20 Mart 2018 Salı

BITGUILD: Geleceğin Oyun Platformu


Teknolojinin gelişmesi ile bilgisayar kullanımındaki artış her geçen artmaya devam ediyor. Özellikle yeni nesil bilgisayar, telefon ve tablet başında daha çok zaman geçiriyor. Peki sizlere şöyle bir soru sorulsa; Bilgisayar, telefon ve tablet başında ne kadar vakit geçiriyorsunuz? yada bilgisayarda daha çok ne ile meşgul oluyorsunuz? denilse cevabınız ne olurdu. Genç nüfusun çoğu sosyal medya ve oyunlara daha fazla vakit geçirmekte. Özellikle bilgisayar ve mobil oynanan on-line oyunlar neredeyse bağımlılık derecesine kadar gitmektedir. Oyunlar artık hayatımızın bir parçası haline geldi.

Bilgisayar, tablet veya telefonda oyun oynayarak para kazanmak istemez misiniz? Hepinizin cevabını duyuyor gibiyim. Tabi ki evet... O halde bugün sizler için oyun oynayarak para kazanacağınız platform olan BITGUILD hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum.

BITGUILD NEDİR?
Blok zincir temeline dayalı kullanıcıların oyun karakterlerine ve varlıklarına sahip olmaları aynı zamanda oyun karakterlerini satma, satın alma, ve değiş tokuş etme olanağı sunan merkezi olmayan oyun platformudur. Kullanıcıların yarattığı oyun içi karakterler ve aksesuarlar gibi ürünlerini satarak para kazanma imkanı sunuyor. Bitguild platformunda oynanan tüm oyunlar akıllı sözleşmelere dayanıyor. Platformda yarattığınız varlıkları müzayede evinde satma, değiş tokuş etme ve satın alabilirsiniz. Bitguild platformunun para birimi Platinum dur. Simgesi PLAT dır. Sistem içerisinde yapılan tüm işlemler PLAT ile yapılmaktadır. Kullanıcılar ilave ücret ödemeden PLAT ile oyunu geliştirmeye yönelik içerik satın alabilirler.
BitGuild platformunun amacı uluslararası en büyük oyun ağını oluşturmaktır. Oyuncudan başlayıp geliştiriciye kadar daha kapsamlı daha şeffaf bir sistem yaratarak daha fazla topluluğa ulaşmayı hedefler.
BITGUILD PLATFORMUNUN FAYDALARI
Platforma özel cüzdan olan BitGuild'in cüzdanı ile diğer kripto para cüzdanlarından farklı olarak oyun içi karakterleri simgeleri kısaca oyun ögelerini görebileceğiniz bir cüzdan ile daha kolay takip etme olanağı sağlıyor.
Blok zincir temeline dayalı olmasından dolayı oyundaki varlıklar ve tüm ögeler güvenli bir şekilde saklanır.
Platformdaki tüm işlemler daha hızlı ve daha kolay yapılmaktadır.
Platformdaki tüm işlemler kendi tokeni olan PLAT ile yapılmaktadır.
Akıllı sözleşmelere dayanır.

TOKEN ve ICO BİLGİLERİ
Token adı: Platinum
Token simgesi: PLAT
Toplam token Miktarı: 10 000 000 000 PLAT
Satışa sunulan token sayısı: 4 500 000 000 PLAT
Döviz kuru: 1 ETH = 80.000 PLAT
Kabul edilen para birimi: ETH
İco başlangıç tarihi: 15 Mart 2018
Ico bitiş tarihi: 5 Nisan 2018
En az alım miktarı: 0,5 ETH
En fazla alım miktarı: 1500 ETH
Hardcap: 45000 ETH

YOL HARİTASI

BitGuild platformunun yol haritası aşağıda ayrıntılı olarak verilmiştir.


EKİP

BitGuild'in ekibi, oyun alanında deneyimli ve 10 yılı aşkın tecrübe ve bilgiye sahip güçlü bir takım çalışmasının oluşturduğu sistemdir. BitGuild ekibi aşağıdaki kişilerden oluşmaktadır.
Jared Psigoda - CEO
Curtis Chiu - COO
Mikhail Larionov - CTO
Sean Keith - Başkan Yardımcısı, İş Geliştirme Uzmanı

DANIŞMANLAR

BitGuild'in danışmanlık ekibi ise; üstün bilgi birikimine sahip başarılı girişimcilerden oluşmaktadır. Danışman ekibi aşağıdaki kişilerden oluşmaktadır.
Brock Pierce
The 2100 Fund Club
Justin Sun
Kevin Chou
Leo Wang
Yi Shi

BitGuild platformu hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Kendi fikrimi de belirmek gerekirse geleceğin oyun platformu sayesinde hem oyun oynayıp hemde para kazanabileceğiniz güzel bir sistem sizleri bekliyor. İco'nun yeni başlamasına rağmen kısa zamanda 32015.971 ETH sattı. Token satışına katılmak için beyaz listeye dahil olmanız gerekmektedir. Sizlerde erken davranarak projeye dahil olmalısınız. Geleceğin oyun platformuna hepinizin desteklerini ve katılımını bekliyoruz. Proje hakkında şans dilemiyorum. Satışlardan hepiniz görüyorsunuz zaten çok şanslı, şimdiden çok başarılı.
Daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki siteleri ziyaret edebilirsiniz.

Website: https://www.bitguild.io/
Whitepaper: https://www.bitguild.io/assets/bitguild-whitepaper-v0.72-en.pdf
Bitcointalk ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3090005.0
Twitter: https://twitter.com/BitGuildPLAT
Telegram: https://t.me/joinchat/HtbMeE8YtEEDQExesDQgPg
My bitcointalk profil (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder