9 Mart 2018 Cuma

İlk kripto haber kanalı ve kopya platformu: FIANCIA

28166436_182071035899967_8416750338387991236.jpg
Kripto para birimleri her geçen artmaya devam ederken yeni projeler yeni umutlar doğuruyor. Hali hazırda 1500 ün üzerinde kripto para piyasada tutunmaya çalışıyor. Kaliteli ve güçlü projeler hayatta kalmaya devam ederken yeterli düzeyde olmayan projeler güçlü projelerin yanında ayakta kalmakta zorlanıyor.
Çoğu işlemlerimizde kripto para kullanıyoruz bir kaç sene sonra artık normal paranın yerine tüm ödemelerde ve yatırımlarda dijital para kullanmaya başlayacağız. Bu nedenle kripto para haberleri, kripto para yatırımları, kripto paraya yönelik projelerden bilgi almak, kripto döviz piyasası ile ilgili güncel bilgiler her zaman ihtiyaç duyulacaktır. Bu yüzden sizlere tamda bu konu ile ilgili bilgiler içeren FIANCIA platformu ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşacağım. Genel bilgileri sizlere aktarmadan önce ayrıntılı bilgi almak için https://fiancia.io/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
28468224_191052068335197_175242347876880020_n.jpg
FIANCIA NEDİR?
Yatırımcıların ve tüccarların finansal faaliyetleri destek vererek aynı zamanda onların güvenini kazanma odaklı blok zincir teknolojisine dayalı küresel kopya ticaret platformudur. Kripto ile ilgili her bilgiye ulaşabileceğiniz ilk kripto haber televizyon kanalıdır. Haber kanalının amacı 7/24 dünya üzerinde uluslararası sektördeki kripto para ile ilgili en yeni bilgileri, en güncel konuları sizlere paylaşarak yatırımcılara ve tüccarlara piyasa hakkında kolaylık sağlar. En doğru ve güvenilir TV kanalı olarak bilgi akışı sağlayacak. Gerçek bilgi vermesi amacıyla tüm iletişim cihazlarında ve uydu sistemlerinde canlı yayın imkanı sağlayarak yatırımcılar ve tüccarlar için fonlarını daha rahat takip edebilme, daha kolay yöneltme ve daha kolay transfer etme imkanı sunar.
Tv kanalının amaçlarını sıralamak gerekirse; Madencilik, piyasaya çıkan yeni para birimleri, gelişmiş teknoloji, kripto işlem süreci, alt yapı geliştirme ve güvenlik önlemleri hakkında bilgi vermektir.
platform1.png
Fiancia TV kanalı ve kopyalama ticaret sistemi ile yatırımcıların müşteri güvenini oluşturma aynı zamanda uzun vadede tanınma olanağı sunarak ve kripto ile ilgili daha iyi hareket etmelerini sağlar. Yatırımcılara birbirleri ile rekabet avantajı sunar. Fiancia Ltd dünya üzerinde yaklaşık olarak 180 ülkede işler durumda olacağından dolayı hem yatırımcılar için hemde tüccarlar için tanınma olanağı sağlar. Bu yöntemle işletmelerin büyümesine katkı sağlar.
Fiancia platformu yatırımcılar ve tüccar için projelerindeki performans seviyelerini arttırmaya yönelik yardım edebilecek fakat gerekli düzeye ulaşmadığı tespit edildiği zaman ticaretten men edile bileceklerdir.
KOPYALAMA TİCARET PLATFORMU
Dünya üzerinde kripto ticaretinin yaygınlaşması ve kripto ticaret akımı günden güne ilerlemeye devam etmesinden dolayı Fiancia’yı son derece uygulanabilir kılarak yatırımcıların kendi iş gereksinimlerini karşılayabilmesini sağlayan güvenilir kullanıcı odaklı kopya ticaret sistemidir. Yatırımcılar ve tüccar için büyük kar fırsatı yaratacaktır. Yatırımcılar için herhangi bir zarara karşı oluşabilecek risklere karşı koruma sağlar. Fiancia, sistemde oluşabilecek her türlü bir
aksaklık veya gecikmenin yaşanması halinde trader'ların planlarını büyük ölçüde etkilemesine imkan vermemek için maksimum güvenlik hizmeti sağlar.
TOKEN VE ICO BİLGİLERİ
Token adı: FIN
Satış öncesi toplam token miktarı: 6000000
Satış toplam token miktarı: 45000000
Başlangıç ​​tarihi: 01 Mart 2018
Bitiş tarihi: 15 Haziran 2018
Hard cap: 30.000 ETH
image.png
YOL HARİTASI
Fiancia platformunun yol haritası aşağıda ayrıntılı olarak verilmiştir.
ROADMAP.png

FIANCIA EKİP
Babar Mahmood
Tom O'REILLY
Vijesh
Bani Saud
Dmitry Machikhin
Ali Akbar
Abdul Rafey
Johan Akwei
Laura Zaharia
Vladimir Nikitin
Simon Choi tarafından konusunda uzman kişilerce oluşturulmuş güçlü bir ekip çalışmasının ürünüdür.
Fiancia hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Şahsi fikrimi de belirtmek gerekirse özellikle yatırımcılar ve tüccar için kripto piyasası ile ilgili güncel bilgiler sunması adına devrim niteliğinde bir projedir. Sizlerinde ilk tv haber kanalına desteklerinizi bekliyoruz. Bol Şanslar...
Daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linkleri ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder