13 Kasım 2018 Salı

Blockchain ve Led Kullanımı ile Daha Yaşanabilir Dünya Sağlamak TERAWATT Sayesinde Artık Mümkün



İnsanlar için ışık elektrik çok önemlidir. Önceden her yerde elektrik bulunmazdı mum veya gaz lambaları ile aydınlanma ihtiyacımızı giderirdik. Teknolojinin gelişmesi bizlere her alanda kolaylıklar sağlamıştır. Önceden kullandığımız gaz lambaları ve mumlar yerini florasan lambalara ve akkor ampullere bıraktı. Fakat şu bir gerçektir ki verimsiz ampuller, hem iklim değişikliğine katkıda bulunan gereksiz sera gazı emisyonlarına, hem de insanlar ve hükümetler için gereksiz elektrik faturalarına neden olmaktadır.
Peki gereksiz elektrik faturaları ve iklim değişikliğini ortadan kaldırmak için neler yapabiliriz.? İşte bugün tüm bu sorunlara çözüm olacak Terawatt platformu hakkında bilgi vermek istiyorum.



TERAWATT NEDİR?

Daha yaşanabilir bir dünya sağlamak için dünya çapındaki LED ampulleri kullanarak, elektrik tüketiminden kaynaklanan sera gazı emisyonlarını azaltmaya yardımcı olmak aynı zamanda para kazanma ve gerçek dünya sorunlarının çözülmesine odaklanan blockchain tabanlı çevre dostu platformdur. Terawatt, global ödemeler için DAO (merkezi olmayan kuruluş) bir Ethereum tabanlı kendi para birimi oluşturacaktır. DAO, tüm dünyada LED satıcıları, şirketler, işletmeler, token sahipleri ve enerji müşterileri tarafından finanse edilecek ve kullanılacaktır. DAO, enerji şirketlerine LED satışlarının temin edilmesini sağlamak için işletmelerin sürekli olarak fon sağlamak amacıyla merkezi olmayan bir küresel sigorta fonu gibi hareket edecektir.
Hepimiz biliyoruz ki, LED'ler enerji açısından daha verimli ve daha uzun ömürlüdür, bu da enerji tasarrufu sağlarken, azaltılmış bakım maliyetleri anlamına geliyor. Kısaca LED çözümleri şimdiye kadar hiç bu kadar ekonomik veya uygun olmamıştı. Platform birkaç indirim programı ve teşvik ile, daha fazla şehir LED’lerle sokak aydınlatmasına geçiş yapıyor. Platform küresel elektrik tüketimi 2035 yılına kadar% 20 azaltmayı aynı zamanda ışık çıkışı % 50 artırmayı planlıyor.


Terawatt platformu LED'ler daha ekonomik olarak aydınlanma sağlayacaktır. Projenin gelişim planları, çok sayıda ortaklarla işbirliği yaparak rüzgar, güneş gibi alternatif elektrik kaynaklarının kullanımını içermektedir.

Terawatt platformunun işleyişi hakkında biraz bahsetmek istiyorum. Terawatt iyi tanımlanmış algoritmalar kullanarak çalışmaktadır. Ekosistemdeki çeşitli komisyonlar ve ücretler yoluyla karlar oluşacaktır. Bu kategoriler, yeni bir katılımcının merkezi olmayan bir kuruluşa katılması veya ondan kayıtlı bir katılımcıdan çıkması, token değişim işlemleri için bir komisyon, blok zincir kayıt defterinde veri depolama gibi eylemleri içermektedir.

Peki platform enerji tasarrufu için neden LED ampulleri seçti?

Çünkü geleneksel ampullere göre LED ampullerin birçok avantajı vardır. Bunlar;
LED ampuller geleneksel ampul enerjisinden %20 sinden daha azını kullanır ve 15 kat daha uzun ömürlüdür.
LED ampuller, akkor ampuller gibi hemen yanar.
LED ampulleri kullandıktan sonra bile dokunabilirsiniz. Fakat akkor ampuller dışarıya ısı verdiğinden dolayı elle dokunmazsınız.
LED ampuller CFL'lerden beş kat daha uzun ömürlüdür.
Soğuk hava sıcaklıklarına karşı hassasiyet yoktur.
LED ampuller Civa içermez.
Bazı modelleri bir dimmer anahtarı ile kullanılabilir.
LED ampullerin yumuşak, sıcak ve parlak beyaz renk tonlarında çeşitleri mevcuttur.


TOKEN BİLGİLERİ:

Token adı: LED
Platform: ERC-20
Softcap: 2,000,000 USD
Hardcap: 11,500,000 USD
Kabul edilen para birimleri: BTC,ETH
Token Döviz Kuru: 1 LED= 0,4 ABD USD


YOL HARİTASI:

Terawatt platformun yol haritası aşağıda ayrıntılı olarak verilmiştir.



EKİP:

Terawatt platformu konusunda uzman kişiler tarafından oluşşturulmuş projedir. Kurucusu, Evan William’dır. Diğer ekip üyeleri aşağıda yer almaktadır.



Sonuç olarak Terawatt daha yaşanabilir dünya sağlamak amacıyla LED ampülleri kullanarak enerji tasarrufu sağlar. Bu hem ülkeler açısından hem de bireyler açısından ekonomik fayda sağlamaktadır. Terawatt projesi şimdiden 10,373,291 adet token satışı gerçekleşmiştir. Şimdiden kendini kanıtlayan projeye sizlerinde desteklerinizi bekliyoruz. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak ve projeye katkı sağlamak için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
Web sitesi: https://terawattled.com/
Whitepaper: https://terawattled.com/assets/Terawatt.pdf
Telegram: https://t.me/TeraWattICO
Facebook: https://m.facebook.com/Terawatt/about
Twitter: https://mobile.twitter.com/terawatt_led
Bitcointalk profile (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder