25 Ocak 2019 Cuma

MOOZICORE ile Müziğin Hakimiyeti Sende...

50046947_404192836987602_3813739940177510400_n.jpg
Hani derler ya ''Müzik ruhun gıdasıdır.'' diye çok doğru. Eğlenmek için, dinlenmek için, sevgimizi belirtmek için çoğu zaman müzik ile duygularımızı ifade ederiz. Artık işletmelerde müziğin farkındalığını bildiklerinden dolayı restoranlarda, spor salonlarında, oyun alanlarında daha bir çok yerde arka planda müziği kullanırlar. Özellikle spor salonları için müzik tempo tutmaya, daha çok hareket etmeye sizi yönlendirir.
Peki restoranlara gittiğinize arka planda hafif müzik olur bunun nedenini biliyor muyuz? Restoran müziği, müşterilerin lezzetlerini arttırmak için ambiyans ve atmosfer yaratmak için kullanılırmış. Bu sayede daha fazla yemek yenilince şirketin cirosu artırıyormuş. Arka plan müziği şirketlerin pazarlama stratejisinin bir parçasıymış.
Müziğin hayatımızdaki yeri hakkında kısaca bilgi verdikten sonra bugün sizlere müzik severleri ilgilendirecek bir proje olan MOOZICORE projesi hakkında bilgi vermek istiyorum. Peki Moozicore nedir? Bizlere ne gibi avantajlar sağlayacaktır. İşte tüm bu soruların cevabına aşağıda açıklık getirdim.
26055608_183149359091952_3109012092204609046_n.jpg
MOOZICORE NEDİR?
Blockchain tabanlı müziğin müşteriler için vazgeçilmez olduğu işletmeler için sezgisel ve uyumlu bir iş çözümü sunmak üzere oluşturulan dijital fon müzik akış hizmetidir. Platform sayesinde akıllı telefonunuzdan istediğiniz yerde müziğin kontrolünü size geçmesini sağlayabilirsiniz. Moozicore, basit bir arka plan müziği çalma listesini, arka plan müziğinin mekanlarda çalınmasının yolunu değiştirecek bir müşteri kaynaklı etkileşimli deneyime dönüştüren mekanlar için bir uygulama geliştirmiştir. Her nerede olursan ol veya ne zaman istersen, ister çalma listesini, istersen şarkıyı değiştirme imkanına sahip olacaksınız. Moozicore ile müziğin hakimiyeti sende.
Moozicore Uygulamasını Apple Store veya Google Play'den indirerek platformun avantajlarından faydalanabilirsiniz. Uygulamayı yükleyen kullanıcılar Moozicore ile anlaşmalı bir mekanın yakınında olduğunda, size bir bildirim gönderir. Bu sayede hangi mekanın Moozicore kullandığını bilmenizi sağlar, böylece istediğiniz zaman kendi müziğinizi seçme imkanına sahip olacaksınız.
join.png
Moozicore uygulaması, katılımcı mekanlarda TV ekranları için uyarlanabilir şekilde tasarlanmıştır. Platformun kullanıcılar 20 milyondan fazla şarkı içeren lisanslı bir kütüphaneden faydalanabilecek aynı zamanda çalma listenizde en son hit parçaları seçerek, kendi listenizi oluşturabileceksiniz.
Moozicore platformunun amacı; her müşteri için kişiselleştirilmiş, sosyal müzik deneyimi yaratarak barlar, restoranlar, spor salonları gibi diğer eğlence mekanları gibi yerleri geliştirerek müşterilere istediği müziği dinlemesine olanak sağlayarak her müşteri için kişisel ve sosyal müzik deneyimleri oluşturmaktır.
Platform; Oylama, Şarkı seçme, Şarkı ekleme ve Şarkı paylaşımı gibi bir çok avantajı vardır. Moozicore mobil uygulamasını kullanarak şarkıları seçebilme, çalan müziğe oy verme, diğer okuyucular ile etkileşim kurma, sosyal ağlarda paylaşma imkanına sahipsiniz.
TOKEN BİLGİLERİ
Token adı: MZG
Token tip: ERC-20
Toplam token miktarı: 1 000 000 000 MZG
Token döviz kuru: 1 MZG = 0,00036 ETH
Softcap: 100 000 000 MZG
Harcdap: 498 000 000 MZG
Minumum yatırım miktarı: 0,3 ETH
YOL HARİTASI
mooziyol.png
EKİP
moozi ekip.png
Moozicore platformu hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak ve projeye katılmak istiyorsanız aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder