5 Mart 2019 Salı

Daha Yaşanabilir Dünya İçin: TERRAGREEN

1_LY5iPBwXV0wCrDyLN9pYRw.jpeg
Üzerinde yaşadığımız dünya her geçen gün farklı yeniliklere ve gelişmelere ev sahipliği yaparken gelişen teknoloji hayatımızın her alanına girmiş bulunmakta. Artan dünya nüfusuna paralel olarak yaşam alanlarımız genişlemiş, büyüyen nüfusun istihdamı için ise fabrikalar, iş yerleri enerjiye bağlı olarak çalışır olmuşlardır. Kullanılan enerji, atık miktarında artışa yol açarken. Atıkların uygunsuz şekilde ortadan kaldırılması su kirliliği, toprak kalitesinin bozulması ve atmosfere büyük miktarda CO2 salınımı gibi çevresel , ekolojik ve sağlık sorunlarına yol açmaktadır.
Bu nedenle dünyamızı daha yaşanabilir hale getirmek hepimiz görevi. Fakat şu bir gerçektir ki çevre dostu projeler için finansman eksikliği en önemli etkenler arasında yer almakta. Şimdiden çevreyi korumak için önlemler almalıyız. Almadığımız takdirde küresel ısınmanın etkileri dünyamızı kuşatacaktır. Birçok firma küresel atık krizini ortadan kaldırmanın yollarını aramakta. Bu durum atık yönetim platformunun ortaya çıkmasına yol açarken atık yönetimi ile ilgili yeni projelerde gündeme gelmiştir bugün sizlere diğerlerinden farklı kılan TERRAGREENprojesi hakkında bilgi vermek istiyorum. Peki TerraGreen nedir? Bizlere ne gibi faydalar sağlayacaktır?
TERRAGREEN NEDİR
TerraGreen; blok zincir temeline dayalı, atığın verimli şekilde kullanılması sağlayarak küresel atık krizinin önüne geçilmesine olanak sağlayan, atıkların rasyonel kullanımını ve bunun çevre üzerindeki etkilerini azaltan elektrik, ısı, gaz ve biyoyakıt gibi yenilenebilir enerji kaynaklarına dönüştürülmesini sağlayan platformdur. TerraGreen, petrol, kömür , doğal gaz gibi fosil yakıtlarla yapılan mevcut enerji üretim yöntemlerinin aksine, atık malzemelerden üretilen yenilenebilir enerjiye odaklanmaktadır.
TerraGreen platformunun amacı tamamen sürdürülebilir ve daha temiz bir dünya oluşturmak ve tüketicilerin doğrudan yenilenebilir enerji endüstrisine olumlu bir şekilde katılmalarını sağlamaktır. Bu sayede proje geliştiricileri, insanların geri dönüşüme katılımlarından gelir elde edebilecekleri bir finansal ve kredi teşvikleri mekanizması getirerek, dünyanın her ülkesinde yenilenebilir enerji üretimi için işletmeler yaratılmasını teşvik etmeyi amaçlamaktadır.
TerraGreen, şeffaflık, sıfır hata, güvenlik ve dağıtılmış depolama ve aracısız olması blockchain'in temel tüm temel özelliklerini bünyesinde barındırır. Blok zincirinde bulunan düğümler dağıtılmış bir ağ üzerinden veri depolama ortamı olarak hizmet eder. Bilginin güvenli ve şeffaf bir şekilde ideal bir şekilde saklanmasını ve alınmasını sağlar.
TerraGreen Merkezi Olmayan Uygulama: (DApp), topluluk kullanıcılarının çeşitli platformlara özgü özelliklerle etkileşimde bulunmalarını ve çeşitli kampanyalara katılmalarını sağlayan, platformdan bağımsız bir kullanıcı arabirimidir. Merkezi olmayan uygulama ALGORITHM SHA384 blockchain üzerine inşa edilecektir. Terragreen, enerji iletim hatlarında enerji aktarımı sırasında kayıpları önlemek için kendi algoritmalarını oluşturmuştur.
Terra Green, geri dönüşüm için biyokütle gazlaştırma teknolojisi, gaz şartlandırma sistemleri ve sentetik yakıt üretimi için sistemler de dahil olmak üzere en son teknolojiyi kullanacaktır.
51797952_2554305457944783_2394649429517795328_n.jpg
TERRAGREEN NASIL ÇALIŞIR?
TerraGreen yenilenebilir enerji üreticileri ve tüketicilerin ağ kurabileceği bir ortam olarak çalışmaktadır. Platform üreticilerin, tüketicilerin ihtiyaç duyduğu doğru miktarda teknolojiyi uygulamalarına yardımcı olur bu sayede kar marjını arttırır.
TerraGreen, insanların platformda gerçekleştirdikleri çeşitli işlevlere bağlı olarak ödüller kazanabilecekleri teşvik edici bir programa sahiptir. Platformun ana finansal araçları, elektrik ve ısı dahil olmak üzere platform ürünlerini satın almak için kullanılabilecek TGN tokenı olacak. Platformda yapılan tüm finansal işlemlerin gizliliğini ve güvenliğini sağlamak için kullanılır. TGN tokeni akıllı sözleşmeler ve yüksek likiditeyi garanti eden varlıklar ile desteklenmektedir.
TOKEN BİLGİLERİ:
Token adı: TGN
Algoritma: SHA384 Algorithm
Toplam token miktarı: 270 milyon TGN
Satılacak token miktarı: 108 milyon TGN
Hardcap: 11 milyon USD
Softcap: 5 milyon USD
Adsız 1.jpg
YOL HARİTASI
image.png
EKİP
Adsız.jpg
Sonuç olarak TerraGreen platformunun arkasındaki ekip, yenilenebilir enerji endüstrisinde 15 yıldan fazla deneyime sahip olmakla beraber atıkları enerjiye dönüştürerek daha yaşanabilir dünya sağlayacaktır. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak ve projeye katılmak istiyorsanız aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
Btt profile url (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745
TGN adress: 47010318acbd46569e993c9908055af1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder