21 Nisan 2018 Cumartesi

Blockchain tabanlı Kripto Para Yatırım Platformu: INVESTA



2009 yılında Bitcoinin yükselişi ile birlikte kripto para bilinir hale geldi. Şuanda piyasada hali hazırda 1500 ün üzerinde kripto para mevcuttur ve bu sayı her gün artmaya devam ediyor. Blockchain, bir kişiden bir başka alıcıya dijital paraları veya varlıkları aktarmayı sağlayan bir teknolojidir. Teknoloji, madencilik, eğitim, sağlık, bankacılık, finans, e-ticaret ve daha bir çok sektörde kripto para yatırımları ön plana çıkmakta.
Bugün sizlere bankacılık sektörü ile ilgili yeni bir proje olan INVESTA platformu hakkında bilgiler vereceğim.

Type caption for image (optional)


INVESTA NEDİR?
Blok zincir temeline dayalı yatırımcılara değer katmak amacıyla hazırlanmış merkezi olmayan dijital bankacılık platformudur. Kısaca; Investa, merkezi olmayan bir kripto para birimi değişimi yapmayı planlıyor. Investa, kredi verebilme, ön ödemeli banka kartı, kripto para fonlarının yönetimi, ICO yatırımları, EFT, e-cüzdan, INV borsa platformu ve ATM ağı başta olmak üzere yatırımcılar için en ufak ayrıntıları düşünülerek oluşturulmuştur. Artık kripto bankacılık sistemine ulaşmak parmaklarınızın ucunda. Googleplay ve App Store uygulamasını yükleyerek platforma katılabilirsiniz.
INV (Investa Numerical Valuechain) büyük miktarda birçok işlemi gerçekleştirmek için uzlaşma algoritması kullanır. Investa, platformun içinde bulunan çok paralı ödeme ağ geçidi olacak aynı zamanda katılımcıları için tüm ürün ve hizmetler grubuna hızlı erişim sağlayarak sistemde bulunan herhangi bir nakit varlık için para ve dijital para alışverişinde bulunma olanağı sağlayacaktır.
INVESTA piyasada bulunan kripto para biriminin olası sorunlarını çözmek için aynı zamanda likidite sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla oluşturulmuştur.
Yatırımcıların kâr oranını ve piyasa likiditesini en üst seviyeye çıkarmak için % 0,5 ticaret ücretine sahiptir.
INVESTA platformunun tokeni Ethereuma dayalı INV tokeni akıllı sözleşmelere dayalıdır. Platformdaki her türlü işlemlerdeki ödemeler için kullanılır. Küçük işletmeler için borç verebilirler. INV tokenlarını başka kullanıcılara aktararak BTC veya diğer kripto para birimlerine çevire bileceklerdir. INV tokeni; riski en aza indirmek, hızlı bir şekilde onaylamak, yüksek güvenliği artırmak için kullanılır.
TOKEN BİLGİLERİ
Token adı: INV
Token tipi: ERC-20
Toplam token miktarı: 50.000.000
Soft cap: 1.000.000
Hard cap: 30.000.000
Token döviz kuru: 1 ETH = 605 INV
Kabul edilen para birimleri: BTC, ETH, LTC ve USD
Not: Satılamayan tokenler yakılacaktır.
YOL HARİTASI
INVESTA platformunun yol haritası aşağıda ayrıntılı olarak verilmiştir.

Type caption for image (optional)


EKİP
Investa platformu, deneyimli ve yetenekli bir teknoloji, finans ve iş ustaları ekibi tarafından geliştirilmiştir. Takım üyelerinin hepsi konusunda uzman ve deneyime sahip kişilerin ortak çalışmasının ürünüdür.

Type caption for image (optional)


Investa platformu hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Kendi fikrimi de belirtmek gerekirse yatırımcılar için kripto para yatırımlarınız INVESTA sayesinde daha kolay daha hızlı olacak. Sizlerinde projeye katılımlarınızı bekliyoruz.
Projeye dahil olmak ve daha fazla bilgi için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
Web sitesi: http://investaco.in/
Whitepaper: http://investaco.in/assets/pdf/White_Paper_Ver_1-6.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/InvestaUK/
Twitter: https://twitter.com/investaco_uk
Telegram: https://t.me/investacoin
My Bitcointalk profile (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder