillendirme yoluna gitmektedirler. Şuan piyasada 2000 zerinde kripto para mevcuttur. 2017 yılının son aylarında gelen boğa döneminde hem yatırımcılar hem de proje sahiplerinin yüzünü güldürdü. 2018 yılın ilk çeyreğinde kripto para piyasasındaki ani düşüşe rağmen ICO (Initial Coin Offerings) sayısı daha önce hiç olmadığı şekilde yükselişe geçti. İlk 7 ay boyunca 638 ICO gerçekleşti.
Son zamanlarda her gün farklı projeler farklı yatırım haberleri duyuyoruz. ICO şirketlerin projelerine sermaye bulmasının ve kullanıcıların değerli olduğunu düşündükleri projelere yatırım yapmalarının en kolay ve en etkili yollarından biridir. Kripto para piyasasında çok sayıda sahte projeler mevcuttur. Ve hangi projelerin sahte olduğunu kestirmek pek mümkün değildir. Bilinçsiz bir yatırımcı için bu sahte ICO’lara yatırım yapmak demek çok fazla para kaybetmeniz demektir. Günümüzde ICO'lar denetimlerin yeterli olması, hükümetlerin belirlediği kuralların dışına çıkan ve dolandırıcılık amacı ile ortaya çıkmış ICO’ların çok fazla olması, ICO projelerinde en büyük güven problemi geleceğinin olup olmadığı ve gerçek bir ICO olup olmadığı, kurucular ve ekip ile ilgili doğrulanabilir bilgi eksikliği, kurucu ve ekip üyelerinin finansal sektördeki deneyim eksikliği, güvenlik problemi ile karşı karşıya gelmesi sistemdeki sorunlar arasında yer almakta. Kripto pazarı gittikçe daha fazla sayıda geleneksel yatırımcıyı cezbetmektedir. Bugün sizlere yatırımcıların güvenli, kolay ve çok yatırım yapmalarını sağlayacak EQWITY platformu hakkında bilgi vermek istiyorum. Peki EQWITY nedir? Yatırımcılara ne gibi kolaylıklar sağlayacaktır. İşte tüm bu soruların cevabına aşağıda açıklık getirdim.
44197087_931126690419804_8176094401173389312_n.jpg
EQWITY NEDİR?
Blok zincir temeline dayalı yatırımcılara koruma sağlayacak, gelecek vaat eden projeler geliştirme fırsatı sunan merkezi olmayan platformdur. EQWITY nin amacı, yatırımcıların fonlarının güvenliğini ve gelecek vaat eden projelerin geliştirilmesini sağlayan merkezi olmayan bir ICO pazarı oluşturmaktır. Platform STO pazarına girmenin en kolay yolunu sağlayacaktır.
Eqwity, akıllı uygulamalar tarafından desteklenen her şey platform sayesinde; STO'ların teknik ve yasal zorunluluklarını benzersiz bir ekosistemde çözecektir. Proje, başarısız olan projelerin ya da başarısız olduğunu düşünülen projelerin başarısız olmasını PoV sayesinde önleyecektir.
ecosystem_eqwity.png
NASIL ÇALIŞIR?
Eqwity, çalışma ekosistemi birkaç bileşen tarafından sağlanmaktadır.
ICO.E platformu; Eqwity,platformunun en önemli bileşeni olmakla beraber projenin bir sonraki gelişimi için fon sağlamak için yeni bir format oluşturmak üzere hazırlanmıştır. Bu platformun bir üyesi olmak için, her yatırımcı ve ICO kurucusu, sadece kimlik doğrulama ile ilgili değil, sabıka kaydının varlığı gibi bu kişi ile ilgili olarak diğer bazı veriler de dahil olmak üzere KYF sürecinden geçecektir. Aynı zamanda bu siteye gitmeden önce her proje, uygulanabilirliğini onaylayan PoV sürecinden geçecektir. Bu platformda belirli bir ICO'ya yatırım yaparken, yatırımcıların oy haklarını ve aynı zamanda temettüleri alacakları şartlar altında akıllı bir sözleşmenin imzalanacaktır. Akıllı sözleşmeler yatırımcı haklarının üst düzeyde korunmasını sağlayacak ve projeyi geliştirmeyi sağlayacaktır.
Oy platformu sayesinde yatırımcılar ICO stratejisindeki herhangi bir değişiklik için oy kullanabilecek ve proje geliştiricileri daha fazla finansal kalkınma tavsiyesi alabilecekler.
Projelerde hisse değişimi süreci; proje stoklarını alması veya satması alışverişinde bulunmak, her yatırımcının diğer projelerin hisselerini almak için hisselerini değiştirebilecekleri ikincil bir pazar sunar.
Takım hazırlık aşamasında; uygulanabilir bir ürünün geliştirilmesine izin veren bir grup hazırlama birimidir. Bu birim sayesinde birçok yeni kurucu olası tüm hataları ortadan kaldırarak ve sürdürülebilirliği sağlayarak gerçekten uygun bir proje geliştirebilecekler. Aynı zamanda proje geliştiricileri danışmanlık hizmetlerini kullanabilecek, daha nitelikli ekip üyeleri bulabilecek ve ayrıca daha fazla gelişmesi için eksik profesyonelleri işe alabileceklerdir.
TOKEN BİLGİLERİ:
Token adı: EQY
Platform: Ethereum
Token döviz kuru: 1 EQY = 0.10 USD
Toplam token miktarı: 625,000,000 EQY
Satılık token miktarı: 437,500,000 EQY
Proje kapsamında üretilecek ikinci bir token bulunmakta. Güvenlik olarak kullanılacak olan ERC-1400 protokolünü kullanan bu coin bilgileri aşağıda yer almaktadır.
Token adı : EQYS
Token tipi: ERC-1400 Security Token
Her bir Güvenlik Belirteci Fiyatı: 1 USD
Toplam token miktarı: 60,000,000 EQYS
Satılacak token miktarı: 30,000,000 EQYS
Her bir Güvenlik token fiyatı: 1 USD
eq token.png
EKİP:
Daniel Vieira, kariyerini teknoloji üzerine yapan kendi kendini yetiştiren biri olarak proje kavramsallaştırma ve iş stratejisi, kodlama gibi alanlarda uzmanlaşmıştır.
Laurent Garrouste, denetim, finans pazarlama, iletişim alanında uzmanlaşmış çevrimiçi medya konularında bilgili olmakla beraber bir dron üreticisinin operasyon müdürü olarak görev yapmaktadır.
Victor Pereira, Ağ ve sistem yönetiminde 20 yıllık deneyime sahip, merkeziyetçi altyapıların oluşturulmasında deneyimini tamamlamıştır.
Laetitia Berthet, pazarlamadan sorumlu yeni teknolojilerin erken bir uygulayıcısı olarak, hızlı bir şekilde ICO problemlerini çözüme katkı sağlayacaktır.
Nicholas Ngac, 8 yıl boyunca, , LVMH ve Philip Morris International gibi ünlü şirketler için karmaşık dijital ortamların proje yönetiminde danışman olarak çalıştı.
Frederik Paraiso, finansal uzman
Romain Melis, danışman olarak edindiği deneyimler boyunca hem iş geliştirme hem de pazarlama stratejisinde kariyerini geliştirdi.
Sophie Pereira, grafik tasarımcı olarak çeşitli projelerde kariyerini geliştirdi.
Guilhem Lalain, çeşitli sektörlerde iş geliştirici olarak kariyerini geliştirdi.
Bruna Cruz
Gilles Bonneveau
ep ekip.png
YOL HARİTASI
eq yol.png
Sonuç olarak ICO'ya yatırım yapma riskinin yüksek olması nedeniyle, yatırımların güvenliğini sağlayacak ve gelecek vaat eden projelerin başlamasını garanti edecek olan Eqwity hem fikirlerini gerçekleştirmek isteyen projelerin kurucularına hem de yüksek yatırım getirisini elde etmek isteyen yatırımcıların yakından takip edeceği projeler arasında yer almakta. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
My ETH adress: 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder