30 Nisan 2019 Salı

BCNEX: Blockchain Tabanlı Ticaret Platformu

Dijital çağda yaşıyoruz. Dolayısıyla dijitalleşmenin verdiği her avantajı da sonunda kadar kullanıyoruz. Şu bir gerçektir ki; teknolojik gelişmelere bakıldığı zaman gelecekte, bugün kullanılan para birimlerinden farklı paraların kullanılacağının hepimiz farkındayız. Neden bahsettiğimi hepimiz biliyoruz. Dijital çağdayız ve dijital çağın parası olan kripto paralar gün geçtikçe tercih edilmeye başlandı. Kripto para; dijital ortamda yazılım uzmanları tarafından geliştirilen ve yüksek performanslı bilgisayarlara tarafından üretilen alış veriş araçlarıdır. İlk kripto para 2008 yılında küresel kriz sırasında bu krizi avantaja çevirmek isteyen bir kişi ya da kişiler tarafından ortaya çıkarılan Bitcoin’dir. Gün geçtikçe kripto paralar yatırım aracı olarak görüldü ve kullanımı daha aktif hale geldi. Şuanda 2000’in üzerinde kripto para mevcut ve bu sayı gün geçtikçe artmaya devam ediyor.
Kripto paraların bu denli tercih edilmesi sebebiyle kripto para borsaları kuruldu. Kripto borsaları bilinen borsalar gibi al sat işlemlerinin yapıldığı yapıldığı borsalardır. Alıcı ve satıcıları biraya getiren ve karşılıklı alım-satım işlemlerinin yapıldığı kripto borsaları günümüzde kullandığımızın borsadan farkı ise sadece borsanın portföyünde olan kripto paralarla işlem yapılabilmesi ve aracı kurumların olmamasıdır. Kripto para transferleri direk kişiden kişiye yapılmaktadır.
Günümüzde kripto para borsaları bizlere çok kolaylık sağlayan birçok işlem platformu olmakla beraber bazı sorunları da beraberinde getirir. Güvenlik açığı sorunların bulunması, bir kullanıcının tüm günlük işlerini tek bir sistem içinde çözmek için evrensel bir platformun bulunmaması, modern dijital ekonominin geleneksel ekonomik modele entegrasyonu olmaması, yüksek komisyon ücretleri ve beklenmeyen masrafların çıkması, sistemdeki sorunlar arasında yer almaktadır. Tüm bu bilgiler ışığında bugün sizlere yeni bir borsa platformu olan BCNEX projesi hakkında bilgi vermek istiyorum. Peki BCNEX nedir? Bizlere ne gibi avantajlar sağlayacaktır. İşte tüm bu sorulara aşağıda açıklık getirdim.

BCNEX NEDİR?

Blok zincir temeline dayalı güvenilir ve kullanıcı merkezli ticaret platformudur. Vietnam’da ve dünyanın her yerindeki blockchain tabanlı çok çeşitli dijital varlıkları satın alabileceğiniz, takas edebileceğiniz ve değiştirebileceğiniz borsa platformudur. Bcnex platformunda kullanıcılar düşük komisyonlarla fiat ve dijital para değişimi yapabilecek, ödeme gönderebilecek ve doğrudan banka havalelerini başlatabilecektir. Bcnex, günümüzde en yüksek teknolojiye sahip bir blockchain işlem platformu olmakla beraber saniyede 2.000.000 işlem yapabilme kapasitesine mevcuttur. Piyasanın olumsuz hareketlerinden kullanıcıların risk ve zararı yönetmek için tek bir erişim arayüzü sunmaktadır.
BCNEX yatırımcıların karını ve piyasa likiditesini en üst düzeye çıkarmak için mevcut dijital varlık sektörlerinin mevcut sorunlarını çözme teknolojisi ile geleneksel borsalar arasında kesintisiz entegrasyon sağlar.

Bu kadar çok borsa platformu varken neden BCNEX?

Yüksek likidite: Bcnex, platformdaki her işlemin gecikmeden ve birden fazla aracı olmadan yapılmasını sağlar.
Güvenlik ve istikrar: Bcnex, müşteri ihtiyaçlarını karşılayan, oldukça güvenli ve istikrarlı bir ticaret platformudur.
Kurumsal dereceli ticaret motoru: Saniyede 2.000.000 işlem yapabilme kapasitesine sahiptir.
Müşteri odaklı: Müşterilere daha kaliteli hizmet sağlamak amacıyla kullanıcılara hem masaüstü hem de mobil uygulamaları ile en iyi alım satım deneyimlerini sağlayan kullanıcı dostu platformdur.
7/24 müşteri desteği: Bcnex ekibi herhangi bir sorunla karşılaştığınız zaman sizlere yardımcı olmak amacıyla 7/24 müşteri desteği sağlar.

TOKEN BİLGİLERİ:

Token adı: BCNX
Platform: ERC223
Toplam token miktarı: 200,000,000 BCNX
Softcap: 2,000,000 Dolar
Hardcap: 15,000,000 Dolar
Kabul edilen para birimleri: BTC, ETH, BCN, USDT
Token Döviz kuru: 0.15 $ – 0.45 $

EKİP:

Bcnex projesinin lider ekibi, alanında uzman kişilerden oluşan bugün finansal sektörde çok fazla deneyime sahip ve finansal sektöründe başarılı bir ekiptir. Kurucusu; NGO HOANG QUYEN dir. Diğer ekip üyeleri aşağıda yer almaktadır.

YOL HARİTASI


Sonuç olarak BCNEX Güneydoğu Asya’daki en iyi, en hızlı ve en istikrarlı kripto borsalarından biri olmakla beraber kripto alışverişlerinizi rahatlıkla yapabileceğiniz 7/24 müşteri desteği ile kullanıcı dostu platformdur. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
Web sitesi: https://www.bcnex.net
Whitepaper: https://www.bcnex.net/docs/BCNEX_WP_ENG.pdf
Onepage: https://www.bcnex.net/docs/Onepage.pdf
BTT Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5111223.0
Telegram: https://t.me/Bcnex_Official
Twitter: https://twitter.com/bcnex_net
Facebook: https://www.facebook.com/bcnex.net
Reddit: https://www.reddit.com/user/Bcnex_Official
Medium: https://medium.com/@bcnex
Btt profile link (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder