17 Şubat 2019 Pazar

Daha Verimli Kripto Madenciliğinde Yeni Dönem: AZULTEC


Son on yılın teknolojik nimetlerinden olan blockchain hayatımıza yenilikler katmakta. Blockchain; saf işlemleri değil, dijital biçimde gösterilebilecek diğer tüm şeyleri de depolayabilen bir veri tabanıdır. Kısaca blockchain bir dijital muhasebe aracıda diyebiliriz. Hesaptaki girişler bir “blok” içinde özetlenir. Bir blok dolu olduğunda, zincire bağlanır ve bir blok her zaman bir önceki geçmişi içerir. Her blok, blok zincirdeki diğer katılımcılar tarafından doğrulanır. Doğrulandıktan sonra, blok ve içerdiği bilgiler sonsuza dek saklanır, değişmez ve herkes tarafından görülebilir.
Madenciler ise herhangi bir uzunlukta bir dizeden sabit uzunluklu bir dizi oluşturan matematiksel işlevler kullanırlar. Madenciler saniyede milyarlarca kez hesaplamalar yaparlar ve sonunda istenen çıktıyı veren bir girdi bulana kadar birçok farklı girdi değeri denerler.
Blockchainin birçok avantajı vardır. Merkezi olmayan depolama ile veri kaybı önlenir, tüm işlemler herkes tarafından izlenebilir ve veriler manipülasyona karşı korunur. Veriler blok zincirinde değiştirilemediğinden dolayı verilerin bütünlüğünü doğrulamak için hiçbir yöneticiye ihtiyaç duyulmaz.
Hepimiz biliyoruz ki kripto para birimleri gelecek için umut verici fırsatlar yaratır. Ancak şu bir gerçektir ki kripto madenciliği, çevrecilerin de dikkatini çekmekte. Kripto madencilerinin artması daha fazla elektrik tüketimi demektir. Ancak asıl sorun, bu elektriğin nasıl üretildiğidir. Bu enerji genellikle fosil yakıtlardan üretilir. Özellikle Bitcoin madenciliği için CO2 dengesi son derece yüksektir ve bu nedenle çevre üzerinde olumsuz bir etkiye sahiptir. Peki, kripto para birimlerinin madenciliği çevre dostu hale nasıl getirebiliriz? İşte size cevabı AZULTEC



AZULTEC, merkezi olmayan bulut depolama çözümü sunmakla beraber madencilik yoluyla şifreli para birimleri kazanmanıza yardımcı olacak platformdur. Proje ile madencilikte yenilenebilir enerji kullanılacaktır. Azultec, üç ünlü Alman firmasının (Aquatuning, Alphacool and technikPR) blockchain ve ileri teknoloji sektörlerindeki uzmanlığını bir araya getiriyor. Platform 100 yılı aşkın deneyimi ile teknoloji endüstrisinde finans, vergi ve pazarlama sektörlerinde uzmanlaşmıştır. Aquatuning, dünya genelinde DIY PC sıvı soğutma için en büyük depo ve distribütördür. Alphacool, otomotiv ve işletme sektöründeki müşterileri olan bir su soğutma üretici şirketidir.
Azultec; kendi kendini geliştiren bir proje olmakla beraber, bulut görüntü oluşturma, iş istasyonu tarafından tüketilen enerjinin çoğunu yeniden kullanarak tekrar kazanılması sayesinde, devrim yaratacak çevre dostu projedir. Ayrıca, platform küp sahipleri için bulut ağına bilgi işlem gücü sağlamak için aylık ödemelerle ödüllendirilmektedir. Küp kripto para kazanmak için çevre dostu ve yüksek verimli bir çözüm sunmaktadır. Küplerden birini kullanarak, bulut bilişim ağına katılarak, merkezi olmayan bulut depolama çözümünün bir parçası olacak ve madencilik yoluyla kripto para birimleri oluşturabileceksiniz. Tüm küpler için yenilenebilir enerji kullanma ve üretilen ısının% 72'sine kadar geri kazanabilme imkanına sahipsiniz.


Azultec Cube 300; yüksek bilgi işlem performansı sayesinde, su soğutmalı iş istasyonu önceden belirlenmiş olup, kullanıcının potansiyel geliri madencilikten çok daha yüksektir. Her Cube hızlı ve kolay bir kurulumu desteklemektedir. Azultec Cube 300, özel özellikleri nedeniyle kişisel süper bilgisayar olarak kabul edilir. Azultec Cube'un ilk, 2019 yılının ilk çeyreğinde gönderilecek. Cube 300'ün fiyatı ise 6.999 dolar olacaktır.
TOKEN BİLGİLERİ
Token adı: AZU
Token tipi: ERC-20
Kabul edilen para birimleri: ETH, BTC, Fiat
Token Döviz kuru: 1 AZU = 0.024 USD
YOL HARİTASI


EKİP


Azultec projesi hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Kısaca kendi fikrimi de belirtmek gerekirse daha çevreci madencilik yapmak için oluşturulmuş yenilikçi bir projedir. Sizlerde daha ayrıntılı bilgi almak ve projeye katılmak istiyorsanız aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
Web Sitesi: https://azultec.de/
Whitepaper: https://azultec.de/wp-content/uploads/EN_azultec-White-Paper.pdf
Btt bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic = 5103670.0
Telgram: https://t.me/azultecico
Facebook: https://www.facebook.com/azultecICO/
Twitter: https://twitter.com/azultecico
Medium: https://medium.com/@azultecico
Reddit: https://www.reddit.com/r/azultecICO/
My Btt profile link (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745
My Eth adress: 0x61290181230067d7201d7F7710A2b8069Af7E450

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder