12 Kasım 2018 Pazartesi

IRONX: Kripto Para Değişim Platformu

32623028_169239003913326_400021481444081664_n.jpg
Teknolojinin gelişmesi sayesinde bir çok sektörde yenilikler ve kolaylıklar meydana gelmiştir. Bunların en önemlisi ise finans sektörüdür. Blockchain ve kripto para son 10 yılın teknolojik nimetlerinden biridir. Açıkçası bende bu piyasanın içine ilk girdiğimde çok karmaşık ve zor geliyordu. Anladıkça ilgim daha çok artıyordu. Kripto para, güvenlik prosedürü olarak yüksek düzeyde şifreleme kullanan, dijital ve sanal bir para birimlerinin genel adıdır. Dijital para olarak da adlandırılan kripto paraların değeri, onu elinde tutan kullanıcılarının bu paraları bir değiş tokuş aracı olarak kabul etmesinden kaynaklanır. Adeta diğer para birimlerinde olduğu gibi, piyasada anlık olarak arz ve talep koşullarına göre belirlenir.
Kripto para sahipleri varlıklarını ticaretinin yapılacağı güvenli, şeffaf ve modern bir dijital değişim ihtiyacını kabul ettiler. Bu gelişen ihtiyaca cevap olarak yeni bir kripto pazar ekosistemi yaratarak ve verimli ve etkin bir ticaret ortamı oluşturmak için platformlar arasında rekabeti teşvik eden bir takım fonksiyonel değişimler ortaya çıkmıştır. Kullanılabilirlik ve günümüzün kripto-para değişimi işlemlerinin işleyişinde önemli ilerlemeler kaydedilmiş olmasına rağmen, hala önemli eksiklikler bulunmaktadır. Peki kripto para sektöründe bu gibi eksikliklerin önüne nasıl geçebiliriz? İşte tüm bu sorunlara çözüm olacak IRONX platformu hakkında bilgi vermek istiyorum.
IRONX NEDİR?
IronX Exchange; mevcut kripto endüstrisindeki sorunlarını çözüm olan ve kripto sektörüne yeni olan acemi ve deneyimli yatırımcılar için güvenli kripto alışveriş deneyimini sunan kripto para değişim platformdur. Aynı zamanda kripto yatırımcılar, çevrimiçi döviz ve emtia yatırımcıları için tamamen düzenlenmiş ve desteklenen bir değişim platformudur. IronX değişim platformu, çok sayıda yüksek dereceli özellikten oluşan ve aynı zamanda likidite sorunlarını ve artırmayı azaltmak için borsalar ve üçüncü taraf kurumlar arasında yüksek düzeyde güvenli bir bağlantı sağlamayı amaçlayan pazar lideri teknoloji platformu kullanarak kripto pazarındaki zorlukları ele almayı amaçlamaktadır. Yeni borsaların en büyük zorlukları olan ticaret hacmi, ve para satın alan tüm kripto yatırımcıları için FIAT dahil olmak üzere yüksek düzeyde güvenlik ve kullanım kolaylığını sağlayacaktır. çevrimiçi ticarette yeni bir dönemi temsil ediyor
IronX Exchange, mevcut kripto para tokenları olmadan kripto pazarına giren kullanıcılar için, geleneksel finans ve kripto ticareti dünyası arasındaki uçurumu kapatacak aynı zamanda etkinlik ve deneyim ile daha önce yaşanan zorlukları ele alarak köprü görevi görüyor. Kısaca, IronX; yeni kullanıcıların, daha fazla giriş kolaylığı, daha yüksek verimlilik ve daha düşük maliyetlerle kripto ticaretine girişini kolaylaştıracaktır. Platformun amacı kitle perakende pazarından kripto pazarına güvenli ve kolay geçişi sağlamayı amaçlamaktadır. Mevcut yasal ve operasyonel uygulamaları, süreçleri, çözümleri, risk yönetimi, hesap yönetimi, ödeme ve bankacılık çözümleri dahil olmak üzere gerçek işletme şirketi işlevlerinden faydalanacaktır.
IronX Exchange ayrıca müşteri hizmetleri temsilcilerinden oluşan özel bir ekip tarafından desteklenen bir kullanıcı ve tüccar topluluğu oluşturmayı amaçlamaktadır. Kullanıcılar, düzenli platform kullanımına paralel olarak özel müşteri hizmetleri sunmak için tasarlanan gelişmiş bir site üzerinde etkileşime girecek ve böylece hem yeni hem de deneyimli yatırımcılar için kolaylık sağlayacak şekilde optimum bir değişim yaratacaktır.
Müşteri hizmetleri, kullanımı kolay ve basit bir ticari yazılıma ek olarak, 30'dan fazla dilde çok dilli destek sağlayan yardım hattı desteği ve canlı sohbet seçenekleri gibi sayısız müşteri odaklı özellikleri içerecektir. Platform, kullanıcılarına azami sayfa yükleme hızlarına ve site etkinliğine hızlı sunucu yanıtlarına sahip, maliyetli kaymalardan yoksun verimli bir sistem sunmaktadır.
Mock-up1.png
IRONX Platformunun Özellikleri
Platform, aktif olarak lisans almaya ve uygun şekilde tamamen düzenlenmiştir. Şu anda Estonya'da bir FIU lisansı var, ancak diğer kilit yargı alanlarındaki lisansları aktif olarak takip edecek.
IronX, 1.2 milyon varlığımıza sahip IronFX Group perakende müşterileri ve 150.000 Cardano takipçisi göz önünde bulundurularak büyük bir likidite havuzuna erişim sağlıyor.
IronX, tüm geleneksel Fiat ve kripto cüzdan fonlama seçeneklerini sunacaktır.
IronX platformu bilenenlerden aksine sadece 7 gün 24 saat destek sağlamak değil, aynı zamanda kullanıcıların kendi dillerinde ihtiyaçlarını karşılayan bir dilde de ilk defa satışa sunulacaktır.
Yüksek kaliteli güvenlik ve veri koruma hizmeti sunar.
Hızlandırılmış performans ile saniyede 1 milyondan fazla işlem hacmine sahiptir.
Kullanımı kolay arayüz, her zaman aktif dinamik veritabanı, sorunsuz arıza ve güvenli modlar, tüm kayıtlarda hata bulma kodları, Fiat ve kripto satın alma yetenekleri platformun diğer özellikleri arasında yer almaktadır.
IRONX PLATFORMUNUN FAYDALARI
7/24 müşteri destekli işlem olanağı
Birden çok farklı şifreleme sistemine erişim
Sabit işlem ücretleri
Rapor çalıştırma
Tüm kullanıcılar için Fiat ve Kriptopara ile hızlı para yatırma ve para çekme işlemleri
Denetim işlemleri
Günlük hesap işlemlerinin otomatik olarak dağıtılması
Limit emirlerini API aracılığıyla sipariş defterine yerleştirme, düzenleme ve iptal etme becerisi
TOKEN VE ICO BİLGİLERİ
IronX Exchange, ERC-20 uyumlu kendi tokeni IRX dir. IRX tokeni platformdaki işlem ücretleri ödemek veya IRX tokenleri ödemek arasında seçim yapma özgürlüğüne sahip olacaklar.
Token adı: IRX
Token tipi: Ethereum ERC-20
Satılacak token sayısı: 82.308.213 IRX
Token döviz kuru: 1 IRX= 0.42 ABD Doları
En düşük yatırım miktarı: 100 ABD Doları
Soft cap: 18.000.000 ABD Doları
Hard cap: 50.000.000 ABD Doları
Kabul edilen para birimleri: BTC, ETH
ICO başlangıç tarihi: 01.11.2018
ICO bitiş tarihi: 15.12.2018
45650878_308393859997839_6464661443953295360_n.png
YOL HARİTASI
IRONX platformunun yol haritası aşağıda ayrıntılı olarak yer almaktadır.
road 2.jpg
EKİP
IronX platformu konusunda uzman kişilerin oluşturduğu takım çalışmasıdır. Platformun kurucu ve diğer ekip üyeleri aşağıda yer almaktadır.
team.jpg
IronX platformu hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım kısaca kendi fikrimi de belirtmem gerekirse yatırımcıların kripto yatırıma daha çok talep göstermesini sağlayacak bir sistem sunuyor. Piyasanın kötü koşullarına rağmen IronX şu ana kadar 24,721,827 USD toplamıştır. Bu da projenin geleceğinin parlak olduğunu göstermektedir. Sizde bu bilgileri göz önünde bulundurarak yatırım fırsatını kaçırmayın. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak ve projeye yatırım yapmak için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
Website: https://ironx.io

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder