20 Nisan 2019 Cumartesi

SESSIA ile hem kazan hem kazandır...

52453406_2127953917284299_5720191153102389248_n.png
Gelişen teknoloji ile birlikte internet kullanım oranları da artmaya devam ediyor. İnternet olanağı sayesinde artık her şey çok kolay. Oturduğumuz yerden bir ''tık'' la her işimizi kolaylıkla yapabiliyoruz. Sizlerde biliyorsunuz ki artık alışverişlerimizi internet üzerinden yapıyoruz. Evden çıkmadan istediğimiz ürünü istediğimiz zaman sipariş verebiliyor bu sayede zamandan da tasarruf ediyoruz. E-ticarete olan talebin bu denli artması nedeniyle e-ticaret yapan firmalar daha fazla yaygınlaşmaya başladı. Tüm ülkelerde e-ticaret çok hızlı büyüme potansiyeline sahip olan bir pazardır ve merkezi olmayan pazarların popülerliği de her geçen gün artmaktadır
Son yıllarda hızla ilerleyen teknolojinin bizlere sunduğu internet olanağı sayesinde büyükten küçüğe herkesin en az bir tane sosyal medya hesabı var. En bilinen sosyal medya paylaşım siteleri olan Facebook , Snapchat, Instagram ve Twitter hepimiz tarafından en çok kullanılan siteler arasında yer almaktadır. Sosyal medyayı kullanım oranlarına bakılırsa en büyük payı genç nüfus oluşturuyor.
Yeni bir ürün veya markayı sunmanın en etkili yöntemi pazarlamadır. Reklam ne kadar ilgi çekici ise ürüne veya markaya olan talep artacaktır. Pazarlama ve reklam hizmetleri daha çok kitleye ulaşması için pazarlama stratejileri geliştirilir. Şuanda her hangi bir ürünün, hizmetin veya markanın piyasaya sunulmasında en etkili pazarlama stratejisi hiç kuşkusuz sosyal medyadır. Şu bir gerçektir ki büyük veya küçük herhangi bir işletme, üçüncü şahısların yardımı olmadan yeni müşterileri çekmesi oldukça zordur. İşte bugün sizlere bu zorluğa çözüm olacak SESSIA platformu hakkında bilgi vermek istiyorum. Peki SESSIA nedir? Bizlere ne gibi faydalar sağlayacaktır? İşte tüm bu sorulara aşağıda açıklık getirdim.
SESSIA NEDİR?
Blok zincir temeline dayalı olan platform, mobil abone sosyal ağlarında markalara, arkadaşlara, fikir liderlerine abone olabileceğiniz ve kendi abonelerinizi toplayabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır. ihtiyacınız olan her şeyi satın alabileceğiniz ve bunu yaparak para kazanabileceğiniz bir sosyal ağdır. Diğer sosyal ağların aksine, Sessia platformu size arkadaşlarınızla ve ailenizle yapılan alışverişlerle ilgili bilgileri paylaşma şansı vermektedir. Herhangi bir satın alma işlemi yaptığınız anda arkadaşlarınız bu konuda bir makbuz taramasıyla ilgili bir bildirim alacaklar. Bu sayede arkadaşlarınız aynı yerden bir şey satın aldıklarında geri ödeme alacaksınız. Arkadaşlarınız sizin referansınız olduğunda onlarda alışveriş yaptığında onların alışverişinden sizde kazançlı çıkacaksınız. Yani kısaca her halükarda kazanacaksınız. Sessia for Business uygulamasını ücretsiz kurup platformun avantajlarından faydalanabilirsiniz.
Sessia ile yaptığınız her şey, en iyi kararları almanıza yardımcı olmak için kullanıcı tarafından oluşturulan bir derecelendirme sistemine sahiptir. Bu sayede müşteriler işletmeleri seçebilir, İşletmeler müşterileri için ödül verebilir ve daha fazla ödül almak için yarışabilirler.
Sessia ile işletmeler kendi e-ticaret mağazalarını oluşturabilir. Deneyimli veya deneyimsiz kullanıcılar bile mal ve hizmetleri kolayca yönetebilir ve siparişleri kontrol edebilirler. Platform sayesinde işletmeler mal ve hizmetleri ile ilgili ürünün fotoğraflarını sisteme yükleyip, ürünle ilgili gerekli açıklamaları girerek e-mağazanın içeriğini yönetebileceklerdir. Şirketler, Sessia'nın ödeme yöntemlerini kullanarak ürünlerini doğrudan Sessia üzerinden satabileceklerdir. Kısa bir örnek vermek gerekirse bir yıl önce dünyanın herhangi bir yerinde bir fincan kahve içtiğinizi veyahut restoranda yemek yediğinizi ve bunu Sessia gönderdiğinizi düşünelim. Başka bir zaman bir arkadaşınız aynı yeri ziyaret ettiği takdirde, bir yıl önce gittiğiniz o yerden geri ödemenizi alacaksınız. Aradan bir yıl geçse bile geri ödeme olarak size dönecektir. Sessia'da ne kadar çok arkadaşınız olursa, alacağınız alışverişlerden daha fazla geri dönüş elde edersiniz, eğer dükkan tarafından sağlanıyorsa arkadaşlarınızın satın alımlarından bile geri dönüşler alabilirsiniz. Şimdiye kadar böyle bir sistem geliştirilmedi. Sessia platformunu kullanan herkes her halükarda avantajı yakalayacaktır.
Sessia, bilgileri saklamak ve korumak için blockchain teknolojisini kullanır. Tüm makbuzlar, yorumlar, incelemeler ve müşteri yapısı değişmeden kaydedilir ve taklit edilemez. Tüm bunlar dahilinde Sessia'daki tüm geri ödemeler ve komisyonlar tek bir para birimi olarak geri verilir. Geri iade edilecek paraları alabilmek için, her kullanıcının bir dijital cüzdanı olmalıdır.
ip.bitcointalk.png
TOKEN BİLGİLERİ
Token adı: KICKS
Platform: ERC-20
Toplam token miktarı: 100 milyon KICKS
Token döviz kuru: 1 KICKS=1.5 DOLAR
YOL HARİTASI
789+.jpg
EKİP
sesi.png
ip.bitcointalk.png
Sonuç olarak Sessia son dönemlerin en ilginç ve en dikkat çekici projeleri arasında yer almakta. Sessia ile olduğunuz sürece her daim kazanacaksınız. O halde proje hakkında daha detaylı bilgi almak ve projeye katılmak için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
Btt profile link (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745
ETH adress: 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder