24 Nisan 2018 Salı

DIGITIZE: Madeni Parayı Dijital Paraya Çevirme


Teknolojinin bizlere sağladığı en önemli yenilik hiç kuşkusuz internet olanağı sunmasıdır. İş hayatında ve günlük hayatta internet sayesinde çoğu işlemlerimizi kolaylıkla çözeriz. Artık her evde ve her bir kişide en az bir tane bilgisayar veya cep telefonu bulunmaktadır. Son yıllarda bilgisayarlar yerini akıllı telefonlara bıraktı.
Teknolojinin bizlere kattığı diğer önemli yenilik ise blockchain teknolojisidir. Blockchain bir kişiden başka bir alıcıya dijital paraları veya varlıkları aktarmayı sağlayan bir teknolojidir. Günlük hayatta alışverişlerimizde veya parasal işlemlerimizde çoğumuz nakit para tercih ederiz. Genelde para üstü bozuk para (madeni para) olarak bizlere geri döner. Madeni paraları taşıması güç olur, daha kolay kaybolabilir, hem de cebimizde durduğunda hareket ettikçe ses çıkartır, aynı zamanda birden çok olduğunda madeni paranın ağırlığı olur. Cüzdanda fazladan yer kaplar. Bu nedenle bozuk paraları bir an önce elden çıkarmaya çalışırız yada kumbarada saklarız biriktirip tüm para yapmak için.
Şimdi diyebilirsiniz dijital para ile madeni paranın ne alakası olabilir diye. İşte bugün sizlere tamda bununla ilgili olan Digitize platformu hakkında bilgiler vereceğim.


DIGITIZE COIN NEDİR?
Tüketicilerin madeni paralarını dijital paraya dönüştürmelerine yardımcı olan ve madeni para taşımayı ortadan kaldıran madeni parayı sayısallaştıran blockchain tabanlı dijital para birimidir. Sistemde madeni para ödemeler için kullanılabilecek, yatırım yapabilecek, madeni paraları Ethereum'a dönüştürebileceksiniz. Madeni paraları değişikliklerini cüzdanda toplayabilir aynı zamanda sonraki işlemlerinizde veya gelecekteki ödemeler için harcaya bileceksiniz.
Digitize platformunda kullanıcılar cep telefonlarına Digitize uygulamasını indirerek katılabilirler. Ayrıca kimlik bilgilerini kontrol etmek amacıyla KYC (Know Your Customer) uygulamasını doldurarak kaydetmesi gerekir. Sistemde kullanıcı girişi yapıldıktan sonra, dijital cüzdanları üzerinden alışveriş yapma hakkına sahiptir.


Sayısallaştırılmış ve güvenli bir mobil uygulama aracılığı ile Digitize platformuna kayıtlı herhangi bir perakende satış noktalarında işlemlerini kolaylıkla yapabileceklerdir. Kısaca platformun işleyişi hakkında bilgi vermek gerekirse; Tüketici yakında bulunan marketten ihtiyacı olan ürünleri alır. Örneğin yaptığı alışveriş tutarı 72 dolar diyelim. Tüketici ödeme yapmak için 80 dolar veriyor. Aradaki fark olan 8 doları almadan telefondaki Digitize uygulaması sayesinde dijital cüzdanına yüklüyor. Bu şekilde para üstü almadan kalan miktarı dijital cüzdanda biriktirebiliyor. Biriken parayı istediği zaman başka para birimlerine çevirme imkanına sahip aynı zamanda diğer alışverişleri için ödeme olarak kullanabiliyor. Bu şekilde Digitize tüketiciler için madeni paradan kurtulabilme aynı zamanda birikim yapma imkanı sunuyor.

TOKEN VE ICO BİLGİLERİ:
Token adı: DTZ
Toplam token miktarı: 200.000.000 DTZ
Token tipi: ERC-20
Token döviz kuru:1 DTZ = 0.0002 ETH
Ön satış başlangıç tarihi: 6 Nisan 2018 - 29 Mayıs 2018
Ön satış Hardcap: 4000 ETH
Ön satış Softcap: 600 ETH
Kabul edilen para birimi: ETH

TOKEN DAGILIMI
%60 halka açık satış
%20 Ekip
%10 Danışmanlar ve ödüller
%10 platformu geliştirmek için ayrılacaktır.

YOL HARİTASI
Digitize platformunun yol haritası ayrıntılı olarak aşağıda verilmiştir.


EKİP
Digitize platformunun konusunda uzman yöneticiler, blockchain uzmanı, pazarlama, hukuk, halkla ilişkiler sorumlusundan oluşan ekibin ortak ürünüdür. Kurucu ve takım üyelerine aşağıda yer verilmiştir.
Umer Aslam
Kent Tran
Radek Ostrowski
Rehan Ahmad
Ahmer Sheikh
Dean Simcock
Syed Ali
Digitize platformu hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Kendi fikrimi de belirtmek gerekirse özellikle tüketiciler için kolaylık sağlayacaktır. Kullanıcılar için bozuk paralardan kurtulma imkanı sağlayarak madeni paraları dijital paraya çevirerek birikim yapmamıza imkanı sağladığından dolayı sizlerinde Digitize platformuna desteklerinizi bekliyoruz.
Bol şanslar...
Projeye dahil olmak ve daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
Web sitesi: https://digitizecoin.com/
Whitepaper: file:///C:/Users/alpar/Downloads/digitize-whitepaper%20(2).pdf
Telegram: https://t.me/digitizecoin
Facebook: https://www.facebook.com/DigitizeCoinICO/
Twitter: https://twitter.com/DigitizeCoin
My Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder