22 Ekim 2018 Pazartesi

LOLIGO: Blockchain tabanlı ICO Güvenliği

37562886_1014413678736259_6390499174206406656_n.jpg

Blockchain son 10 yılın teknolojik nimetlerinden birisidir. Bir kişiden bir başka alıcıya dijital paraları veya varlıkları aktarmayı sağlayan bir teknolojidir. Kripto para piyasası Bitcoin’in ani yükselmesi ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Talebin bu denli olması ile birlikte yatırımcılar artık projelerini kripto paraya odaklı olarak şekillendiriyor. Şuan piyasada 2000'i geçen kripto para mevcuttur.
Son zamanlarda her gün farklı projeler farklı yatırım haberleri duyuyoruz. ICO (Initial Coin Offerings) şirketlerin projelerine sermaye bulmasının ve kullanıcıların değerli olduğunu düşündükleri projelere yatırım yapmalarının en kolay ve en etkili yollarından biridir. Kripto para piyasasında çok sayıda sahte projeler mevcuttur. Ve hangi projelerin sahte olduğunu kestirmek pek mümkün değildir. Bilinçsiz bir yatırımcı için bu sahte ICO’lara yatırım yapmak demek çok fazla para kaybetmeniz demektir. Bu yüzden daha sağlıklı ve kazançlı yatırım yapmak için sizleri yeni bir proje ile tanıştırmak istiyorum. Bugün ki projemiz LOLIGO. Peki nedir Loligo bizlere ne gibi faydaları olacaktır. İşte tüm bu soruların cevabına aşağıda açıklık getirdim.

LOLIGO NEDİR?
Başarılı ve profesyonel bir ICO için gerekli tüm araçları sunan yenilikçi, katılımcıların kontrolü altında ICO ların sorunsuz çalışmasını sağlayan devrimci bir platformdur. LOLIGO, Ethereum cüzdanları ve akıllı sözleşmeler ile mükemmel uyumluluk sağlayarak Ethereum Dapps ile esnek bir birlikte çalışabilirlik hizmeti sunar. LOLIGO LCC akıllı sözleşmeler yoluyla token yaratma teklifleri ve katılımcıların oylarına dayalı olarak adil bir fon dağılımı sağlar. Herhangi bir ICO'nun kurucusu ve geçmişi ile ilgili herhangi bir soruşturmayla maruz kalmamak için platformun uzmanları, projenin her detayını, teknik raporu, projenin yararlılığı, ücretsiz projelerdeki kaynaklar, talep edilen miktara uygun yazışmalar dahil olmak üzere dikkatli bir şekilde inceleme yaparak icolardaki dolandırıcılığın önüne geçer.
Loligo; peer-to-peer ve blockchain tabanlı ICO'lar için merkezi olmayan adil bir platform sunuyor. LOLIGO herhangi bir varlık veya kuruluş tarafından etkilenmez. Loligo platformu yatırımcılara doğrudan profesyonel destek sağlar. Bu destek genel olarak uzmanlık, denetim aynı zamanda kod yazmayı da içerir. Kullanıcılar yeni nesil araçlar Loligo Smart Explorer sayesinde tüm bir portföyü izleme olanağı sağlar.
Loligo kullanımı hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse; online platforma erişime gerek kalmadan, blockchain in tüm özelliklerine erişim sağlar. Bu temel formül, cüzdan, bir mobil erişim uygulaması ve akıllı sözleşmelere erişim içerir. Loligo çözüm gücünü yararlanmak için, bir online hesap gereklidir. Abone teklifine bağlı olarak çeşitli araçlar da mevcuttur.
ecosystem_full.jpg
Platformun tokenı hem maddi hem de çevre dostu olacak ve çift madencilik sayesinde çok az enerji harcayacaktır.. Madenciler, tanınmış borsalardaki tokenlarını satabilecek ve bireyler, ICOSafe programına bağlı olanlar da dahil olmak üzere, bunları fon yaratma amaçlı kullanabileceklerdir. ICO’ların hükümet tarafından benimsenmesini kolaylaştırmak için bir dizi hizmet de sunulacak ve bu platform açık kaynak ve ücretsiz olacaktır.

LOLIGO PLATFORMUNUN AVANTAJLARI:
ICO başlatıcısının blok zincirindeki LCC sözleşmesini düzenlemesine, kontrol etmesine, test etmesine ve yayınlamasına kısaca icoların tüm aşamalarını takip etmeye izin verir.
Platformdaki gösterge paneli ile ICO kampanyasını yönetmek için çevrimiçi bir hizmet sağlar.
Markette ise ICO'ları ve ilişkili etiketleri listeleyerek doğrudan token satın alımına izin verir.
ICO'lar platformdaki uzman tarafından doğrulanır ve otomatik gerçek zamanlı analizler aracılığıyla sonuçlanarak gerektiği zaman karşılaştırma için kullanılır.
Akıllı cüzdan sayesinde LOLIGO tokenlerinin satın alınmasına ve depolanmasına, farklı ICO'lara katılmaya, portföy izlemesine ve mevcut projelere karşı oy kullanmanıza izin verir.

TOKEN BİLGİLERİ
Token adı: LLG
Satılacak token miktarı: 11200000 LLG
Token döviz kuru: 1 LLG = 0.003 ETH
Platform: Ethereum
Kabul edilen para birimleri: ETH Fiat
Soft Cap 950.000 USD
Hard Cap 12.000.000 USD
Ön ICO: 1 Eylül 2018 – 19 Ekim 2018
Ön ICO Fiyatı: 1 LLG = 0.002 ETH
7-7.png
Road map.jpg
team.jpg
Proje hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım kısaca kendi fikrimi de belirtmem gerekirse özellikle yatırımcılar için doğru yatırım yapma olanağı sağlayan platformdur. Loligo projesi ile icolardaki dolandırıcılıkların önüne geçilecektir. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak ve projeye katkıda bulunmak için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
Web sitesi: https://loligo.co/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder