28 Temmuz 2018 Cumartesi

BUDDY: Merkezi Olmayan Otomasyon Platformu

21370946_1409040409144593_4994795386406339488_n.png
Merhabalar arkadaşlar;
Her gün yeni projelerle karşınıza çıkıyorum. İnsanoğlu doğası gereği yenilik yapmaya ve daha iyi hizmetler yaratmaya çalışan doğal bir süreçten geçer. Bunlardan birisi de Yazılım geliştirme sürecidir. DevOps, şirketlerin yazılım geliştirme döngüsünü hızlandırması ve en yeni özellikleri kullanmaları için bir araçtır. Ancak, günümüzde en büyük zorluk, tüm şirketlerin uygulama geliştirme ve yapım döngüsünü otomatik hale getirmek için tüm kaynaklara sahip olmaması en büyük engeller arasındadır. Kaynakların ve çözüm sağlayıcılarının eksikliği, sektördeki birçok sorundan sadece bir kaç tanesidir. Yukarıda belirtilen tüm bu zorluklara çözüm olabilecek bir proje olan BUDDY hakkında bilgi vermek istiyorum.
BUDDY; En kısa tanımıyla merkezi olmayan otomasyon platformudur. Amazon, Github, Docker, Microsoft ve Google gibi endüstri liderleri ile ortaklıklar bulmuştur. Buddy platformu uygulama geliştirmeyi otomatik pilot üzerinden yaparak ölçeklendirebilecek ve bugünün geliştiricilerinin uygulamalarını nasıl oluşturduğunu, test ettiklerini ve dağıttığını sorgulayan merkezi olmayan bir DevOps Marketplace ve Otomasyon GRID'i oluşturur. Platform sayesinde milyonlarca geliştiricinin yükünü azalacaktır. Dünya üzerinde 120 den fazla ülkede hizmet veren aynı zamanda 7.000'in üzerinde geliştirici, her gün Buddy'yi kullanıyor. Uygulama ile otomasyon geliştirme, kuruluşlara büyük bir olanak sağlar. Sistemlerinde en iyi operasyonel fonksiyonları vermek için güvenilir markalarla iletişim halindedirler. Uygulama geliştirme işlemlerini otomatikleştirmek için; Inc. Magazine, Docplanner, CGI, Flow, Anki vb. Buddy'i kullanan saygın markalar arasındadır.
123.png
Buddy platformu şirketlerin uygulama geliştirme sürecini otomatikleştirmek için başlangıç ​​çözüm yolu sunar. DevOps, ekibin sunduğu çözümün entegrasyonu ile yeniden tanımlanacaktır aynı zamanda platform şirketlere kolayca entegre etmelerine ve operasyonlardaki fazlalıkları ortadan kaldırmak için kaynaklarını bilinçli bir şekilde tahsis etmelerine yardımcı olur.
556.png
Buddy platformu uygulama geliştirme için sonsuz sayıda otomasyon görevini çalıştırmak için merkezi olmayan altyapı sağlar. DevOps Marketplace sayesinde uygulama geliştiricileri için geliştiriciler tarafından bir uygulama mağazası sunar. BlockchainOps ile daha akıllı, daha hızlı Blockchain uygulamaları için geliştirilmiş geliştirme otomasyon botları ile bir çok alanda kolaylık sağlar.
TOKEN BİLGİLERİ
Token adı: BUD
Platform: Ethereum
Token miktarı: 470.000.000
Token tipi: ERC-20
Softcap: 8.000 ETH
Hardcap: 60.000 ETH
Kabul edilen para birimi: ETH
Token fiyatı: 0,0002 ETH
PreICO fiyatı: 1 ETH = 6.000 BUD
ICO'daki fiyat: 1 ETH = 5.000 BUD
YOL HARİTASI
Buddy platformunun yol haritası aşağıda ayrıntılı olarak verilmiştir.
yol haritası.png
EKİP
Buddy platformunun konusunda uzman kişilerin hazırlamış olduğu takım çalışmasıdır. Ekip üyeleri aşağıda yer almaktadır.
ekip.png
Buddy platformu hakkında genel bilgileri sizlerle paylaştım. Proje hakkında daha fazla bilgi almak ve projede yer almak istiyorsanız aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder