15 Nisan 2018 Pazar

Artık kripto para ödemeleriniz BAAPPAY sayesinde daha kolay

Hızla ilerleyen teknolojik gelişmelere ayak uydurmak gerçekten çok zor. Dijital paranında hayatımıza girmesi ile beraber her geçen gün farklı projeler ortaya çıkmakta. Günümüzde internet üzerinden alışveriş yapmak artık çok kolay. Özellikle genç nüfus artık online alışveriş yapmayı tercih ediyor. Nerede olursanız olur beğendiğiniz bir ürünü istediğiniz zaman ürün bedelini ödeyip sahip olabiliyorsunuz. Online ödemeleri Paypal ve kredi kartları ile yapıyorduk. Blok zincir teknolojisinin gelişimi ile para anlayışı da değişti. Artık ödemeler dijital para ile yapılabilecektir.Bugün sizlere seçtiğim konu ödeme sistemine yenilik sunan BAAPPAY platformu hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.


BAAPPAY NEDİR?
Blok zincir temeline dayalı satıcılar için para yada kripto para karşılığı ödeme hizmetlerini eşleştirerek, tüm ödemeleri anında saniye olarak doğrulayıp garanti edecek çok katmanlı merkezi olmayan platformdur. Satış yazılımı, ödeme ağ geçitleri, ve Baapworld App Store içeren bir sistemdir. Ağ geçidi ödeme hizmetlerinin yanı sıra , tüccarlar kendi bünyelerinde serbest satış sistemini kullanabilirler. BAAPPAY platformu satma, satın alma ve ticari işlemlerde kolaylık sağlamaktadır. BaapPay, platformu yeniliği teşvik etmesinden dolayı kullanımı, esnek ve uyarlanabilir.
Ödeme ağ geçidi: Tüccarların ticari mal ve hizmetleri için gerçek para veya dijital para birimi ödemelerini birikmesine imkan sağlayan PayPal benzeri ara yüzdür.
Web Tabanlı POS: Bu uygulama sayesinde satıcılar, ödeme ağ geçidi ile birlikte gelen web tabanlı satış nokta sistemine erişebilme imkanı sunar. POS, satıcıların para ve dijital para işlemlerini entegre etmelerini ve çalışanlarını takip etmelerini sağlar.
BaapWorld App Store: Android tabanlı BaapWorld uygulama SDK'mızı indirebileceklerdir ve tüketiciler isterlerse mobil Android uygulamalarına erişebileceklerdir.


BaapPay platformu alıcı ve satıcılar için avantajlarını sıralamak gerekirse kredi kartı , banka kartı, farklı şifreleme ve banka hesaplarını tek bir ara yüze bağlayarak hesap sahibinin tek bir hesaba para transferi yapmasına izin verecek aynı zamanda satıcılar, web sitelerinde bir BaapPay satın alma veya sipariş düğmesi koyarak blogları dakikalar içinde ekleyebilme imkanında sahiptir.
BaapPay, ETH, BTC, LTC, XRP, BT ve kendi BAAP tokenları gibi başlıca kripto paraları taşıyacaktır.
TOKEN BİLGİLERİ:
Token Adı: BAAP
Token tipi: ERC-20
ÖN TOKEN SATIŞ
1 Mart 2018 - 20 Mart 2018 20% = 5040 BAAP
TOKEN SATIŞI
27 Mart 2018 - 5 Nisan 2018, 15% = 4830 BAAP
5 Nisan 2018 - 15 Nisan 2018, 10% = 4620 BAAP
15 Nisan 2018 - 25 Nisan 2018 5% = 4410 BAAP
25 Nisan 2018 - 30 Nisan 2018 = 4200 BAAP
Platformun işleyişinin daha da ilerlemesi ve proje tanıtımı için, 94.000.000 BAAP tokeni dağıtımı yapılacaktır. Token satışından elde edilen kazançlar ile P0S yazılımının tanıtımı, akıllı dönem finallerinin entegrasyonu, kripto para birimi ağ geçidinin daha da ilerlemesi, iki cüzdan, uygulama mağazası ve fiat ödeme ağ geçidine geliştirilmesi için kullanılacaktır.
Sonuç olarak artık ödemelerinizi kripto para ile yapabileceğiniz güzel bir proje sizleri bekliyor. Sizlerinde BAAPPAY platformuna katılımınızı bekliyoruz. Bol şanslar...
Projeye dahil olmak ve daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki linkleri ziyaret edebilirsiniz.
Web Sitesi: https://baappaytoken.com/
Whitepaper : https://baappaytoken.com/#whitepaper/
Bitcointalk ANN Konu: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2967381
Facebook: https://www.facebook.com/Baappayments/
Twitter: https://www.facebook.com/Baappayments/
My Bitcointalk profile (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder