2 Kasım 2018 Cuma

ORBIS: Kripto Para İşlemlerinin Kolay Yolu

Dijital para birimi, ticarette emniyet ve güvenlik hissi ve söz konusu varlıkların kontrollü bir şekilde değiş tokuş edilmesini sağlayan kriptografinin güvenli özelliklerini içeren son on yılda teknolojik nimetlerinden biridir. Blok zinciri teknolojisi sayesinde artık bir çok işlem şeffaf ve güvenli bir şekilde yapılabilmektedir. Bu teknoloji en çok bankacılık, finans sektöründe kullanılmaktadır. Bugün sizlere kripto para işlemlerini kolayca yapabilmenin yolu olan Orbis platformu hakkında bilği vermek istiyorum. Peki Orbis nedir bizlere ne gibi kolaylıklar sağlayacaktır. İşte tüm bu soruların cevabına aşağıda açıklık getirdim.


ORBIS NEDİR?
Orbis, blok zincir teknolojisini kullanarak kullanıcılara herhangi bir ücret ödemeden, bekleme süresi olmadan ve aracı olmaksızın para yada kripto para çekmelerine, transfer etmelerine, harcamalarına ve yatırım yapmalarına olanak sağlayan merkezi olmayan platformdur. Orbis son teknolojiler kullanarak düşük maliyetli transfer ve ödeme imkanı sağlayacaktır. Platform sayesinde finansal yatırımlar, işlemler, ödemeler, finansal tasarruflar da hızlı, ucuz ve daha uygun yapılmaktadır. Kısaca tüm bankacılık ve kripto para problemlerini çözüm sunuyor.
Orbis, müşteri dostu hizmetler sunan hızlı, kolay ve düşük maliyetli finansal işlemler, yatırımlar ve hizmetler sunuyor. Projenin amacı, merkezi olmayan teknolojiye dayalı olarak dünya çapında yeni finansal şubeler yaratmaktır. Bu hizmet platformları ile insanlara erişilebilir çözümler sunacak ve onlara yeni fırsatlar sağlayacaktır.


ORBIS NASIL ÇALIŞIR?
Orbis, token ve blockchain teknolojilerini kullanarak yenilikçi transfer, ödeme ve yatırım hizmetleri sunacaktır. Kişisel akıllı telefonlar ve internet erişimine sahip bilgisayarlar aracılığı ile; para transferleri, yatırımlar, ödeme yapma, self servis makinelerden alınan verileri kullanma gibi işlemler gerçekleştirilebilecektir. Ücretsiz kablosuz satış noktası, küçük ve büyük işletme sahiplerinin kendi hizmetleri ve ürünleri için ödeme almasına yardımcı olacaktır.
Orbis, müşteriler ve fonları arasında erişim için verilen bir IBAN banka kartı sağlayacaktır. Bu kart sayesinde, Orbis şubelerinde rahatlıkla işlem yapabilecek ve sınırsız para kullanabileceksiniz. Müşteriler ayrıca kendi banka kartlarını ve banka hesaplarını para yatırma ve çekme işlemleri için platformuna entegre edebileceklerdir. Platform ayrıca müşterilerine para transferleri veya mobil ve masaüstü uygulamaları, NFC veya hatta ORBIS Kartı da dahil olmak üzere birçok farklı yatırım imkanı sunacaktır.


Platformun kullanıcıları kripto para veya fiat parayı Orbis token'e çevirebilirler. Orbis token'larının Orbis kartı veya telefon uygulamasının, masaüstü dizüstü bilgisayar yazılım programının kullanımını yönetebilirler. Herkes, birçok kripto para birimi projelerinin ve sistemlerinin yalnızca sanal hizmetler sunduğunu biliyor. Ama Orbis ekibi dünya çapında gerçek fiziksel self servis ATM’leri açmayı planlıyor. Aynı zamanda yapay zeka (AI) robotları kullanılarak 7/24 müşteri hizmetleri sağlanacaktır. Bu ATM’ler ile otomatik olarak nakit yatırabilecek, çekilebilecek, herhangi bir ödeme yapabileceksiniz.

ORBIS PLATFORMUNUN YARARLARI
Blockchain
Banka kartı
Dolandırıcılık ve hacker saldırılarına karşı koruma
Doğrulama
Hızlı ve güvenli işlemler
Orbis platformu, müşterilerinin günlük hayatlarında kripto para birimini uygulamaya koyma ve gün içerisinde tüm ihtiyaçlar için ödeme yapma olanağı sunacak.
Tüm işlemler için uygun arayüz ve minimum fiyatlar
Tüm işlemlerin anonimliği ve güvenliği sağlar.

TOKEN BİLGİLERİ
Token adı: ORBS
Token Döviz Kuru: 1 ORBIS = 0,5 EUR
Kabul edilen para birimleri: ETH, BTC, EUR, USD
Minimum Yatırım: 0.50 EUR
Soft Cap: 5,000,000 EUR
Hard Cap: 25,000,000 EUR

YOL HARİTASI
Orbis platformunun yol haritası aşağıda ayrıntılı olarak verilmiştir. 


EKİP
Orbis platformu konusunda uzman kişilerin oluşturduğu takım çalışmasıdır. Ekip kurucu ve üyeleri aşağıda yer almaktadır.


Orbis platformu hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Kısaca kendi fikrimi de belirtmeliyim ki kripto para işlemlerini güvenle yapabileceğiniz, müşteri memnuniyeti ön planda tutulacaktır. En önemlisi Orbis, son teknolojiler kullanarak düşük maliyetli transfer ve ödeme imkanı sağlayacaktır. Sizlerde projeye katılmak ve daha fazla bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
Websitesi: https://orbistransfer.com/
Teknik İnceleme: https://orbistransfer.com/downloads/Orbis-White-Paper-2.pdf
Twitter: https://twitter.com/OrbisToken
Facebook: https://facebook.com/orbistoken
Instagram: https://www.instagram.com/orbis_token/
Telegram: https://t.me/orbisgroup
BTT Ann: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3844192.0
BTT profile link (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder