12 Ocak 2019 Cumartesi

Güvenli Bir Yatırım İçin GIGZI...

02.png
Blockchain finansal hizmetler sektöründe işlem sürelerinin azaltılmasından tutunda maliyetlerin azaltılmasına kadar pek çok avantajı bulunan teknolojidir. Bu yeni teknoloji teknoloji finansal işlemlerin yapılma şeklini değiştirmekle kalmayıp uygulaması çok daha basit hale getirdi. Blok zincir teknolojisi şu anda pek çok projede başarılı bir şekilde kullanılmakla beraber sağladığı yüksek güvenlik, şeffaf yapısı, merkezi olmayışı, hızlı ve aracısız olmasından dolayı çok fazla tercih edilmektedir. Kullanıcılarına sınırsız bir finansal sistem oluşturulmasında çok önemli bir rol oynamakla kalmayıp yatırımcıların dünya çapında tercih ettikleri varlık sınıflarında düşük maliyetle ticaret yapabilmelerine de olanak sağlamaktadır. Artık ticaret yaparak yüksek karlar elde edebilecek servetlerini arttırabileceklerdir. Blockchain teknolojisi kullanıcıların uluslararası işlemlerini daha ucuza mal etmelerini sağlar. Bununla birlikte, kripto para birimleri kullanarak sınırsız bir finansal sistemin kurulmasının önünde bazı engeller bulunmaktadır. Bu engeller kripto para biriminin aşırı değişkenliğinden dolayı, mal veya hizmetlerin fiyatlandırılmasını zorlaştırır bu nedenle hesap açığı ve servet değerinin düşürülmesi gibi riskler kripto para birimini insanlar tarafından kabul edilmeyi zorlaştırıyor. Bugün sizlere kripto para birimlerinin zorluklarını ele alan ve yatırımlardan yüksek kar sağlamasına yardımcı olan GIGZIplatformu hakkında bilgi vermek istiyorum. Peki GIGZI nedir? Bizlere ne gibi avantajlar sağlayacaktır? İşte tüm bu cevaplara aşağıda açıklık getirdim.
GIGZI NEDİR?
Kullanıcılara yatırım fırsatlarından tasarruf etmelerini, harcamalarını ve avantajlarından yararlanmalarını sağlayan blok zincir temeline dayalı akıllı sözleşme tarafından düzenlenen merkezi olmayan bir küresel para birimi oluşturmak aynı zamanda kripto para biriminin temel zorluklarını ele alan finansal bir platformdur. 2016 yılında kurulan Gigzi, kullanıcıların varlıklarını bağımsız olarak yönetmeleri için güçlendirmek amacıyla oluşturulmuştur.
Gigzi'nin bizlere sunduğu avantajlar ise kripto para birimi fiyatlarındaki belirsizliği aynı zamanda aşırı dalgalanma problemini çözmek için değerli metalleri kullanmasıdır. Kullanıcılar varlıklarını korumak için Gigzi Metal kripto varlıklarını  Gigzi Platin (GZP), Gigzi Gümüş (GZS), Gigzi Altın (GZG) olmak üzere 3 bölüme ayırmıştır. Platformdaki metal kripto varlıkların her bir birim değeri, kendi metalinin 1 gramına eşit olacaktır. Bu sayede değerli metal fiyatlarında herhangi bir değişiklik durumunda kullanıcılar bundan etkilenmeyecektir. Yani Gigzi Metal kripto varlıklarının her bir birimi için bir gram değerli metal alacağı için kendi varlıklarını koruma altına alacaktır.
Platformun, kullanıcılara Cüzdan, Hazine ve Borsa gibi fayda sağlayacağı üç temel özelliği bulunmaktadır.
desktop.png
Cüzdan: Güvenlik seviyesi ve kullanıcı deneyimi açısından önceki çıkanlardan en kullanışlı ve en üstünü diyebiliriz. Hepimiz biliyoruz ki kripto varlıklarımızı saklamak için cüzdan kullanırız ve bu cüzdanların şifreleri kötü niyetli kişilerin eline geçtiyse eğer kaybımız çok yüksek olur. İşte Gigzi dünyanın önde gelen iris güvenlik teknolojisi sağlayıcısı IriTech tarafından üretilecek olan Gigzi Iris ile bu sorunu ortadan kaldıracaktır. Bu yenilikçi ürün sayesinde, cüzdana daha yüksek bir güvenlik seviyesi katacaktır. Bu teknolojinin sayesinde, cüzdanlarımızdan para kaybı önlenmiş olacaktır.
Hazine: kullanıcıların Gigzi Metal'i takas edip kullanabilecekleri bir uygulamadır. Kullanıcılar, değerli metal döküm çubuğunu, Hazine tarafından her zaman sahip oldukları Gigzi Metal kripto varlıkları olan altın gümüş ve platin (GZP, GZG veya GZS) iade edebilecekler.
Borsa: Gigzi borsa ile kullanıcılar platformdaki Gigzi kripto varlıklarına veya diğer kripto para birimlerini takas etme olanağı ağlayacaktır.
TOKEN BİLGİLERİ
Token adı: GZB
Platform: Ethereum
PreICO Fiyatı: 1 GZB = 0.0025 ETH
Fiyatı: 1 GZB = 0.0025 ETH
Kabul edilen para birimleri: ETH
Soft cap: 7000000 USD
Hard cap: 24000000 USD
YOL HARİTASI
gıgzı yol.png
EKİP
team.jpg
Gigzi platformu hakkında temel bilgileri sizlerle paylaştım kısaca kendi fikrimi de belirtmek gerekirse kullanıcılara varlıklarını yönetimi yüksek güvenlik ile sağlayan ayrıca güçlendiren bir finansal sistemdir. Sizlerde proje hakkında daha detaylı bilgi almak ve projeye katılmak istiyorsanız aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder