23 Ocak 2019 Çarşamba

ECOSTART: Çevreci Projeleri Blockchain ile Destekleyen Platform

Küresel ısınma her geçen gün artmakta. Bu nedenle dünyamızı daha yaşanabilir hale getirmek hepimiz görevi. Bunu sağlamak için yeni projeler hayata geçirilmekte. Fakat şu bir gerçektir ki çevre dostu projeler için finansman eksikliği en önemli etkenler arasında yer almakta. Şimdiden çevreyi korumak için önlemler almalıyız. Almadığımız takdirde küresel ısınmanın etkileri dünyamızı kuşatacaktır.
Blockchain, son on yılın teknolojik nimetlerinden biridir. Bu yeni teknoloji sayesinde işlemlerimiz daha hızlı, daha güvenilir ve daha şeffaftır. Doğayı korumak için yeni teknolojilerden faydalanırız. Bu gün sizlere doğa projelerine katkı sağlamak için oluşturulmuş ECOSTART projesi hakkında bilgi vermek istiyorum. Peki Ecostart nedir? Bizlere ne gibi faydaları vardır? İşte tüm bu soruların cevabına aşağıda açıklık getirdim.


ECOSTART NEDİR?

EcoStart, blockchain tabanlı çevre ve doğa koruma projelerini desteklemek için oluşturulmuş platformdur. Platformun amacı yeşil projelere yatırımı arttırmak aynı zamanda yatırım faaliyetlerini güçlendirmektir. EcoStart çevreci projelerin hayata geçirilmesini sağlamak amacıyla projeler için kripto para toplama, yatırım fon hizmetleri sağlar. TerraEcoCoin (TECO) platformun kripto para birimidir. Platform sayesinde, token sahipleri yatırımcı olabilir doğayı korumaya katkı sağlayabilir.
Ecostart platformu eko toplumun tüm konularını bir araya getirmek için oluşturulmuş, kullanıcıların işlerini kolaylaştıracak çevrimiçi site, yatırımlar için fon toplama, çevresel projeler için hedef kitlenin aranması, gönüllü faaliyetlerin koordinasyonunu sağlamak, geri bildirim alma hizmetlerini sağlar. EcoStart platformunda, katılımcılar sadece birbirleriyle etkileşime girmez, aynı zamanda yeni toplulukların ortaya çıkmasına olanak sağlar.
Platform çevresel projeler için 7/24 bilgi desteği, şeffaflık ve aracı olmaması en büyük özellikleri arasında yer almakta.
Ecostart platformu saniyede yaklaşık 100 bin işlem hız kapasitesine sahip olmakla beraber düşük işlem maliyetleri içermektedir.
Ecostart, çevre topluluğunun tüm üyelerini kullanıcıların yapabilecekleri ortak bir web sitesinde bir araya getirecektir.

ECOSTART PLATFORMUNUN ÖZELLİKLERİ

Çevre projelerine yatırım toplamak,
Yatırım yapılacak çevresel projeleri bulmak,
Çevre projelerine yatırım toplamak,
Çevre topluluğundaki yatırımcıların, uzmanların ve gönüllülerin proje değerlendirmeleri
Gönüllüler, çevresel payların yeri ve zamanı hakkında bilgi alabilir.
Projeler hakkında objektif öneriler almak,
Messenger aracılığı ile iletişim kurmak
TerraEcocoin kriptopara sahipleri, yeşil girişimlere aracılar olmadan yatırım yapma ve TECO işlemlerini doğrulamak ve sabit bir gelir elde etmek için ana kodlar oluşturma fırsatına sahip olacaktır.
Yeni başlayanlar için fırsat, işletmeleri finanse etmeye odaklanan yatırım çevre fonuna ve çevre projelerini hayata geçirmeye başlamak için fırsatlar sağlar.
Kendi fikrinizi veya projenizi tanıtmak, fon toplamak için en iyi, en kolay ve en karlı yoldur.
Dünyayı daha yaşanabilir hale getirmek için katılımınız, merkezi olmayan bir yatırım çevre fonu (IEF) oluşturulmasıdır. IEF, EcoStart projesinin ana hizmetidir. Merkezi olmayan bir örgütlenme modeli, fon için hedef model olarak seçildi. Fon, EcoStart blockchain sistemi içinde oluşturulan yazılım sözleşmeleri, akıllı sözleşmeler kullanılarak yönetilecektir.
TerraEcoCoin (TECO) işlemlerinden doğan komisyonun bir kısmı çevre fonuna gönderilir. IEF çeşitli çevresel konulardaki yeşil projeleri finanse edecek.


TOKEN ve ICO BİLGİLERİ

Token adı: TER
Platform : ERC-20
Toplam token miktarı: 150 000 000 TER
Satılacak token miktarı: 130 000 000 TER
Token döviz kuru: 1 TECO= 0.1 USD
Kabul edilen para birimleri: ETH, BTC, LTC
Ön ico tarihi: Ocak 2019 - Softcap: 500 000 USD
Ico tarihi: Şubat 2019 Softcap: 1 200 000 USD, Hardcap: 11.300.000 USD

YOL HARİTASI



EKİP



Sonuç olarak Ecostart projesi daha yaşanabilir dünya sağlamak amacıyla çevreci projeleri destekleyen platformdur. Dolayısıyla çevreci projeler her zaman başarı sağlar. Platformda buna destek olduğu için gelecek vaat ediyor. Proje hakkında daha fazla bilgi almak ve projeye katılmak için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.

Websitesi: https://eco-start.com/
Whitepaper: https://eco-start.com/docs/pdf/wp_en.pdf
Btt ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5079313
Facebook: https://www.facebook.com/ecostart.eb.9
Twitter: https://twitter.com/start_eco
Telegram: https://t.me/ecostart2018
Btt profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745
My ETH adress: 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder