30 Mart 2018 Cuma

CRYPTALDASH: Yeni Dönem Kripto Para Değişim Ticaret Platformu

27749785_1998360763513347_7087631839891628641_n.png
Son yıllarda Bitcoin'in hızla yükselmesi ile daha fazla bilinir hale gelen kripto para her geçen gün farklı projeler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Hali hazırda 1500'ün üzerinde dijital para birimi mevcut ve bu sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Dolayısıyla kripto paraya olan talep yatırımcılar için umut verici yeni gelir kaynağı olacaktır. olacaktır.
Piyasada bu kadar çok kripto para olunca dijital varlıkların değiş tokuşu, komisyon oranları gibi işlemlerde sorunlar yaşanmaktadır. Bugün sizlere dijital varlıkların değiş tokuşu ile ilgili olan CryptalDash platformu hakkında bilgiler paylaşacağım.
26994048_1985735788109178_6716662583585912244_n.png
CRYPTALDASH NEDİR?
Kripto para birimlerinin değişimi sağlayan, kripto varlıkları daha verimli kullanımı için güçlü ve yenilikçi ticaret platformudur. Tek bir platformda herkes tarafından erişilebilme imkanına sahip aynı zamanda müşteriler, işletmeler için yenilikçi çözümler sunar. Aynı anda birden fazla borsa arasında sorunsuz işlemler yapabilme olanağı sağlar. Kripto para piyasasına yeni giren kullanıcılar dahil borsada kolay işlem yapabilme ve bütün borsaları aynı yerden kontrol edebilmesi açısından kullanıcılara avantaj sağlar. Etkili fiyat ve ürün keşfine olanak sağlayan platformlar arasında da kullanma imkanına sahiptir. Daha detaylı bilgi için https://www.cryptaldash.com/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Platformdaki verilerin güvenliği için Yapay zeka uygulaması (AI) ve Akıllı sözleşmelere dayalıdır. Platformdaki tüm işlemler üstün güvenlik önlemleri dahilinde yapılmaktadır. CryptalDash, müşterilerinin hesap güvenliğini sağlaması için çok faktörlü dinamik kimlik doğrulaması sunar. Platformunun kullanıcılara verdiği diğer desteklerden biriside borsada daha kolay bir şekilde arbitraj yapabilecek tokenlerin diğer bütün borsalardaki anlık fiyatını tek yerden görerek kur farklarını tespit edebileceksiniz. Ayrıca borsa hizmetlerinde düşük komisyon oranları uygulanacağından daha çok tercih edilecektir.
Bilgisayarlar ve tablete indirebilmeniz için IOS, Android ve mobil uygulamaları mevcut olacaktır. Kripto para piyasası ile ilgili anlık bilgileri alabileceğiniz www.cryptalnews.com haber sitesi mevcuttur. Gerçek zamanlı verilerin güncellemesini yaparak kullanıcı deneyimi ve perakende ticarete güçlü bir pazar deneyimi sunar.
Erişilen borsalar arasında BINANCE, POLONIEX, KRAKEN, GEMINI, GDAX, BITTREX, BITFINEX yer almaktadır.
CryptalDash platformunun tokeni CRD dir. Token sahipleri CryptalDash tarafından verilen hizmetleri ödemek için aynı zamanda ticaret yapmak için kullanabileceksiniz.
TOKEN ve ICO BİLGİLERİ
Token adı: CRD
Toplam token miktarı: 1.000.000.000 CRD
Soft Cap: 180.000.000 CRD
Hard Cap: 780.000.000 CRD
Token Döviz Kuru: 1 CRD = 0.02USD
İco Başlangıç tarihi: 7 Şubat 2018
Bitiş tarihi: 15 Nisan 2o18
CRYPTALDASH TK.png
YOL HARİTASI
CryptalDash platformunun yol haritası aşağıda ayrıntılı olarak verilmiştir.
schedule.png
EKİP
CryptalDash platformu konusunda uzman yeterli bilgi ve deneyime sahip kişilerin oluşturduğu takım çalışmasının ürünüdür. Kurucu ve takım üyeleri aşağıdadır.
Amine Larhrib - Kurucu
Duncan Symmons
Iain Bell
Pieter Jan Bakhuijzen
Ruell Magpayo
Ruel Mindo
Ninebeth Padojinog
Hani Benyahya
platformu hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Kendi fikrimi de belirtmek gerekirse özellikle kripto para piyasasında tek bir yerden işlem yapabileceğiniz yenilikçi ticaret sistemi geliştirmiş. Şimdiden 5,622,770 dolar toplamış güçlü bir proje olduğundan dolayı sizlerinde CryptalDash platformuna katılımınızı bekliyoruz.
Daha fazla bilgi almak ve projeye dahil olmak içim aşağıdaki siteleri ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder