26 Nisan 2019 Cuma

AQUEST: Görevini Tamamla Ödülünü Kazan


Artık herkesin bir sosyal medya hesabı var. Farkında olmadan saatlerce sosyal medyada internette gezinen bir çok kişi var. Peki sizlere boş vakitlerinizi değerlendirecek bir uygulama var ve belirli görevleri yaparak para kazanıyorsunuz desem ne düşünürsünüz? Hemen ilginizi çeker değil mi? Açıkçası benimde ilgimi çekti. O zaman sizleri AQUEST projesinden biraz bahsedeyim.
AQUEST: İşletme sahiplerinin ve büyük şirketlerin değerli bilgiler elde etmek ve kendi markalarını tanıtmak için müşteriler ve tüketiciler için basit görevleri yerine getirdikten sonra ödül kazanabileceği merkezi olmayan bir uygulamadır. Uygulama şirketleri verimli ve doğru bir şekilde dijital pazarlama kampanyaları oluşturmak için gerekli araçları sağlamak üzere kullanıcılara ödül mekanizması sunmaktadır. Zaten internette sürekli dolaşıyoruz bu görevler her zaman yaptığımız basit görevlerden oluşmakta. Aquest birçok diğer özellikleri arasında ürünlerinin kullanıcıları, sosyal medya, anketler ve yorumlarla etkileşim arasında değişen farklı kitleler ve farklı kampanyalar için kaynak ve araçlar sağlar.
Aquest dağıtılmış bir uygulama olmakla beraber ücretsiz olarak indirebileceğiniz, reklamları izleyerek, anketleri doldurarak, Facebookta beğenip yorum yaparak kazancınızı artırmanıza olanak sağlar. Bu platformda yapılan tüm aktiviteler blok zincir temeline dayalı olduğu için güvenli ve şeffaftır. Yapılan görevler gecikmeden anında işleme alınacaktır. Bu sayede görevleri tamamlayanlar platformun kendi tokeni olan AQU olarak ödemelerini alabileceklerdir.

Peki uygulama hangi kategoriler için geçerlidir.

  • Ünlü markalar,
  • Blockchain sektörü
  • ICO yaratıcıları,
  • Finansal hizmetler sektörü,
  • Medikal, ilaç sektörü,
  • Perakendecilik sektöründe geçerlidir..

Aquest Platformunda Verilen Basit  Görevler Nelerdir?

  • Anketi tamamlamak;
  • Sosyal ağlardaki girişleri yeniden göndermek;
  • Bir gruba veya kanala abone olmak,
  • Belirli bir bağlantıyı ziyaret etmek;
  • artırılmış gerçeklik içinde nesneleri aramak,
  • uygulama indirme  yapılması gereken görevler  arasında yer almaktadır.

Girişimciler tarafından oluşturulan tüm bu görevler Enkronos platformunun uygulamalarına entegre edildiğini ve belirli bir müşteri tabanı oluşturmanıza izin verecek. Bu sayede ilerleyen dönemlerde, işletme sahiplerinin her hangi biri, müşterilerini, ürünlerinin popülerliğini artıracaktır.

TOKEN BİLGİLERİ:

Token Simgesi: AQU
Platform: Ethereum
Ön ICO Fiyatı: 1 AQU = 0.003 ETH
ICO Fiyatı: 1 AQU = 0.006 ETH
Satılacak Token Miktarı: 200,000,000
Minimum Katılım Miktarı: 0.1 ETH
Ödeme Yöntemleri: ETH, BTC, ENK, Fiat
Soft cap: 1,000,000 USD
Hard cap: 39,000,000 USD


Sonuç olarak Aquest, işletme sahipleri ve tüketiciler arasında çok popüler olacak. Günde sadece birkaç dakika harcayarak küçük eylemler gerçekleştirip para kazanabileceksiniz. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
Btt profile url (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745

ETH adres: 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder