5 Ekim 2018 Cuma

Blockchain Tabanlı Yeni Nesil Sosyal Medya Platformu: FORESTING


Teknolojik gelişmelerin bizler için getirdiği en büyük yenilik hiç kuşkusuz internet olanağı sunmasıdır. İş hayatımızın olmazsa olmazlarındandır. İnternet sayesinde tüm işlerimizde kolaylık sağlamanın yanı sıra normalde çok uzun süren işlemler için ise zamandan tasarruf sağlar. Bu gelişmeler sayesinde mobil telefon kullanımı da her geçen gün artmaya devam ederken dünya nüfusunun yarıdan fazlası artık telefonlarından istediği bilgiye istediği zaman ulaşabiliyor. İnsanlar için internet demek daha çok sosyal medya vakit geçirmek ve paylaşım yapmak demek. En bilinen sosyal ağ paylaşım siteleri olan Facebook , Snapchat, Instagram ve Twitter hepimiz tarafından en çok kullanılan siteler arasında yer almaktadır. Günlük yaptığımız işlerden tutun da gezdiğimiz yerlere, yediğimiz yemeğe kadar sosyal medyada paylaşıyoruz. Büyükten küçüğe herkesin en az bir tane sosyal medya hesabı var. Sosyal medyayı kullanım oranlarına bakılırsa en büyük payı genç nüfus oluşturuyor. Dolayısıyla milyarlarca sosyal medya kullanıcısı bu platformlar sayesinde dünyanın her köşesi ile kesintisiz iletişim kurma, bilgi alabilme imkanına sahip olabiliyor. Teknolojinin getirdiği diğer nimetlerinden biri ise dijital paradır. Dijital para birimi, ticarette emniyet ve güvenlik hissi ve söz konusu kaynaktaki varlıkların kontrollü bir şekilde değiş tokuş edilmesini sağlayan kriptografinin güvenli özelliklerini içeren son on yılda hızla ilerleme kaydederek hayatımızın bir parçası haline geldi. Artık ödemeler ve her türlü işlemler için dijital para birimleri kullanılmaya başladır.
Geleneksel sosyal medya platformları belirli kişiler ve kurumlar tarafından yönetilmektedir. Bu platformlarda kayıt olurken verdiğimiz bilgiler güvenliğimiz açısından tehdit oluşturmakta. Hatta son zamanlarda milyonlarca sosyal medya kullanıcısının bilgilerinin çalındığı yönde çıkan haberler bizleri korkutmakta. Şayet bilgilerimiz kötü niyetli kişilerin eline geçerse olumsuz sonuçlarla karşılaşabiliriz.
Bugün sizlere yeni bir sosyal medya platformu olan ve sistemde karşılaşılacak sorunları çözecek aynı zamanda hem sosyal medya alanındaki bu tekeli kırmak adına FORESTING projesinden hakkında bilgi vermek istiyorum.




FORESTING NEDİR?
Blok zincir temeline dayalı merkezi olmayan sosyal medya platformudur. Foresting, görseller ve videolar da dahil olmak üzere çeşitli içerikleri desteklemek için üst düzey UX / UI ve teknolojiye sahip, sezgisel bir blok zincir tabanlı sosyal medya platformu sağlayacaktır. Platform, kullanıcılara veri üreticisi olmaktan ziyade, gönderdikleri her içerik için ödeme yapmayı planlamaktadır. Buda hepimizin sosyal medyada sıklıkla yaptığı paylaşımları, yaptığımız yorum ve beğenileri üzerinden para kazanma fırsatı sunuyor. Kısaca Foresting hem sosyalleşip hemde para kazanabileceğiniz bir platform sunuyor.
Foresting platformunun özelliklerini sıralamak gerekirse; Kullanıcı Dostu UX / UI, tüm cihazlar için tamamen optimize edilmiş, farklı ilgi alanları için kategoriler, her türlü içeriği desteklenmesi, daha fazla gizlilik kontrolü getirmesi açısından kullanıcılar tarafından güvenle kullanılır.
Çoğu sosyal medya platformu, içerik ödülleri için bir değer ölçüsü olarak içerik trafiğini baz alır. Foresting platformunda; daha iyi ve daha kaliteli içerik hizmetleri sağlamak amacıyla içerikler kullanıcılar tarafından oylanır. Günlük hayatınızı paylaşarak veya sosyal medyada içerik oluşturarak para kazanmanızı sağlayacak aynı zamanda içerik oluşturucuları desteklemek için yenilikçi finansal hizmetler sunmaktadır.



Foresting platformu üç bölümden oluşmaktadır. Kısaca bunlar hakkında bilgi vermek gerekirse ;
Foresting: Blockchain tabanlı sosyal medya ödüllendirme hizmetleri sunmaktadır.
Foresting Bank: Kullanıcılar için finansal hizmetler sunmaktadır.
Foresting Lab: İçerik oluşturucuların desteklenmesi amacıyla içerik oluşturucuların topluluklarına ve pazarlama faaliyetlerine destek vermek amacıyla kurulmuştur.

TOKEN BİLGİLERİ
Token Adı: PTON
Satılık Token Miktarı: 9.600.000.000 PTON
Toplam Token Miktarı: 24.000.000.000 PTON
PreICO Fiyatı: 1 ETH = 50.000 PTON
Fiyat: 1 ETH = 33,333 PTON
Platform: Ethereum ERC-20
Kabul edilen para birimi: ETH
Minimum yatırım: 1 ETH
Soft Cap: 90.000 ETH
Hard Cap: 170.000 ETH



YOL HARİTASI



EKİP
Foresting sosyal medya platformu konusunda uzman kişiler tarafından hazırlanmış takım çalışmasıdır. Ekip üyeleri aşağıda yer almaktadır.


Foresting hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Kısaca kendi fikrimi de belirtmek gerekirse; sürekli kullandığımız sosyal medyada paylaşım yaparak para kazanma fırsatı sunuyor. Proje istediği başarıyı yakadı ve hardcap yaptı. Proje hakkında daha fazla bilği almak için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
Websitesi: https://foresting.io/
Whitepaper: https://forestingnetwork.com/whitepaper/FORESTING_Whitepaper_Eng_Ver.0.92.pdf?ver0.2
Telegram: https://t.me/foresting_global
Facebook: https://www.facebook.com/forestingHQ/
İnstagram: https://www.instagram.com/foresting.io/
Twitter: https://twitter.com/foresting_io
BTT Bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4931943
BTT ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4906179.0
My Bitcointalk profile link (PinkBlue): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1162745

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder